Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Te sem tudod, hogy mit csinál a macskád amikor nem látod? Szerelj rá kamerát megtudtahot!
![]()
Hát ez tisztára jó minden szabványnak megfölel és még gazdaságos és ocso is és még a sok villogó izémé jól is néz ki
![]()
Nem érted, hogy miért csúszik a kivitelezés mindig...? Bővebben: Link
![]()
Nem semmi az admin sem.
Idézet: „kérek mindenkit hogy feLYezzétekbe!” ![]()
Szörnyű, hogy egyre több ilyen van.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2012
Pilu megmondta.
"Mert a fogyasztói társadalom egyetlen veszte, hogy a polcokról agyat azt nem vehetsz le."
Hála a liberális oktatási rendszernek.
![]()
Milyen jól el lehetne adni az agyukat. Pl. ilyen szöveggel: "Sosem használt, vadonat új, kifogástalan állapotú emberi agy eladó. Memóriája még üres, feltöltése hasznos információkkal, programokkal az új tulajdonosra vár."
![]()
Nem tudom pár százszor még én is lenyomtam volna. Na de a tánc meg az 5000, az azért elég vad. Bár ha kihívásnak vesszük és a sikerélmény a lényeg akkor nagyon király. Szerintem jó ötlet. Fel dobták elég sok ember napját egy egész jó ötlettel. Bp-en a nagy terekre is tehetnének hasonlót.
![]() Üdv.: Miki
Össze kéne kombinálni a nyomógombot egy kis dinamóval, ami tölti a szomszéd szolgálati pihenőhely kávéfőző automatájának a backup akkuit.
![]()
Ez tetszett
![]() Az előttem szólóknak: Mondjátok itt hogy ilyen, olyan gáz az amit csinálnak egyesek, de szerintem épp most is reklámozzátok őket... |
Bejelentkezés
Hirdetés |