Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   261 / 312
(#) sastas01 válasza bored hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

A képen bal alul lévő 3 szög alakú valamit mire lehet pontosan használni? Van elképzelésem, de hivatalosan mi célt szolgál?

Mod: Nem 3 db szög, hanem háromszög, és egy kérdőjel pont azt jelenti mint három!
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2014
(#) BEMcorp válasza sastas01 hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Szárnyascsavarokhoz jó.
(#) chrlee hozzászólása Feb 3, 2014 /

Nálam egy ilyen csavarhúzókészlet vált be, 2500Ft körül szokott lenni akciósan a hiperekben. Nekem sokszor jött nagyon jól az évek során, bár ilyen háromszöges fej ebben sincs, sajnos.
(#) szamóca válasza chrlee hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

SMA. Ilyen van nekem is. Bit-készleteknél, egyébként a mélyen ülő csavarokkal van a gond.
A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2014
(#) pilotitalia hozzászólása Feb 3, 2014 /

Sziasztok!
Most készülök venni egy műszerész csavarhúzó készletet,rengeteget nézegettem és rengeteg fajta is van.
Elkövettem azt a hibát,hogy anno egy Kínait vettem ami 100%-ban megadta magát,a kérdésem az lenne,hogy tudtok ajánlani egy jó készletet?
Darabszámra amit nézegettem olyan 6-8darabosak azok a készletek amik már elfogadhatóak!
Azért beszúrok egy pár linket mégis mik az elképzeléseim(tudom nem olcsók)de egyszer szeretnék beruházni:
Első!
Második!
Harmadik!
(#) zoz11 válasza chrlee hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Ezt a készletet én is csak ajánlani tudom. Már több éve nyúzom iparszerűen, és bírja.
(#) Schnitt válasza pilotitalia hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Szia!

A Wiha-t ismerem, az a drága de jó márka, van tőlük pár kéziszerszámom.
Fogók, csipeszek, és egy csavarhúzó nyél bitekhez, de eddig még mindegyikkel meg vagyok elégedve maximálisan.
Szerintem a knipexhez hasonló a minőségük.
A felsoroltak közül mégis a proxxon bővebb készletét választanám. Bár kéziszerszámom még nincs tőlük, de a kis mikrogépeik és kiegészítői nagyon meggyőzőek.
(#) zoz11 válasza pilotitalia hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Üdv
Amit 2.nak linkeltél, én egy olyan készletet, kb 1,5hónap alatt leamortizáltam, elég silány minőségű.... Az árához képest.
(#) szamóca válasza Schnitt hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Hát, mint írod is, azért mindenki a Kipex-hez hasonlítgat. És ennek oka van.
(#) Schnitt válasza szamóca hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Oka van, de ők inkább fogókban meg csipeszben utaznak, műszerész csavarhúzókészletet még nem láttam knipexből hazai szerszámboltokban.
A Hazet viszont gyárt ilyet, és kimagasló minőségben, de olyan ára van, hogy hanyattesel.

Knipex Wera 2035/6 B
(#) Schnitt válasza szamóca hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

A wera-t ismertem, de az nem knipex, csak annyira, amennyire a dremel bosch

(#) pilotitalia válasza Schnitt hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Szia!
Köszönöm válaszodat,illetve mindenkinek aki reagált!
Jó magam is rendelkezem Proxxon gépekkel illetve van szerszámkészletem tőlük igaz az egy dugókulcs készlet,de az tény és való,hogy a Proxxon nagyon megbízható mi a volt munkahelyemen egy Ilyen készletet! kínoztunk valóban ipari körülmények között a nyomdaiparban és állta a sarat!
A lényeg,hogy nagyon a Proxxon csavarhúzó készlet irányába hajlok!
(#) szamóca válasza pilotitalia hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Ár érték arányban a legjobb választás.
(#) satlokk hozzászólása Feb 3, 2014 /

Sziasztok!
Kicsit átmentem régiség gyűjtőbe is,mai szerzeményem egy orosz csoda univerzális műszer,és egy békebeli tolómérő/subler/.Ezekkel gyarapodott szerény kis műhelyem.
(#) Bakman válasza satlokk hozzászólására (») Feb 3, 2014 / 1

Azt a műszert becsüld meg, nagyon jó! Nekem is volt ilyen, de leejtettem és tönkrement benne az alapműszer, megsirattam.
(#) SALáta válasza satlokk hozzászólására (») Feb 3, 2014 / 1

Igen nekem is van egy ilyen csodaműszerem. Bevált, használom is. Nagyon jó cucc. Gratulálok.
(#) bored válasza pilotitalia hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Ilyen Proxxon készletem is van, nekem bevált. A nagyon pici csavarokhoz nem jó. ahhoz már házi gyártású cuccot használok. Teszek föl fotót nemsokára.
(#) nagym6 válasza satlokk hozzászólására (») Feb 3, 2014 / 1

Életem első műszere, ma is megvan, tökéletes. Egy havi fizetésembe -3000Ft.- került újonnan, kb. 35 évvel ezelőtt. Abban a korszakban komoly műszerezettségűnek számítottam ezzel, és az utána ugyanennyiért vett H313 szkópommal.
(#) bored válasza bored hozzászólására (») Feb 3, 2014 /

Felül a Proxxon legkissebbje, éltalában mindenre megfelel az órás mesterség kihívásain kívül. Alul a házi gyártás. Azt nem félek vésőnek használni sem, bírja

IMG_2367.JPG

(#) pilotitalia válasza bored hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

Köszönöm a reagálást,magam is ezt a készletet rendelem meg.Ez idáig a Proxxon termékekben nem csalódtam,igaz nem olcsók de csak egyszer kell megvenni és ésszel használni(gondolok arra,hogy a csavarhúzót nem használjuk feszítővasnak meg vésőnek
(#) Feki hozzászólása Feb 4, 2014 /

Sziasztok ! Nem tudom mennyire fér ez bele a topik témájába , de elvégre szerszámról van szó. Fülembe jutott ,hogy régebben alkalmaztak egy módszert , mi szerint pl , a pillanatpákák rézdrót hegyét ipari ezüstben megmártották , így állítólag némelyik 4-5 évig sem égett el . Szerintetek van-e ebben realitás , esetleg valós-e . Mert akkor már csak azt kéne kitalálni ,honnan lehetne ipari ezüstöt szerezni és a jó drága weller páka hegyek élettartamát igencsak meglehetne hosszabbítani. Válaszotokat előre is köszönöm !
(#) Tomi111 válasza Feki hozzászólására (») Feb 4, 2014 / 1

Üdv!
Lehet hülyeséget mondok, de a hűtőgépszerelők nem azzal forrasszák a csöveket?
(#) nzozz válasza Feki hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

Ipari ezüst forraszanyagot könnyen lehet szerezni, csak drága és nem darabra van.
(#) pittti válasza Feki hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

Mivel a Weller pákák hegye eleve bevonatos, nem hiszem hogy ez a dolog működne.
Ezüsttartalmú forrasztóanyaggal dolgozom naponta, esze ágában sincs rátapadni.
(#) Feki válasza Tomi111 hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

Őszintén fogalmam nincs. De elképzelhető csak kérdéses, hogy nem-e valami ötvözet a pálca.
(#) Feki válasza pittti hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

Igen és nem elképzelhetetlen ,hogy ipari ezüst van rajtuk csak iszonyat vékony rétegben , ezért gondoltam ennek a rétegnek a vastagítására , mivel nekem rendre szétkopnak a hegyek. Bár leginkább az a réteg kopik le amire nem tapad az ón.
A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2014
(#) Feki válasza nzozz hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

ajajjj , elég rosszul hangzik.
(#) depi52 válasza Feki hozzászólására (») Feb 4, 2014 /

Szia a kérdésedhez sokat nem tudok hozzá szólni de segítségként ezt meg mutatom , ilyet használok én nagyon tartós főleg ha normálisan van használva, és valami hasonló elv lehet a titka mint amit te írtál.
Következő: »»   261 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem