Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Bijo kollégát kérdezd meg, ő mestere ennek.
Ez szleng, ennek a szép Magyar nyelvhez nem sok köze van.
Köszönöm, közben már alakul a dolog.
bajtaignak is köszi.
Nem túlzott, árba ment el. Használt linek trapézorsó jó összeszerelés igényes gépmunka. 13 darab alkatrész van rajta, mindent meg kellett munkálni. Nem olcsó a gépmunka, főleg az egyedi gépmunka, itt illene jól gyártani a dolgokat az meg drága nekünk. Ez még olcsó is.
Minden relatív. Mindenkinek más az olcsó és a drága.
Így van! Ha úgy nézzük, hogy valaki legyártatja, mert nincs se tudása, se lehetősége otthon "kireszelnie", akkor jó árban van. Ha úgy nézzük ,hogy valaki a melóhelyén a "szabadidejében" hobbiból megcsinálta az ottani gépeken, akkor drága. Mondom én, gépgyártástechnikusként. Azért ez egy törpe marógép a maga "x=175mm Y=153mm Z=65mm max 70mm" munkaterületével.
Jó ötlet munkaasztalnak az alumínium függönysín, egy kétméteres szálból simán megvan. A többi fémmegmunkálást, bölcsőt, szánokat, tornyot, fortunaházat, csapágyházakat... egy hét alatt meg lehet csinálni és összeszerelni. Gondolom a trapézorsók gyáriak, valahonnan bontottak, a motorokkal együtt. Sőt, látni, hogy az egész szán szerkezetek elütnek a többi alkotó elemektől. Szumma, szummarum, én olyan 100-ra értékelem.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy Martfűn lakik esetleg hobbis kolléga?
Van néhány dolog amiben személyes segítséget szeretnék kérni. A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2013
Tegnap jártam Martfűn, de nem ott lakom.
Szia! De jó lett volna találkozni, de majd legközelebb? Család tag lakik Martfűn?
Sziasztok. Kérdezném, hogy Kisvárda környékéről valaki?
Köszi.
Szolnokra vittem a lányomat fellépni. Ott voltam egész délután.
Ma voltam foghúzáson, de a kellemetlen részét pótolta a fogorvos csajszi látványa. Mellesleg ha keveset is, de tudtam vele beszélni és ez idő alatt egy kis mosolyt csalni az arcára. A gondot az okozta amikor rákérdeztem a szabad idejére és azt mondta, hogy nem sok van neki.
Csak arra vigyázz ne gyakran menj ilyen célból, mert a fogak száma véges.
Eszembe sincs. Csak ez az egy volt ilyen vészes.
Eszméletlen, hogy milyen spam hirdetések vannak már, semmi sem szent nekik, hogy milyen módon hirdessenek, egyszerűen gusztustalan:
Lásd alant. Szívesen elbeszélgetnék a kitalálójával... Szerkesztve fájlba. A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
Én is ma kaptam ugyanezt! Jól elbeszélgetnék a küldőjével.
![]() Nézted a link tartalmát? Azok a képek és hozzászólások... A hozzászólás módosítva: Feb 19, 2013
Iwiw-en szoktam kapni hasonlókat... Ment is a spam-jelentés bővenformán.
Néztem...
Nem hiszem el, hogy ilyen valakinek is az eszébe jut, mármint hogy így reklámozzanak. Szerintem ha normális körülmények között hirdetnének, több vásárlójuk akadna... Amúgy az a "Megrendelőink írták" annyira marketing szövegek, hogy tuti biztos ők írták azokat is...
Vic! Ez neked való. Készíthetnél egyet a "zasszonyomnak" is!
Tényleg gusztustalan, hogy valaki, más halálhírével próbál bevételre szert tenni. Szánalmas... Ennél már csak azok a körlevelek bosszantanak fel jobban, amikor azzal fenyegetnek, hogy ha nem küldöm tovább még x darab szerencsétlennek, akkor valami szörnyű tragédia történik velem. Na, az ilyen feladónak, ezt a szöveget küldöm vissza:
Bővebben: Link
Ugye, hogy nem vagyok bolond! (Mondták a hangok is, a fejemben!)
Sárkány ellen sárkányfű,
Edgar Allan Poe.
Egy ismerősöm meg azt mondta ma, hogy vastehén. Nem tudtam mi az, aztán rájöttem, hogy a tejautomata.
Ma én is kiakadtam... Nem tudtam, hogy röhögjek vagy sírjak?
Két kölök veszekszik a tanórán. Az egyik azt üvölti a másiknak: "A k*rva anyád!" Mire a másik ártatlan arccal: "Nem k*rva, óvónő...!" Nyomatok egy pólót. Az lesz ráírva: "Követeljük, hogy nyissák meg újra Taigetosz-t!" |
Bejelentkezés
Hirdetés |