Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Nem tudja véletlenül valaki hogy hol lehet kapni HD44780-as LCD kijelzőt? És kb. mibe fájhat az nekem? ![]() Köszi
Hi !
Csak azért irok hogy nehogy más is megszivja. Vásároltam mostanában a lomexnél, és sajnos a webes árlistájuknak köze sincs a boltban alkalmazott árakhoz. Kb 20-30% ot még rá kell tenni. Nem esett túl jol, otthagytam kb 7khuf ot, és direkt azért mentem oda ,mert jok voltak az áraik a netes árlistán. Ennyiért megrendelhettem volna máshonnan, és kihozta volna futár.
A netes árlistában azt ugye megfigyelted, hogy felülre az alkatrész-oszlop tetején fel van tüntetve: nettó ár ?
Vagy még azon kívül is fizetned kellett a cuccokra pluszban 20-30%-ot?
Segítséget kérnék!
Pesten hol tudtok HI-FI hangszóróboltot ahol van jó irányú vásárlási tapasztalatotok? Tweetert szeretnék venni. adatok: Érzékenység:92dB Frekiátvitel:5kHz-30kHz Teljesítmény:40W Beépítési átm.:50mm Hol tudnék ilyet beszerezni? Köszi a válaszokat.
Bajcsi-Zsilinszky úton van egy jó bolt...számomra legalábbis jó...
Van csomó mindenük. Azt hiszem, ez a címük: LINK
Köszi! Hétfőn meglátogatom őket. (Tudtam róluk csak 10 éve még nem volt ilyen választékuk! :eek2: )étfőn
igen, látom hogy netto, ennyire nem vagyok gyík. Bruttora átrakva is még 25-30% al drágább volt megvéve boltban.
Igazából az a furcsa, hogy régebben is voltam ott, excelben csináltam magamnak listát, az árlistájuk alapján, és még csak át se számolták, fizetem amennyit nekem számolt az excel. Mostmeg 25% extra árés ? Vagy rossz napja volt az eladónak ?!
Kezd felmenni bennem a pumpa így utólag. Lehet hogy télleg át***rtak ? Irjátok már plz le pár dolog árát, hogy mennyiért sikerült megvennetek ott a lomexben. (akár priviben) Bár nem sok kedvem van bemenni asztalt püfölni, de legalább tisztán látnám hogy most mivan, vásároljak-e még ott többet ?
bejelentkezve és kosárba rakva nézted az árat?
sztem nem..
bejelentkezve is ugyanolyan árakat ad, és a kosárban is változalan az ár. 1 példa
45-02-89 - 450 netto, ez ugye 540 brutto, és a boltban asszem 650 ért vágták hozzám. Bár ez utóbbi nem biztos, elő kéne keríteni a blokkot. De tuti 600 huf felett volt. És ez csak 1 tétel. Nekem itthon kb 5300 ra jött ki, a boltban meg 7000 valamennyi fizettem. Igazából nem a pénz a lényeg, szerencsére nem kenyérre kell, bár el tudnám képzelni, hogy mire költhettem volna 2khuf ot. De azt nagyon nem csipem ha hülyére vesznek. (pl shell kút, 1 megprobáltak lehuzni, azota nem tankolok shellnél kb 5éve. Biztos megérte nekik....)
sztem ez egy rossz példa volt..
1 tipp, előre ne számold össze mennyi lesz ![]()
rossz példa ? mármint a részükről rossz példát mutattak ?
Vagy a cikkszám rossz példa ? De mindegyik cikk drágább volt kb hasraütésszerűen. Nemértem miért véded őket. Persze én is kedveltem eddig azt a boltot. De biztos bennem van a hiba.
Szerintem amit te nézel az a nagyker lista, ha jól emlékszem 10000-nettó alatt nem is érvényes!
Mint emlitettem, régen simán vásároltam a boltban az interneten meghirdetett áraikon, pedig akkor még csak .xls ben lehetett letölteni. Másrészről viszont nem találok arra utalást a weboldalukon 10e Ft a limit. De szerintem hagyjuk. Akinek eddig bevállt, nyugodtan menjen oda vásárolni. Ez meg végülis nem a tékozló homár.
A honlapjukon a tájékoztatóban benne van:
Idézet: „A feltűntetett árak nagykereskedelmi nettó egységárak és csomagolási egységre vonatkoznak.” Ezt azt jelenti, amit a régi excel-es árlistában is feltüntettek. Ahhoz képest a kisker nettó már akkor is jóval több volt.
Tartok tőle, ha elküldted volna a rendelésedet nekik neten és egy ajtóval odébb mész (a nagyker részbe) most nem lennél ilyen ideges. Ha olcsó bolt kell ott a kontha, csak nem frissítik az árlistát, tömeg van és néha más van a zacskóban mint amit kértél (rakt.szám alapján).
A kontha jó, de múlkor kerestem egy pic ic-t mondták nincsen 3 hét múlva érdeklődjek. Átsétáltam a tőlük 2-3 percre lévő ChipCad-be és megvettem. (mondjuk ott ez a felírják mi kell, kifizetem, raktáros szöszmötöl egy órát elég gáz)
Na most nekem a nagymamám mesélte, hogy régen a Khon bácsinál bement az ember a boltba, kért ez meg azt, és ha valami nem volt, akor a kifutófiú gyorsan elszaladt érte a szomszéd boltba, és nem az ügyfél rohangászott ide oda.
Sziasztok!
Kothában nekem is ez a tapasztalatom, hogy általában van minden, nem túl húzós áron, viszont szó szerint 3-ból 1-szer nem azt kapom a zacsiban amit kértem, és ha veszek egy marék alkatrészt, akkor 20 emberrel a hátam mögött valahogy nincs kedvem szöszmöszölni az alkatrészek átvizsgálásával, de azt hiszem az lesz, hogy fizetés, kiállok a sorból a boltban még átnézem azt ha kell reklamáció. Eddig nem így tettem, otthonról visszacaplattam, és egyébként elnézést kérés mellett természetesen kicserélték. A lomexben eddig egyszer vásároltam, mer messze van, így nem tudok róla véleményt alkotni. amire emlékszem, sokan voltak, és vagy fél órát álltam sorba és k..urva meleg volt. ![]() Na minden jót! üdv.: Zoli
Minden attól függ mennyit vásárolsz nagyobb mennyiségnél én a lomex-et használom, be vagyok jelentkezve a nagyker részbe. Annál jobb nincs, mint neten megrendelni, másnap pedig bemegyek és 10perc alatt elhozom, vagy kihozza a futár. Ilyen a RET is, csak drágább. Pár alkatrésznél megyek csak a konthába, mert nincs időm ott állni egy órát, az emileket meg nincs idejük nézegetni.
Szia!
És hogy lehet a nagyker részébe bejelentkezni? Ha a weblapjukon www.lomex.hu regizek, akkor az már a nagykert jelenti? üdv.: Zoli
Szerintem igen, nem kell (ha jól emlékszem adószám, vagy ilyesmi). Feladod a rendelést 13 vagy 14 óráig, visszaszólnak ha minden kész és ha stimmel akkor már aznap átveheted a pakkot. Nem kell várni csak pár percet. Mondjuk érdemes összevárni a nagyobb rendelést, mert van náluk úgynevezett csomagolási költség, ha nem veszel pl. egy csővel v.milyen ic-t akkor annyival drágább lesz.
Hello! Én két tranzisztort nem találok sehol. Ha vki tudná hol lehet kapni vagy mivel lehetne helyettesíteni azt megköszönném! A típusa MJ 11013 és 11014! :worship: csatalom amibe kellene!
![]()
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol lehet kapni régi Unitra lemezjátszóhoz alkatrészt? Pontosabban arra a műanyag tokra gondolok ami a tűt tartja és van 4 érintkezője. Ja és mi ennek a hivatalos neve? előre is köszi!
Azt hiszem shel-nek,vagy papucsnak hívják a tartót.
A HQ video-nál nézted?
MJ 11013 helyettesítése MJ 11015 ONS hq-nál 762+fa.
A párját nézd meg ott. ![]()
Köszi! Néztem, de ezt a tipust nem találtam.
Hopp! Mégis. De kifutott tétel, nem rendelhető
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |