Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez így nem helytálló, hogy ki az okosabb, mert erre csináltak kísérleteket csimpánzokkal, és kimutatták, hogy a rövidtávú memóriájuk sokkal jobb, mint az emberé. Ez az Ő közösségeikben, ahogy élnek nagyon fontos szerepe van a rövidtávú memóriának, mert segíti a gyors helyzetfelismerést.
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2013
Ez egy kissé morbid is, meg favicc is, de azért én nevettem rajta:
A nyuszika megy a sivatagban, és már majdnem éhen hal, amikor szomjan hal. ![]() Üdv.: Miki
Hát nem volt józan aki kitalálta!
![]()
Ez olyan mint a:
- Mi a különbség a krokodil között? - Hosszabb, mint zöldebb. ![]()
![]() Idézet: „csináltak kísérleteket csimpánzokkal, és kimutatták, hogy a rövidtávú memóriájuk sokkal jobb, mint az emberé.” A hozzászólás módosítva: Jan 6, 2013
Műholdas Morze távíró! Bővebben: Link
![]()
Nehéz a hangmérnöki meló!
![]()
Az énekes, vagy a hangtech
![]()
Vegyél anyabikát!
![]()
Apa tehén nincs? Mert engem az érdekelne.
![]()
Apa tehén? Hogyne volna Hibrid kakastojásból keltetik.
![]()
Remélem még nem volt
![]() Egy matematikatanár meg akarja tréfálni osztályát, így feltesz egy kérdést: - Na, gyerekek, ha ez a terem 6 méter hosszú és 4 méter széles a fal színe fehér, csíkos nadrág van rajtam és most fél 12 van, akkor hány éves vagyok én? A gyerekek döbbent csendben ülnek, majd egy kis idő múlva Móricka jelentkezik: - A tanár úr 40 éves. A tanár meglepődik. - Tényleg annyi vagyok, ezt meg hogy találtad ki? - Hát - mondja Móricka - van egy 20 éves bátyám, és ő csak félhülye.
Az ilyen sofőr mögé szívesebben felülök, aki akkor is tudja kezelni a buszt, amikor az megcsúszik.
![]()
Azért nagy különbség van egy ilyen nagy ( és viszonylag nyitott) helyen csúsztatni, mint a közúton, ahol normál esetben van +1 sávod 'játszani'...
De a gyakorlás fontosságát nem vitatom. ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Ma hallottam valamelyik rádión, hogy már keresik ki volt és ki fogják rúgni. Ne is legyen a BKK-nál olyan sofőr aki tud vezeti.
![]()
Biztos a magas dízel árak miatt. Sokba kerül ám egy driftelés. (Hivatkozhatna arra, hogy ö csak le akart parkolni és nagyon csúszott
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2013
Szerintem különben valamelyik szerelő volt. Ott javítják ezeket a talicskákat. Nem büntetni kéne, hanem a többi sofőrt is biztatni egy kis csúszkálásra. Sokat javítana a baleseti statisztikán.
![]()
Ez egy ilyen ország. Ha ülök, és a gépek mennek termelik a hasznot, akkor én lógok, és az rossz. Ha folyik rólam a víz mert üzemzavar van, és csak az áram fogy, meg állnak az emberek, az jó, mert megdolgozom a pénzemért.
![]()
Azt még csak -csak megértem hogy elolvad a hó de hová lesz a fehér
![]()
Beköltözik a mélyhűtő azon részére, ahonnan nem lehet levakarni...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |