Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   212 / 312
(#) zolika60 válasza brato hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Háromélű csavarhúzó a neve minden jobb szerszámboltban kapható többféle méret. Például itt is.
(#) nedudgi válasza brato hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Sok helyen kapható a 102 darabos bitkészlet, mint például a CS5009, abban több méret is van belőle. Én 5 éve vettem egy ilyen készletet, azóta nem találkoztam olyan csavarfejjel, amihez nem használható.
Alternatív neve többek között a tri-wing.
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2013
(#) szamóca válasza brato hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Y wing. De különböző a méret 1.2.3.4.5...
(#) 06smici válasza brato hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

tri-wing vagy háromágú névvel biztos tudni fogják hogy mit kérsz. De én is bitkészletből használom ezeket, eddig meglepetés nem ért még egy csavarnál sem
(#) Ricsi89 válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 1, 2013 / 1

Akkor van gond ezekkel a készletekkel, ha 10 centi mélyen egy lyukban van az a bizonyos speciális fejű csavar.
(#) gordonfreemN válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

pontosan
(#) nedudgi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Erre a célra van egy 20 centi hosszú 9,6-os fúróm apósom hagyatékából. Ha az nem elég, akkor gazdaságtalan a javítás.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Lehet csavarhúzóban is kapni. Egy méret nekem is van belőle. Kínai játékokhoz pont jó.
(#) brato válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 1, 2013 / 1

Nekem is van ilyen készletem de semelyik nem jó ehez a csavarhoz, egy fuji fényképezőgépben van a csavar és elég kicsi.
(#) Teaway válasza brato hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Szerintem neked a 0-s kéne; a készletben csak 1, 2, 3 és 4 van.
---> ezen az oldalon a legalsó táblázat
(#) brato válasza Teaway hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Az én csavarom nem ilyen eltolt 120 fokos hanem szimmetrikus mint a merci embléma.
(#) Teaway válasza brato hozzászólására (») Jan 1, 2013 /

Az is tri-wing, de azon belül Y típusú vagy másképpen Y trigram a neve.
(#) kocsgab002 hozzászólása Jan 2, 2013 /

Sziasztok.
Sikerült vásárolnom, egy Ganzuniv 3 műszert nagyon olcsón. Már régóta szerettem volna egy ilyet. Nagyon szép állapotban van, olyan mintha új lenne.
(#) joetaylor válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Szép kis műszer, gratulálok hozzá. Én is szeretnék egy ilyet már nagyon régóta de nem tudom, hogy hol lehetne egy ilyen szépet venni.
(#) SzervízMacska válasza joetaylor hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Én is vettem tavaly egyet, ha jól emlékszem 7 pénzért. Nagyon hálás darab...
(#) vicsys válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Ilyen műszeren kezdtem el tanulni a méréseket. Lehettem vagy 8-9 éves. ) Nagyon jó kis darab!
(#) kocsgab002 válasza joetaylor hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Vaterán vettem, 6000 forintért. Ki kell fogni, én már termékfigyelőbe tetten már 3 hónapja, és egyszer csak felbukkant, és le is csaptam rá
(#) granpa válasza joetaylor hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Szerintem ilyenem van, Szt.György nap után megmondom; ha érdekel, megbeszéljük.
(#) CIROKL válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Alakulgat a felújítás ...
(#) nagy hoho válasza granpa hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Mindenki a Sz.György napot várja!
(#) nagy hoho válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 2, 2013 /

Nagyon sárgulok.Ismerve a precizitásodat egy csoda szép műhely lesz. Nem tudom a küszöböt átmerném-e lépni.
(#) kocsgab002 válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 3, 2013 /

Szia
Az linóleum benne?
(#) CIROKL válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jan 3, 2013 /

Nem benne , rajta és mielőtt megszólná akárki is elmondanám ez ipari felhasználású satupad és erős fizikai igénybevételnek van kitéve nap mint nap és ilyen felhasználás mellett is a lino kibír 10 évet !
(#) Alkotó válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 3, 2013 /

Sokmindenre lehet egy satupadot használni., ezért csak a saját tapasztalatomat mondhatom el. Én általában fémipari munkákat végzek rajta, ami szerelést, beállítást, hegesztést, festést stb. jelent. Erre nem jó a linóleum mert:
-nem ad egy korrekt síkot, nem lehet rajta összeállítani hegesztésre váró anyagokat,
-nem lehet rajta tologatni nagyobb súlyú vasakat vagy gépeket, mert összegyűrődik,
-az olajok és a festékek egy része oldja, illetve csúnyán elszínezi,
-nem bírja a hőt, azonnal kiég, sőt meggyullad és lánggal ég,
-végül nem vezeti az áramot, ami hegesztésnél probléma, nem elég a satupadot trafóra kötni.
Nálam gyalult padló (50mm vastag), és azon 5mm-es vaslemez van. Ez 30 éve megvan, és még biztosan kibír legalább 100 évet.
(#) CIROKL válasza Alkotó hozzászólására (») Jan 3, 2013 /

Na egyet értünk De ez mint mondtam csak satupad , tudod te is mi a hegesztés-he nem ezt használjuk , erre van egy -kettő másik ami 1 méter X 3 méter és az tömör vas ami 50mm es az egyengetéshes szintén másikat használunk ahol szintén félelmetes mértek vannak és totális sík ...
És részemről itt a vége fuss el végre satupad !
Ki mire használja és hogyan vigyáz rá saját gondja és saját döntése ezért amennyi ember annyi satupad...
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2013
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Jan 7, 2013 /

Teljesen kész a "műhely"!
(#) zoly15 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Jan 7, 2013 /

Hűűűű, te! Középkorú
Nagyon szép ez a műhelyecske, minen professzionális és szép alkotás, öröm lehet itt forrasztgatni! Én csak egy szkópot hiányolok
(#) vzoole válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Jan 7, 2013 /

Nincs olyan, hogy kész műhely , az mindig változik. De jó kis hely, én is szeretnék már valami helyet a cuccaimnak.
(#) kaqkk válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Jan 7, 2013 /

Hatalmas munka lehetett ! Tegnap nem ezt láttam a vebkamerán !
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2013
(#) Frankye válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Jan 7, 2013 /

Hűazannyakrausz! Egy kicsit (nem igaz, nagyon!) sárgulok az irigységtől!
Következő: »»   212 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem