Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   248 / 444
(#) antikzsolt válasza mraulajos hozzászólására (») Okt 19, 2013 /

A megfelelő szó talán a rocker nyomógomb vagy pillanatkapcsoló. . Próbáld azzal a googlét. hátha találsz valamit. Én a képek között kerestem de nem tudom hogy milyen kell igy pontosat nem tudok küldeni.
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2013
(#) Boldacs hozzászólása Okt 20, 2013 /

Vital Center ( 4 az 1-ben) konyhai robotgépünk (alapgép) tengelyvégén lévő műanyag lehajtórész ( kuplung) eltört. Ez biztosította a meghajtást valamennyi hozzákapcsolható géphez. ( őrlő, daráló, centrifuga...)Így most használhatatlan. Segítséget kérnék, hátha tudja valaki hol lehetne hozzá a hiányzó alkatrészt beszerezni, ki forgalmazza....
Köszönöm a segítséget.
(#) zolika60 válasza Boldacs hozzászólására (») Okt 20, 2013 /

Ha üzletben vetted, adtak hozzá garancia papír, azon tán rajta van a szervizek listája és ott tán tudnak segíteni. Ha ez a módszer nem járható, tegyél fel a kérdéses alkatrészről egy képe, hátha valaki felismeri milyen gépben van hasonló, vagy hogyan tudod pótolni.
(#) _vl_ válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 20, 2013 /

Vagy ha semmi nem segít, lehet, hogy egy autóipari műanyagjavító szakiparos (becenevén: lökhárítós) meg tudja ragasztani, ha olyan az anyaga.
(#) bandij hozzászólása Okt 21, 2013 /

Sziasztok, valakinek van esetleg ötlete, hogy az alábbi NTC -t hol lehetne beszerezni:
"SURGE GARD" Series
SG-32
(Áram korlátozó termisztor)
Előre is köszi a válaszokat.
(#) szili83 hozzászólása Okt 23, 2013 /

Melyik elektronikai alkatrészeket áruló áruházban szoktatok vásárolni?
Én a Hestore-ban, és egyszer rendeltem a tme-től. De a lomex olcsóbbnak tűnik.... Igaz ott pedig van csomagbontási díj.
(#) qvasz2 válasza szili83 hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Ha sorban állsz a kisker részben, akkor nincs csomagolás díj, igaz nem is azok az árak vannak, mint a webshopban. Nagyon sok bolt van még: az elektro kontha az Üllői úton, a kontel Újpesten a Munkásotthon u-ban, az árvill budán az Allee-nál, HR elektronika a Vörösmarty u-ban, a mikrovill a Nagyenyed u-ban és ezek csak a Budapestiek
(#) szili83 válasza qvasz2 hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Értem, köszönöm! Én webes rendelésre gondoltam, mert hétköznap amikor nyitva vannak nem járok Bp-en.
(#) nedudgi válasza szili83 hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Kontel postázni is tud. A webáruház nem tartalmazza a teljes készletüket, érdemes a listát elküldeni, és árajánlatot kérni.
(#) qvasz2 válasza szili83 hozzászólására (») Okt 23, 2013 /

Szinte mindegyiktől lehet rendelni is, talán a mikrovilltől nem.
(#) silent15 hozzászólása Okt 24, 2013 /

Sziasztok, ma kézhez kaptam,egy vezetéknélküli telefont, olyan gondal, hogy nem jelz ki semmit a kijelző, szétszedve egyből kiderült, hogy a panel és a kijelző közötti kábel a rossz. Töbször láttam már ilyen kábelt, de nem tudom mi a neve, és hol lehet beszerezni.
Ahogy elnéztem, papír hordozón hajlékony, vékony fémszálak, maga a hordozó 2 papírlapból áll, mindkettőnek a vége ragadós, ennek a telefonnak a kijelzője, sajna nem tudom mi a kábel neve, köszönöm a segítséget.!
(#) Pulyka hozzászólása Okt 24, 2013 /

Üdv.
Én is azok közé tartozok, akik sötétített plexit keresnek.
..csak az a baj, hogy nem nagyon találok.
Gondoltam öntapadó autófóliára is, amit az üvegek sötétítéséhez használnak, de ez a plexi mégiscsak jobb lenne.

Ilyesmire gondoltam.

Valaki tud ajánlani egy boltot, linket?
..tőlem aztán lehet nagyobb darab is, csak haza tudjam hozni, biztos lesz pár project, amihez kelleni fog majd.

Köszi előre is.
Tomi.
(#) Csupasz válasza Pulyka hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Szia
Nem tudom milyen projecthez szeretnéd használni, de ideírom, hogy én sötétített, ( tükrös ) üveget használok, és sokmindenhez kiváló.
Bocs, ha nem megfelelő az ötlet...
(#) Pulyka válasza Csupasz hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Olyasmi felhasználásra szánnám, mint amilyet a linken mutattam "be".
LED-eket szeretnék elrejteni a sötétített lap mögött, így amikor nem világítanak, akkor nem lehetne látni, hogy hol vannak.
Ezért én inkább plexire gondolnék, mert azt könyebb lenne vágni.

Azt tudom, hogy mi lenne ide a jó, de hogy én honnan szerzek olyat, az egy jó kérdés.
..lehet, hogy valami kereskedőtől kéne szerezni, csak az biztos, hogy nem lesz olcsó.
(#) Csupasz válasza Pulyka hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Sajnos a plexit mindenütt csak táblában adják, nagyon nehéz találni olyat, ahol nem.Viszont ott is általában csak átlátszót.
Üveget viszont bármelyik üveges levág...
(#) ujfalusi válasza Pulyka hozzászólására (») Okt 24, 2013 /

Ha nem kell átlátszónak lennie, nagyon egyszerű. Festékkel kell befújni a belső oldalát.
(#) kérdező hozzászólása Okt 25, 2013 /

Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire való ide ez a kérdés, de azért felteszem: München környékén hol található elektronikai alkatrészeket árusító bolt? (Ellenállás, kondi, dióda, tranzisztor, IC, NYÁK-lap stb.) Vegyi anyagokat, pl. vasklorid, otthon fogok beszerezni, de egy tranzisztorért, vagy egy ellenállásért nem tudok hazaszaladni.
(#) gkari válasza kérdező hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Münchenben, és közelében legalább 50 ilyen van. Google a Te barátod is: pl.: "elektronik Müchen" kb. min. 100 találat.
(#) kérdező válasza gkari hozzászólására (») Okt 25, 2013 /

Köszi.
Valóban megnézhettem volna.
(#) antikzsolt hozzászólása Okt 27, 2013 /

Sziasztok

Szeretnék az Alcatel OT995 telefonomhoz venni egy hordozható/külső akksit. Tudnátok mondani olyat töltőket ami bevált? Tudom a Google, stb. de ott millió darab van, de nekem megbízható kell, ami 2-3 alkalommal is feltölti a gyári aksit.

Legközelebb nem leszek ennyire elnéző!
Moderátor
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
(#) antikzsolt válasza silent15 hozzászólására (») Okt 27, 2013 /

Valószínűleg te a szalagkábelre gondolsz. És a rajta található írással lehet beazonosítani. Esetleg tennél fel egy képet?
(#) orsi70 válasza Pulyka hozzászólására (») Okt 27, 2013 /

Szatunaplex kft Balatonfűzfő.Nagyon rendesek!
(#) huggybear hozzászólása Okt 28, 2013 /

Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, honnan tudnék beszerezni tri wing típusú csavarhúzót? Ez olyan mint egy csillag, csak három hornya van, egy merci jelre emlékeztet, 120 fokban vannak a hornyok. Itt nyíregyházán már végig kérdeztem/néztem, google-be is kerestem, de sajnos nem találok. Előre is köszi! G.
(#) laszlokunstar válasza huggybear hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Itt 2-2 db van is raktáron: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013
(#) Pulyka válasza orsi70 hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Köszi, megnézem.
Jelenleg csak egy 20x10cm-es darab kellene nekem, majd csak találok valahol.
(#) inf3rno hozzászólása Okt 29, 2013 /

Sziasztok!

Nem tudom, hogy illik e ilyen jellegű kérdést feltenni ebben a fórumban. Szeretnék vásárolni wifi-s relét, aztán wifi-vel kapcsolgatni az áramot két eszköznél. Az egyik egy szivattyú a másik egy ventillátor, de ez a téma szempontjából lényegtelen. Láttam, hogy lehet kapni ebay-en ilyesmiket. A kérdésem mindössze annyi, hogy itthon lehet e kapni, és ha igen, akkor milyen jellegű boltban keressem? Veszprém környéki vagyok, a többi városban maximum webshop, amin keresztül rendelni tudnék... Google eddig semmit nem dobott, ahogy árgép sem... Előre is köszönöm a válaszokat!
(#) gkari válasza inf3rno hozzászólására (») Okt 29, 2013 /

Amennyiben cca. 100-200m-nél nem nagyobb távolságról van szó, én inkább az RC-rendszert alkalmaznám (pl. RC modellirányítás, kapunyitó ák.-k, stb.), ezen a fórumon is van topicja. Ennél nagyobb távolságokra a WIFI sem igazán megbízható, ámde biztos sokkal drágább.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2013
(#) Dj Decybell hozzászólása Okt 29, 2013 /

Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hogy kitől vehetnék ~30m ~1mm Ø Zománcozott huzalt Miskolc és közvetlen közelében. Előre is köszönöm!
(#) kérdező hozzászólása Okt 30, 2013 /

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: A PEAGY Kft. működik? Hogyan lehet rendelni? Elég régen frissítették az oldalukat, nem tudom, hogy működik-e.
(#) zolika60 válasza kérdező hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Telefon?
Következő: »»   248 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem