Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   235 / 444
(#) tomat5 válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Köszönöm a segítséget.
(#) geld77 válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Köszönöm szépen. Van a TME-n
(#) kzozo hozzászólása Jún 21, 2013 /

Sziasztok. Keresnék olyan mechanikus bútorzárat, ami tartalmaz állapot-visszajelzőt (sima kapcsolós kontaktus, nyitott-zárt állapot megkülönböztetése). Létezik ilyen? Köszi, Zoli
(#) zolika60 válasza kzozo hozzászólására (») Jún 21, 2013 /

Így létezik. De tehetsz bele egy mikrokapcsolót, vagy egy reed relét bármilyen zárba.
(#) mmajka hozzászólása Jún 22, 2013 /

Kedves Fórumtársak!

Tudna e valaki ajánlani Veszprémben olyan elektrotechnikai szaküzletet ahol általános alkatrészek vásárolhatóak (kondi, ic, tranzisztor stb.)?

Előre is köszönöm a segitséget!
(#) zenetom hozzászólása Jún 23, 2013 /

Hali!
Hol lehet vajon kapni Technics SVI2003-as IC-t? Vagy valami hellyettesítőt.
Itt találtam egyet, de hát kitudja milyen állapotú: Bővebben: Link
(#) Tomi94 hozzászólása Jún 24, 2013 /

Sziasztok!
Ismerősömnek van egy ilyen zseblámpája, az akku meghalt benne, kb. 3 percet világít, és nem tartja a töltést. Szerzett valahonnan hasonló akkukat bele, meg is próbáltam beletenni, de nem lehet, mert nem tud becsukódni az akkutartó fedél. Szerintetek lehetséges ilyen eredeti akkupakkot szerezni valahonnan, értelmes áron?

ALIM2863.JPG

(#) nedudgi válasza Tomi94 hozzászólására (») Jún 24, 2013 /

Eredeti akkut biztosan nem kapsz, de két forrfüles NiCd akkut lehet venni. (Tripolar.hu Li-Ion.hu) Mivel a lámpa valószínűleg nem tartalmaz töltésszabályzót, akár forrfüles NiMH akkut is vehetsz bele, nem lesz rosszabb. (Kontel.hu)
(#) kameleon2 válasza Tomi94 hozzászólására (») Jún 24, 2013 /

Nézd meg a globiznál is. Igaz, hogy forrfüles akksik és kettőt össze kell kötni, de kisebb a mérete én ezeket használom. Van Pesten a Mester utcában a Deltonnál is szerintem. Ha netán nem lenne mégsem - Budán a GP-nél a Fadrusz sarkán...
(#) Directors hozzászólása Jún 25, 2013 /

Sziasztok!

Egy olyan kábelre lenne szükségem ami a képen látható.Mind a két végén dugónak kellene lennie nem aljzatnak.
Ehhez hasonló kialakítású és méretű csak ezen 4 tű van ami pedig nekem kellene azon 9.
Bővebben: Link
Sajnos nem tudom a kábel nevét se és azt sem hogy hol lehetne beszerezni ha egyáltalán belehet.
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013

kábel.jpg

(#) Szpisti válasza Directors hozzászólására (») Jún 25, 2013 /

Konkrétan olyan kábelt valószínű inkább az aktív dobozod típusának ismeretében lehetne beszerezni, ha még gyártják egyáltalán.
Lehet készíteni is, az Árvillnél elvileg beszerezhető minidin 9 pólusú dugó néven.
Egyébként nézd csak : volt itt már erről szó korábban... , találsz bekötést is .
(#) Directors válasza Szpisti hozzászólására (») Jún 25, 2013 /

Ez a készülék lenne az.Bővebben: Link
Alul találod a leírását.
Hát nem egy olcsó az a csati.
Nem az enyém a készülék de akkor szerintem marad a kábel megépítése.
Ez a kábel ráférne még a csatira? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2013
(#) _vl_ válasza Directors hozzászólására (») Jún 25, 2013 /

Idézet:
„Hát nem egy olcsó az a csati.”

Ha nagyon fáj, akkor dobd ki ezt a "fenomenális" csatlakozót a készülékből, és rakj a helyére egy DB9-et, az valószínűleg az aljzattal együtt is kevesebbe fog kerülni.
(#) Directors válasza _vl_ hozzászólására (») Jún 25, 2013 /

Elgondolkozok ezen is. Vagy is megemlítem a tulajnak.
(#) kzozo válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 26, 2013 /

Köszi, megnéztem. Az áruk miatt nem ez a megoldás lesz, marad a mikrokapcsolós zárnyelv figyelés.
(#) kuka88 hozzászólása Jún 27, 2013 /

Sziasztok,
Szeretnék csináltatni egy trafót. Szekunder oldalon 38V 7A és 15V 500mA.
Néhány helyről kértem árajánlatot, de az egyik 15ezer míg a másik 17 ezer forintot kérne érte.
( postával)
Tudnátok ajánlani helyeket ahol csináltathatnék ilyet?
A segítséget előre is köszönöm! : )
(#) gergov hozzászólása Jún 28, 2013 /

Sziasztok!

Én már tudom hol kapom meg az alkatrészt, amit keresek, csak abban nem vagyok biztos, mennyiért.
Van a Lehel tér környékén az a bizonyos kütyüs bolt. A weblapjukon azt írják, hogy a kiskereskedelmi, utcáról besétálós árak eltérnek a webáruház áraitól. Nem tudja esetleg valaki közületek, hogy kb. mi az összefüggés (pl. webshop csomagolási egység ár * 1.25)? Csak hogy tudjam, mennyi pénzzel készüljek

Előre is köszönöm!
(#) Jáger László válasza gergov hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Szia! A Lomexre gondolsz szerintem. Én vásárolok ott egy ideje, de szerintem nagyon változó mire hány %-ot számolnak a kisker részen. Én meg szoktam rendelni azt ami tuti kell a webáruházból és utána még át szoktam menni "csemegézni". Persze személyes átvételről írok. Webáruház olcsóbb de ez db számtól is függ.
(#) petehorv hozzászólása Jún 29, 2013 /

Sziasztok! A képeken található HECO SM 630 típusú hangfalakhoz csatlakozó kábelre lenne szükségem. Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mi ennek a pontos megnevezése és hol lehetne ilyet beszerezni? Előre is köszönöm a segítséget!
(#) nedudgi válasza petehorv hozzászólására (») Jún 29, 2013 / 1

(#) petehorv válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Köszönöm az infót. Ez sokat segített!
(#) qvasz2 válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 29, 2013 / 1

Mivel kerek a luk, inkább ezt:Bővebben: Link
(#) nedudgi válasza qvasz2 hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Én is ezt kerestem, sasszemed van! Csak az a baj, hogy nem rendelhető...
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
(#) qvasz2 válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Csak raktáron nincs, azt jelenti a piros X.
De elég sok más helyen is kapható, csak keresgélni kell.
(#) petehorv válasza qvasz2 hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Köszönöm, megtaláltam, és már rendelés alatt is van.
(#) gergov válasza Jáger László hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Értem, köszönöm.
Nekem általában mindenből csak 1-2 db kell, és a 2Ft-os ellenálláson azért elég durva a 40Ft-os csomagfelbontási díj, szóval azért biztosan nem érdemes mindent a webáruházból rendelni.
(#) Doky586 válasza gergov hozzászólására (») Jún 29, 2013 /

Idézet:
„azért elég durva a 40Ft-os csomagfelbontási díj”

Úgylátszik itt mindenki 5000 darab-jával veszi az ellenállást...

Amikor én is kerestem itt kisker boltot nem volt csak egy noname kisbolt ajánlat, úgyhogy maradtam az Árwill -nál, ahol ugyan drágábban adják az ellenállást (5Ft), de mégis olcsóbb mint nagykerben (2+40Ft).
10db különböző értékű ellenállás eszerint a Lomexben 10x(2+40Ft)=420Ft ?

Akkor ezért mondták nekem hogy nem érdemes eggyenként venni cuccot, (5000 darabot kell venni). pl E12sor: 85 érték x5000db-ot.. de nekem ez nem éri meg otthonra, mert 100év alatt nem használnám fel.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2013
(#) kameleon2 válasza Doky586 hozzászólására (») Jún 30, 2013 /

Sziasztok! Én sokszor vásárolok alkatrészeket. Van amikor a Lomex éri meg, van amikor Kína, van amikor a HE. De van olyan, hogy autóba vágom magam és Árwill... Ez teljesen projekt és helyzetfüggő. Ha ráér és sok kell, akkor aliexpress és Kína, vagy Németország. Egy idő után az ember csak belenyúl a fiókba... 40 Ft azért kell, mert aki már fogott kézbe SMT alkatrészeket az tudja milyen könnyű leejteni, azonosítani, kezelni. Lomexnél kis zacskót kapsz, felirattal, paraméterekkel, cikkszámmal, hogy után tudd rendelni, ha elfogy, vagy később is tudd mit rendeltél. Én nem sajnálom erre a pénzt, maximum nem mindig tőlük vásárolok. HEStore is drága egy LED-nél mert 100 Ft egy 15000lm-es változat miközben Kínában 4.8Ft-ra jön ki. Van is olyan mennyiség, aminél már megéri kintről rendelni. De egy-két darabért?... Én általában többet vásárolok mert így olcsóbb. De a tárolók darabja is 9-10.000Ft amibe kerülnek. Nekem van helyem, de akinek kevés - az kénytelen kisebb mennyiségekben gondolkodni.
A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2013
(#) Doky586 válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 30, 2013 /

Jó neked hogy te semmi különbséget nem érzel 10 ellenállásért az 50Ft és a 420Ft fizetése közt. De mondhatnék 100ellenállást 500 és 4200 Ft-ot. Tehát majd egy nagyságrendel drágább a Lomex a kiskernél eszerint a zacskó miatt (?)

Ennyi pénzért én szivesen lemondok az egyenkénti zacskózásról, és előkeresem az ellenállás színkód-táblázatot az azonosításhoz, a cikkszámuk se érdekel.
(#) mekkmesterke hozzászólása Jún 30, 2013 /

Sziasztok!
Én KA3511 típusú IC-t keresek eddig sikertelenül. Nem tud valaki valami infót honnan szerezhetném be vagy esetleg van e valami helyettesítése? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Következő: »»   235 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem