Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1955 / 3649
(#) silent15 válasza pucuka hozzászólására (») Szept 7, 2012 /

Alapból csöves vagyok, de remélem lesz sok új a kutatómunka közben
(#) zolika60 válasza jandark hozzászólására (») Szept 7, 2012 /

Sajnos én sem kapok értesítést. Az új üzenet is titokban jön, ráadásul az új levelező program nem igazán jó. Legalább is nekem a régi jobban tetszett.
(#) jandark válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 7, 2012 /

Akkor nem vagyok egyedül,a régiben ez jól működött..
Reménykedek hátha ez is megoldódik,talán még időt vesz igénybe, mire megfelelően működik a hobbink...
(#) Norberto válasza jandark hozzászólására (») Szept 8, 2012 / 1

Ezeket a "nem működik a HE" hsz-eket a Fejlesztési ötletek topikban kéne kitárgyalni, elég sz*r így olvasgatni és böngészni, meg témákat felvetni, ha rá 2 hsz-re megint megjelenik ezredjére a HE átalakulása.

Így nem lehet egy témát sem értelmesen felvetni és beszélgetni, nem gondoljátok? Nekem legalábbis baromira kényelmetlen, hogy ezeket a hsz-eket el kell olvasnom, mert csak utólag tudhatom meg, hogy akár ki is hagyhattam volna...
(#) Norberto hozzászólása Szept 8, 2012 1 /

Egyébként pedig köszönöm az előző témában jött hozzászólásokat, megnézem majd ma az AdBlock beállításait.
(#) vizor válasza Norberto hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Lehet, hogy a Firefoxot kellene frissítened. Nekem 15.0.1.-es FF verzió van, az Adblock is élesítve van, minden reklám tiltva, nincs kivétellistán az expressz.hu és így is működik a felugró galéria funkció.
(#) jandark válasza Norberto hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Jogos.A réginél láttam mikor melyik modi volt fenn,most azt sem,gondoltam a beszélgetősökben felvetem a kérdést,hátha nem lesz probléma belőle..
A fejlesztésit még nem láttam,hát itt az ideje az olvasásnak..
(#) sastas01 hozzászólása Szept 8, 2012 /

Találtam pár érdekes cikket kiváncsi vagyok mit gondoltok róla :
1

2
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2012
(#) mate_x válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Szerintem kacsa.
(#) fordkapcs válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Sok rizsa, igazi információtartalom nélkül... (persze csak magánvélemény).
(#) zolika60 válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Nem volnék ennyire elutasító mint az előttem szólók. Ha a dolog működik, úgy is megtudjuk hamarosan. Egy iráni technológia nem maradhat titokban. Mivel a világ nagyobb része Irán ellen van manapság. Világháborús uszítás folyik ellenük nem tartom kizártnak, hogy ezért nincs nagyobb híre a dolognak.
(#) sastas01 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Hasonló véleményen vagyok én is. Kb év végére kiderülhet mi a valóság. Ha pedig igaz akkor az USA kézzel lábbal fog ellene tiltakozni. Bár mondjuk még a weboldal nincs "jamm-elve" azaz megbénítva, ami vagy azt jelenti hogy nincs igazságalapja, vagy azt, hogy már 1-2 ország mellette áll, így pedig ugye már nem lehet ezt megtenni. Elvileg a találkozó 6-án volt, a teljes publikálás pedig 21-én lesz.
(#) sastas01 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Fene tudja, de az elképzelés mindenképpen pozitív, és érdekes ha megvalósulna
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Részemről a bizakodók oldalán állok.
(#) idlob válasza sastas01 hozzászólására (») Szept 8, 2012 /

Az efféle kutatómunkák eredményeit és részeredményeit, minden magára valamit is adó kutató publikálja, méghozzá a szakma által ismert és elismert médiumban. Ez egész egyszerűen elengedhetetlen része a munkának.
A dolog súlyát jól mutatja pl. az Elsevier kiadó elleni zúgolódás, ami bizony rendesen visszaélt azzal, hogy micsoda presztízs értéke van egy-egy közlemény megjelenésének.
Ezt szem előtt tartva nézzétek át az alapítvány weboldalán található publikációkat, illetve azok külső hivatkozásait.
(#) jdani hozzászólása Szept 9, 2012 /

Hali. Hűvös estékre motorozáshoz vennék ilyen maszkot. A lényeg hogy a mellkasom, és a vállam is takarja, ami legalább feljön a számig, és természetesen olyan anyagból van, amin nem fúj át a szél. Ebayon nézegetem, de nem tudom a jó kulcsszót. Ti hogy keresnétek rá?
http://static.rad.be/i/images/producten/2963gr.jpg?width=800&height...ty=100
(#) reloop válasza jdani hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Szia! Ennek a ruhadarabnak kámzsa a neve, de a gugli nem sok helyes találattal kényeztet.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2012
(#) szamóca válasza jdani hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

(#) jdani hozzászólása Szept 9, 2012 /

Belföldön találtam én is (szlovákia), de ahogy írtam, én ebay-al próbálkoznák, és angolul kell rákeresnem. Hátha ott olcsóbb.
(#) minicooper hozzászólása Szept 9, 2012 /

Ilyet sem csinálok gyakran! (windows 98 install)
Jdani hova valósi vagy ha megkérdezhetem?

xD.png

(#) Ricsi89 válasza minicooper hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Én ma DOS-t használtam. Egy régi 300MHz-es gépet dobtam össze. Viszont erre is fel kell tennem majd a win98-at.
(#) minicooper válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Az az igazság hogy én csak virtual box-ba telepítettem bele
De ezen a héten lecserélem a gépemben az xp-t 7-re.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2012
(#) mateakos válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Én Lubuntu-t, Puppy linux-ot, vagy DSL-t javasolnék 300 MHz-es gépre. win98 már sehova se fog fejlődni
(#) minicooper válasza mateakos hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Én általában a windows mellett vagyok de egyetértek mivel nekem is azt mondták hogy inkább keressek linux-ot mert ingyenes és aránylag jobb is.
(#) Ricsi89 válasza mateakos hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Muszáj ez, egy program futtatása miatt. Csak ezért lett összedrótozva a gép is. A program csak lassú gépen megy.
(#) mateakos válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Attól, hogy linux lesz rajta, még lassú gép marad
De az a program mire való, nincs valami alternatívája?
(#) SzervízMacska válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 9, 2012 /

Nekem is van egy öreg P1-es laptopom hasonló okból. W98SE lett rátéve. Van bele usb, meg wifi bővítőkártya is. Neteztem is vele régebben. Nem mondom, hogy gyors, vagy biztonságos, de eldöcög..
(#) nagy hoho hozzászólása Szept 10, 2012 /

Így is lehet halat fogni.
http://www.youtube.com/watch?v=uBuPiC3ArL8&feature=em-share_video_user
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2012
(#) gyerek67 válasza nagy hoho hozzászólására (») Szept 10, 2012 /

Ugyan linkeltem már, de nagyon tetszik! http://indavideo.hu/video/A_harcsak_is_szeretik_a_sort.
Következő: »»   1955 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem