Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már az óvónéninek is ezt mondtad?
Nagyon ügyes!
Nem tudom, de ha megvan engem is érdekel
VÁÁ!
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
Most klikkelj a linkre!
Originaltakat jobban szeretem. Bár ami NO1... Bővebben: Link Ezzel egész jól lehet tesztelgetni.
Pedig megesküdtem volna, hogy: tuc-tuc-tuc-bip-bip a szám címe....
![]() Teszteléshez meg valami ilyesmi feldolgozást használok: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2013
Hogyan lehet originál, egy miksz.
Hogy nem ilyen szét tuc-tucolt mindenféle 2-3 osztályú emberke (aki azt hiszi h DJ) belenyúl
Az originál tudtommal az eredetit jelenti. Bárki össze mikszeli mással az már nem az. Szóval ez egy képtelenség. Vagy mondjam maiul hoax.
Pedig de! Mert biztos(!), hogy felosztja a vagyonát Bill Gates, ha 100 barátomnak továbbküldöm a levelét...!
De valaki csak megcsinálja 1x még ha mix is, akkor is ameddig nem "tuningolják" és csak az az egy van attól még eredeti. Ha azt nézzük te is eredeti vagy
Ha egy tudós klónoz, de módosít 1-2 dolgot nem leszel az. Meg azt nézve mix is vagy, hisz emberi fajba tartozol, sok más emberrel.
Én mint eredeti ettől nem változom. Ez vonatkozik a zenére is. Az eredeti az eredeti a miksz az klón.
Azt a levelet küld el nekem is, ha beleférek a 100-ba, mert nekem pont elég a Bill Gates vagyonának egy százaléka, Még osztok belőle tovább is.
Idézet: „Még osztok belőle tovább is” Előre is köszönöm.
Nagyon szívesen, de nem jön az a fránya levél.
Miután 1000 példányban továbbküldtem minden kedves szeretett barátomnak, kitöröltem az üzenetet, mert vártam a pénzt az új gépemre/házamra/repülőgépre/stb...
Itt írnak róla: Bővebben: Link
Sziasztok!
Egy ismerősöm kérte a segítségem, idézem: Idézet: „Nem tudsz véletlen olyan jelgenerátor programot ami minimum 4 csatornás és az 5.1 hangkártyát használja kimenetnek ? Négyszög jel a négy kimenet azonos frekvencia, de különböző fázis és kitöltés. Mindez jelközépre szinkronizálva. Nem kis követelmények mi ? Ha tudsz ilyent küldd a linket légyszi !!” Tud valaki ilyenről? (Van egy gyanúm, hogy mihez kell neki, bár azt nem ecsetelte...) Idézet: „[OFF] Pihenő pákások témája - Elektronikamentes topik”
Bocsánat!
Csak azért bátorkodtam itt kérdezni, mert nem elektronika, csak szoftver... Vagy van szoftveres topik is? Idézet: Ne mond, hogy csak átverés. „kitöröltem az üzenetet, mert vártam a pénzt az új gépemre/házamra/repülőgépre/stb...” Már úgy beleéltem magam.
A posta. Biztosan nem elsőbbségivel adta fel. Majd megjön, csak türelmetlenek vagyunk.
Neked lehet igazad, meg is kérdem azt a fránya postást, ha látom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Már úgy beleéltem magam.