Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nu pagagyí!!
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Az biztos, hogy mindenki más, de egy bizonyos kor felett senki sem pattanásos. A sebhelyes arc meg férfias.
![]() @: Tréfát félretéve egy bőrgyógyász szakorvos nem árthat. A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Drasztikus módszer, de én mindig kinyomtam őket. Utánna alapos tisztítás és jó erős kamilla teás borogatás. Nem gőzölés, borogatás. Próbáld ki.
Teszem hozzá én nem voltam olyan vészes eset. De akkor sem hagytam békén egyet se.
Nem véletlenül mondják-mondták az öregek, hogy az első randi elmulasztja. Ez együtt jár a nemi éréssel, mindenkinek át kell esni rajta, mint kisgyereknek a kanyarón, idővel önmagától elmúlik. Ha tudsz házilag főzött szappant szerezni, az a legjobb, mert erősen bőrszárító hatású, de a babaszappan is jó. Egy segítség: Ha este alaposan bekened szappannal a bőröd (tehát nem csak megmosod, hanem a krémszerű állagú szappant rákened a bőrödre), és rajta hagyod, amíg el nem kezdi (szó szerint) húzni a bőröd, az jó hatással van.
Nagyon fontos a rendszeres és alapos tisztálkodás, mert a sebek (hiába is mondanám, hogy ne nyomd ki... ![]()
Én állandóan nyomkodtam, de sosem volt belőle bajom, pedig a fejem tetejéig koszos voltam ha dolgoztam. A pattanás biológiáját mindenki ismeri. Az ellenszer ennek az ellentéte: pórus tisztítás, "fertőtlenítés", gyuladás csökkentés és ha már minden frankó, akkor összehúzás.
Köszönöm szépen a sok-sok ötletet. Lehet, hogy egy bőrgógyászt meg kell látogassak valóban. Régen voltak allergiáim, akkor, (7-8 éve) a kozmetikus azt ajánlotta, hogy még szappant se használjak. Sajnos kb 12, 13 éves korom óta erősen pattanásos vagyok. Most töltöm a 16-ot. Frankye ötletét holnap kipróbálom.
Közben van egy rettentően de rettentően de rettentően fontos kérdésem, életet menthettek szinte vele: Van egy 1200W-os hűtő (jobbat nem tudtam kitalálni, nem emlékszem a teszten mi volt helyette) és egy 1800W-os porszívó. Melyik használ több energiát el 1 óra alatt: a) a porszívó b)hűtő c)egyik sem használ Jegy múlhat rajta, kérem egy fizikus , vagy villamos mérnök válaszoljon pontosan, mert fontos lenne a 101%-osan pontos válasz. ![]()
Azt nézd meg Szerintem, hogy melyik megy többet. Egy kis energiafelhasználású készülék ha sokáig megy, akkor többet eszik, mint az ami csak rövid ideig üzemel. De hallgasd meg a többieket is.
Vigyázz cseles a kérdés: a hűtő (ha az van kérdésben)nem megy 1 órát egyfolytában (hacsak nem gázhiányos mint az enyém), a porszívónak sem mindegy, hogy szőnyeget, vagy függönyt szív. A max. teljesítmények alapján, ha fullra van mindkettő járatva, természetesen a nagyobb.
De vesd össze mások véleményével, remélem lesznek. ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Semmi ilyesféle trükk nincs benne, a lényeg van két gép, 1200, és 1800W-os , melyik fogyaszt több energiát?
Kálmán, írtam üzenetet ma. Azt mutatja, hogy még nem olvastad. Biztos azért, mert nehéz észrevenni, hogy jött (tapasztalatból mondom) ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Ha tényleg nincs benne trükk, akkor a fizika szerint az, amelyik nagyobb teljesítményű. Ezt neked is tudni kellene.
Bizony, én is ezt válaszoltam. De: állítólag valaki megkérdezte óra után a tanár urat, és azt mondta egyik se fogyaszt energiát. Majd holnap kikapjuk a tesztet, minden kiderül.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Sziasztok, mivel nagyon szeretem a zongorát (nemsokára lehet kapok egy szintetizátort, hurrá!!)
ezért megosztok veletek 2 nagyon szép zongorára átírt írt számot: 1 2 Ezek a számok nagyon közel állnak a szívemhez, ha tehetném zongorán kívül mást nem is hallgatnék!!! Üdv! A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Persze, mert egyik sem volt bekapcsolva.
![]()
De, mert írta, hogy 1 óra alatt... Szóval be volt.
Ha nincs egyik sem bedugva a konnektorba és nincsenek bekapcsolva, akkor tényleg nem fogyaszt egyik sem semmit.
![]()
Nem. Az osztálytársaim azt mondják, hogy állítólag azt mondta, hogy nem energiát fogyaszt, hanem nem tudom mit, ezért egyáltalán semennyit se.
![]()
Attól, hogy 1 óra alatti fogyasztást kérdez, nincs állítva, hogy be is van kapcsolva.
És milyen óra alatt? Inga, kar, zseb, vagy torony óra alatt? No meg, ha egy órán keresztül nézed az áramtalanított tévét, akkor az menyit fogyasztott egy óra alatt? Ezek IQ tesztek, nem matematikai.
![]()
Mi mást fogyasztana, ha nem energiát? Vizet fogyaszt, vagy netán bort?
Ha nem energiát, akkor mit? Bárányfelhőt?
![]()
Vigyázz, a víz (meg a bor is) energiaforrás, lásd, vízi erőmű.
Szerintem biztos nem arról van szó, hogy nincs bekapcsolva. Ha valamit turpiskodni akart, nem így tette... Na mindegy, majd holnap este megírom mi lett..
A víznek(és a bornak is) kell valami, hogy energiája legyen. Ez földi körülmények közt főleg gravítáció.
A fények pedig még jó, hogy van energiája, szegény fotonok fénysebességgel csapódnak beléd is. Csak megnézem mennyi fény kell ahhoz, hogy te otthon meghajts vele egy porszívót ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |