Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2152 / 3692
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Aug 30, 2013 /

(#) Leraz válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Egyikkel sem.Külön kell feltenni.
(#) jdani hozzászólása Aug 30, 2013 /

Helló, miért nem találom a keresőben a tv mi lehet a baja topicot?
(#) zolika60 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Ez is egy régi hiányt pótló termék.
(#) granpa válasza Gery78 hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Ez a fiam dolga, én nem kontárkodom bele.
(#) Gery78 válasza Leraz hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Rosszul emlékeztem, igazad van (most jutott eszembe), hogy külön kéri a Firefox, hogy hiányzik ez a bővítmény.
(#) zenetom hozzászólása Aug 30, 2013 /

Sziasztok!
Küldött az OTP egy levelet, melyben egy új bankkártya van, amit aktiválni kell.
Ez meg is történt, a kérdés: a régit le kell tiltani?
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Ollóval kettévághatod, vagy elteheted, illetve ha beteszed egy bankautomatába, az elveszi tőled örökre.
(#) nedudgi válasza zenetom hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Ne bántsd azt a kártyát, pattintós készülékházak bontásához a legjobb szerszám...
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Az addig oké, de le kell tiltani?
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Nem. Automatikusan érvényteleníted, amikor az újat aktiválod. Ezért is veszi el a pénzkiadó.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Értem, köszi a választ!
(#) laszlo raduj válasza szamóca hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

A penzkiado mar akor is elveszi ha le van jarva es meg nincs aktivalva az uj.Van rajta egy datum csak adig hasznalhatod .
(#) mineral válasza nedudgi hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Alacsony költségvetésű gitárpengetőnek is megteszi.
(#) mineral hozzászólása Aug 30, 2013 /

Vicsys-nek ajánlom figyelmébe. Egy kis Air Brush! Level 1000!
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2013
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Erre mondják, hogy testhezálló.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 30, 2013 /

Voltam tesómnál babysitterkedni. A gyerekek új hóbortja, hogy a trambulinba a nyakamba kell venni a gyerkőcöket és úgy ugrálni. Fáj is a hátam, de már nem annyira. Ma reggel viszont nem volt kedvem eljönni onnan, de muszáj volt. Pedig volt ott egy jó csaj, akivel voltak ötleteim, de a tanfolyamra akkor is menni kellett. Tudom lógni kellett volna, de a csemperagasztóért érte kellett menni, amit Béla komám hozott.
(#) laszlo raduj válasza mineral hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

A szomszedom ilyen kartyaval giteli az autokat festes elott.
A batyam baratja re'st vagot az ajto keretbe , kivulrol felfogatott egy olyan diszt mind az utcai telefonoknal a kartya behejezo reszen van es azt hangosztasa ,hogy kartyas ajtozarja van , kozben csak a csatanos zar nyelvet tolja el a kartyaval a re'sem keresztul .
(#) jani1987 hozzászólása Aug 30, 2013 /

Házilag hogyan lehet az ajtózárnak helyet csinálni? Nemrég készült el a kamra ajtó, és milyen az, amelyiken nincsen zár szerkezet?
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2013
(#) laszlo raduj válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Hat ez nagyon hulye kifogas , a tesom irakba elt volna az amerikai invazio alat , akor sem jotem volna el ha tetszet volna egy csaj.
(#) sargarigo válasza vicsys hozzászólására (») Aug 30, 2013 /

Nagyon zsír, de a kétnyelvűséget miért úgy oldod meg hogy egyszer így, egyszer úgy?
(#) johny999 hozzászólása Aug 30, 2013 /

Sziasztok,

pecások ti hogyan élesítitek meg a horogjaitokat? Csempén?
(#) Gery78 válasza mineral hozzászólására (») Aug 31, 2013 /

Télen egy picit hűvös viselet... Amúgy jól kihozza a turistalátványosságokat.
(#) Leraz válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 31, 2013 /

A polcon néhány lekváros üveget odébb teszel és ott biztos lesz helye a zárnak.....
(#) laszlo raduj válasza Leraz hozzászólására (») Aug 31, 2013 /

Jo reggelt!
Minek tologatni kinyalni egyett majd buf belle.

Idézet:
„Házilag hogyan lehet az ajtózárnak helyet csinálni? Nemrég készült el a kamra ajtó, és milyen az, amelyiken nincsen zár szerkezet?”

Az atol is fugg milyen tipusu ajtozar, van amelyet csak ra kell fogatni.
(#) vicsys válasza mineral hozzászólására (») Aug 31, 2013 /

Az biztos! Én nem tudnám megcsinálni, mert nagyon remegne és izzadna a kezem....
(#) jani1987 hozzászólása Aug 31, 2013 /

Na akkor kiegészítem az előzőeket. Nézzétek el a képhibát, mert nincs mindenkinek profi gépe.

Kép0255.jpg

(#) Gery78 válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 31, 2013 /

Én úgy csinálnám, a zár beépítését, hogyha bevésős zárat szeretnél felszerelni, akkor először is felrajzolnám a helyét az ajtóra. Az éle felől és a két lapja felől is, hogy hová kerülnek a furatok, (kulcslyuk, kilincs helye). Aztán a zár helyét az ajtóban ki kell vésni. A vésést először úgy kezdeném, hogy olyan széles fúróval mint maga a zár egymás mellé közvetlenül befúrnék sok lyukat, és egy favésővel átvágnám a furatok közötti részt, és szépen kimunkálnám a zárnak megfelelő mélyedést, hogy passzoljon bele a lyukba. Ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor ki lehet alakítani az ajtó élén a zár élén található lemez formájának megfelelő mélyedést, hogy szépen egy síkban legyen az ajtó élével. Ezután az oldaláról támadnám meg az ajtót, kifúrnám a kulcslyuk és a kilincs helyét, meg a takarólemezek furatait is. Ezután pedig beszerelném a zárat a helyére.
(#) mps válasza jani1987 hozzászólására (») Aug 31, 2013 /

Amit Gery78 írt az jó, de csak ha elég széles az ajtód, pl egy 3420-as zártest szélessége 17mm (ez jellemző az összes bevésőzárra), a pajzs szélesség 22mm. Minimum 25mm vastag ajtó kell.
Ha vékonyabb akkor kereshetsz rátétzárat, ezeknek nem kell semmi csak felszereled a belső oldalra.
Még annyi: én egy 12-es fúróval fúrom a zár helyét, majd marónak használva össze nyitom, kialakítom, véső, ráspoly csak a végén kell egy picit.
(#) Kuzmi1 hozzászólása Aug 31, 2013 /

Ha "csak" egy mezei kamra ajtó, akkor elég egy tolózárat rátenni, kb 200 forintból megvan.
Ha kulcsra zárható is kellene, akkor tényleg lehet kapni olyan zárakat, amiket nem kell bevésni, hanem belülről csavarozhatóak fel. Kívölről ilyenkor csak két lyuk kell, a kulcsnak, és a kilincsnek.
Következő: »»   2152 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem