Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én 25 évesen vagyok kb 68kg. Igaz nálunk "mindig győz a császárszalonna". Vagyis húst hússal és sok zsírral. Úgy ahogy egy magyar konyhán illik. Tudomásul kell venni, hogy én is hízni akartam maximum 5 kilót, de sehogy se ment. Ilyen az ember szervezete: gyors emésztésű. Ahogy a gyúrós haverjaim mondanák: ha izom tömeget akarsz építeni, akkor fehérje minden mennyiségben. Viszont a tápokat nagy ívbe kerüld el, egy haverom már rosszul volt tőle. Ha meg hájat akarsz növeszteni, akkor "zsírt zsírral", vagyis nagy mennyiségű szénhidrát, ill. azok különböző formái.
Hájat ne növesszetek! Az a "RÁK" és a "HALÁL" melegágya.
5kg háj leadása 11%-kal csökkenti a rák kockázatát.
Megérkezett már valahova az ígért lehűlés?
Igen, hozzám elérkezett, amit a légkondim gyártója szavatolt.
Fúj a szél mint az állat meg be van borulva.....de eddig semmi.Most csend van.Tudod a vihar előtti csend
Nálam a nappaliban egész nap 25-26 °C volt. A műhelyben 36-37.
Nem akarok hájas lenni, de higyjétek el, ha az ember 183 cm és 60 kiló, akkor rajta még az is jó, ha csak 5 kiló háj jön fel...
Mondjuk én 20cm-rel kisebb vagyok ezzel a súllyal. Hízni viszont én sem tudok. Ehetek amit akarok és annyit amennyit bírok a súlyom nem változik.
Az valóban nem jó arány. Én 182/87 vagyok. Általában vékony csak a pocakháj túlzott. Ezzel nem tudok mit tenni. Bármit csinálok nem akar kisebb lenni.
Hát én egy asztali hősugárzóval fújatom magam.Nem nem kérem nincs rákapcsolva a fűtés!!!!
Csupán a légkeverés.Ez a ház belül nem melegszik fel annyira mint a többi de még így is elég meleg van.Bár én voltam a hülye....kinyitottam az ablakot látva a szelet hogy most majd tuti esni fog.......
Erről jut eszembe:
A segédmunkás odamegy az építkezésen az építésvezetőhöz, és azt mondja: - Főnök nyikorog a talicska. Meg kéne zsírozni. - Aztán hogy nyikorog az a talicska? - Hát így: Nyíííík ---- nyíííík ---- nyíííík. - Ki vagy rúgva! - Na de miért? - Mert így kellene nyikorognia: nyiknyiknyiknyik!
Használt már valaki szemölcs eltávolításához fagyasztást? Pl. ilyet: Bővebben: Link
Nekem a bőrdokinéni fújta le valamivel. Jobb ezt rájuk bízni. Amúgy is szemrevaló a dokinéni.
Ja! és ingyen. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
De én roppant szerencsétlen vagyok e téren. A helyi rendelőnél a bőrgyógyászatra június elején adtak volna augusztusra időpontot.. Na mondom akkor ez felejtős. Azóta meg abbamaradt. De már unom, szóval valami radikális lépést kéne tenni.
Közben találtam egy enyhébb megoldást: byewart Szerk.: a fagyasztás azthiszem a vírust nem öli meg, de ez a kenőcsbigyó meg elvileg igen. A hozzászólás módosítva: Júl 30, 2013
Gondolj bele. Azt mondtad felejtős, hagytad, most pedig már csak egy két hét lenne hátra.
Igen, belegondoltam, még sehol se tartanék ugyanúgy.
![]() És figyelembe véve előző hsz-em első mondatát, utána se lennék valószínűleg sokkal előrébb.
Nos, próbáltam. Konkrétan? Egy kalap f*s. Semmire nem jó. A műtétbe ne menj bele, mert nagyon fájdalmas és nekem a seb gyógyulása után kiújult. (Feleslegesen vágtak belém lyukat)
A végső megoldás a Scholl verruca removal tapasza volt. Fájdalom és kínlódás mentesen 2 hét alatt elmulasztotta.
Szerezz ólomecetet, az eltünteti egy-két lekenéssel.
A lábadon volt? Nekem a kézfejen van.
granpa: ez kicsit veszélyesnek tűnik.
Mások véleményére is kíváncsi vagyok.
Aztán majd átlagolok.
A vérehulló fecskefű mellett van az is, hogy természetes. Csak kérdés, hogy a vírust elpusztítja-e.
10en X évvel ezelőtt teli volt a kezem ezekkel a szemölcsökkel.Volt vagy 10 rajta.Először elmentem az SZTK-ba,ott le lettek fagyasztva.Képzelhetitek,hogy tudtam utána bekötött kézzel TV-ket javítani.Utána egy maszek doki fölírta a Werrumal ecsetelőt.Minden este lekentem a kezemen a kis átkozottakat,és kb 2 hónap alatt elmúltak.Azóta nem igazán jöttek elő,bár mostanában a sok olajos munka miatt megint mintha egy helyen vacakolna a bőröm.
Ha újra előjönnének,nekem ez a tuti recept.(föltéve,hogy lehet még kapni...) István |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ja! és ingyen.