Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Alapból csöves vagyok, de remélem lesz sok új a kutatómunka közben
Sajnos én sem kapok értesítést. Az új üzenet is titokban jön, ráadásul az új levelező program nem igazán jó. Legalább is nekem a régi jobban tetszett.
Akkor nem vagyok egyedül,a régiben ez jól működött..
Reménykedek hátha ez is megoldódik,talán még időt vesz igénybe, mire megfelelően működik a hobbink...
Ezeket a "nem működik a HE" hsz-eket a Fejlesztési ötletek topikban kéne kitárgyalni, elég sz*r így olvasgatni és böngészni, meg témákat felvetni, ha rá 2 hsz-re megint megjelenik ezredjére a HE átalakulása.
Így nem lehet egy témát sem értelmesen felvetni és beszélgetni, nem gondoljátok? Nekem legalábbis baromira kényelmetlen, hogy ezeket a hsz-eket el kell olvasnom, mert csak utólag tudhatom meg, hogy akár ki is hagyhattam volna...
Egyébként pedig köszönöm az előző témában jött hozzászólásokat, megnézem majd ma az AdBlock beállításait.
Lehet, hogy a Firefoxot kellene frissítened. Nekem 15.0.1.-es FF verzió van, az Adblock is élesítve van, minden reklám tiltva, nincs kivétellistán az expressz.hu és így is működik a felugró galéria funkció.
Jogos.A réginél láttam mikor melyik modi volt fenn,most azt sem,gondoltam a beszélgetősökben felvetem a kérdést,hátha nem lesz probléma belőle..
A fejlesztésit még nem láttam,hát itt az ideje az olvasásnak..
Sok rizsa, igazi információtartalom nélkül... (persze csak magánvélemény).
Nem volnék ennyire elutasító mint az előttem szólók. Ha a dolog működik, úgy is megtudjuk hamarosan. Egy iráni technológia nem maradhat titokban. Mivel a világ nagyobb része Irán ellen van manapság. Világháborús uszítás folyik ellenük nem tartom kizártnak, hogy ezért nincs nagyobb híre a dolognak.
Hasonló véleményen vagyok én is. Kb év végére kiderülhet mi a valóság. Ha pedig igaz akkor az USA kézzel lábbal fog ellene tiltakozni. Bár mondjuk még a weboldal nincs "jamm-elve" azaz megbénítva, ami vagy azt jelenti hogy nincs igazságalapja, vagy azt, hogy már 1-2 ország mellette áll, így pedig ugye már nem lehet ezt megtenni. Elvileg a találkozó 6-án volt, a teljes publikálás pedig 21-én lesz.
Fene tudja, de az elképzelés mindenképpen pozitív, és érdekes ha megvalósulna
Részemről a bizakodók oldalán állok.
Az efféle kutatómunkák eredményeit és részeredményeit, minden magára valamit is adó kutató publikálja, méghozzá a szakma által ismert és elismert médiumban. Ez egész egyszerűen elengedhetetlen része a munkának.
A dolog súlyát jól mutatja pl. az Elsevier kiadó elleni zúgolódás, ami bizony rendesen visszaélt azzal, hogy micsoda presztízs értéke van egy-egy közlemény megjelenésének. Ezt szem előtt tartva nézzétek át az alapítvány weboldalán található publikációkat, illetve azok külső hivatkozásait.
Hali. Hűvös estékre motorozáshoz vennék ilyen maszkot. A lényeg hogy a mellkasom, és a vállam is takarja, ami legalább feljön a számig, és természetesen olyan anyagból van, amin nem fúj át a szél. Ebayon nézegetem, de nem tudom a jó kulcsszót. Ti hogy keresnétek rá?
http://static.rad.be/i/images/producten/2963gr.jpg?width=800&height...ty=100
Szia! Ennek a ruhadarabnak kámzsa a neve, de a gugli nem sok helyes találattal kényeztet.
A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2012
Pl. a motoros maszk nem jutott eszedbe?
http://www.shox.hu/term%C3%A9kkatal%C3%B3gus/motoros-ruh%C3%A1zat/m.../maszk
Belföldön találtam én is (szlovákia), de ahogy írtam, én ebay-al próbálkoznák, és angolul kell rákeresnem. Hátha ott olcsóbb.
Ilyet sem csinálok gyakran! (windows 98 install)
Jdani hova valósi vagy ha megkérdezhetem?
Én ma DOS-t használtam.
Egy régi 300MHz-es gépet dobtam össze. Viszont erre is fel kell tennem majd a win98-at.
Az az igazság hogy én csak virtual box-ba telepítettem bele ![]() De ezen a héten lecserélem a gépemben az xp-t 7-re. A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2012
Én Lubuntu-t, Puppy linux-ot, vagy DSL-t javasolnék 300 MHz-es gépre. win98 már sehova se fog fejlődni
Én általában a windows mellett vagyok de egyetértek mivel nekem is azt mondták hogy inkább keressek linux-ot mert ingyenes és aránylag jobb is.
![]()
Muszáj ez, egy program futtatása miatt. Csak ezért lett összedrótozva a gép is. A program csak lassú gépen megy.
Attól, hogy linux lesz rajta, még lassú gép marad
![]() De az a program mire való, nincs valami alternatívája?
Nekem is van egy öreg P1-es laptopom hasonló okból. W98SE lett rátéve. Van bele usb, meg wifi bővítőkártya is. Neteztem is vele régebben. Nem mondom, hogy gyors, vagy biztonságos, de eldöcög..
Így is lehet halat fogni.
http://www.youtube.com/watch?v=uBuPiC3ArL8&feature=em-share_video_user A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2012
Ugyan linkeltem már, de nagyon tetszik! http://indavideo.hu/video/A_harcsak_is_szeretik_a_sort.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Egy régi 300MHz-es gépet dobtam össze. Viszont erre is fel kell tennem majd a win98-at.