Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm, akkor megnyugodtam. A vinyómnak úgy is mindegy, már elmorzsoltam a könnyeket, jó lesz papírnehezéknek...
(vagy macskát dobálni, ahogy nagyapám mondaná)
Remélem fénypostával küldesz egy kis kóstolót. Sajna pálinkáznom már nem lehet, de még nézegetni azt még igen..
![]()
A ház nem zárt hermetikusan, pont a hőmérséklet-változás miatt.
Pormentesen viszont igen, így a levegő nedvességtartalma sem jut bele...
Ma megéheztem egy kis pacalra, így főztem cseppet, körömmel
. Előtte saját tenyésztésű pulyka aprólék leves volt, így holnapra is jól laktam
De bizony, hogy nyamm! Nagyon szépek lettek!
Bangladeshben meg éheznek.
Azért ez így kóstoló nélkül felér egy merénylettel. Szépek lettek. Megéheztem én is. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
Egy kis fantáziával még pikánsnak is mondható.
Na elmész te a kertbe a savanyúsághoz valót összeszedni. (Későbbre is.)
Próbáltatok mar a szilva palinkat savanyúság levével inni, nyomtatni, például dinnye zöld része eltéve és annak a leve. De passzol hozza meg más is, a káposzta leve nem.
A pálinkát tisztán szeretem! A bort meg piszkosul.
Végül is, ha az etilalkohol elbomlik akkor hidrogén és ecet keletkezik.
A blue, nem egy szerencsés, hosszútávon megbízható kategória, bár a green-nél jobb, mert az már a legalja a merevlemezeknek. Ha rendszert akarsz telepíteni, vagy a gyors elérés, biztonság a fontos akkor Black, vagy ha pénz ékszer nem számít, akkor SSD. A Red az arany középút ha inkább a tárolás, (magozáshoz
) megbízható, hosszútávú üzem ár/érték arányt nézzük.
Így látszik a Föld éjszaka az űrből /
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
Végre felraktam egy új rendszert a gépemre (mert ugyebár sikeresen megvettem az új hitacsi vinyót) és azt csinálja hogy gondol egyet és megnyitja a jobbegér gombot? Most is amíg ezt írtam nem tudok addig mit csinálni van úgy hogy egkét akttintás után eltűnik, van úgy hogy vagy 2-3 percig mindig vissza dobja azonnal. Mit lehet vele kezdeni? Ez valami vírus? Vagy tönkre ment a touch pad is?
Ja és mellesleg mindig a képernyő közepén jön elő a jobbegérbom ablak. Találkozott már valaki ilyennel? Nagyon bosszantó tud lenni....
Emberekkel való társalgás céljából kerestem fel olyan oldalakat, ahol videókamerával is lehet chatelni. Az eredmény lesújtó: minden 3. ember a .......... markolássza. Tudtok olyan oldalt, ahol ilyen nincs? Inkább lányokkal beszélnék. Ha pasikkal akarok akkor itt vagytok ti.
facebook.com
Bejelölöd a csajt, vagy írsz egy üzit akármi (persze ha csak, ha minden jel arra utal, hogy egyedülálló) és elindulsz valamilyen úton. Ha 1:100 esélyre hajtasz az elég jó arány!
Köszi. Sajnos ez van. Nem rendszert tettem rá, tároló lesz. Illetve már az is. Most már értem miért csak ezt lehet nálunk kapni. Olcsóbb a beszerző ára.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
Még mindig jobban jártál mint én a 640-es ződdel. Betettem a szekrénybe tele adattal, és amikor legközelebb betettem, már csak kerregett, mert behalt. Mérgembe, a sok adat elvesztéséért, vettem két 2TB-os blacket adattárnak. Csak már lassan ezek is megtelnek.
![]() *Egyébként a Haiyen miatt érdemes most venni, mert megint ugrani fog az ár. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2013
Selejtezni kell. Voltak olyan fájlok, amiket 10 éve nem nyitottam meg. Többnyire már el is avultak. Delete.
Sok - sok elektronikai újságom van, rengeteg helyet foglalnak. Ki kellene szelektálni belőlük a sok reklámot. Legalább a fele az. Csak idő.....
Adattárolásra olyan külső hdd ház kell, amibe 2 vinyó, és kezeli a tükrözést.
Arra nagyon kis esély van, hogy egyszerre mindkettő behal.
Nem tudom ki hogy van vele, én maximálisan megelégszem például egy 160-as winyóval is (vagy 5 éve).
Aztán rájöttem, hogy igazából egyre jobb flash memóriák jelennek meg potom összegekért (így felesleges ki írkálni) és szint úgy gombokért árulják a jobbnál jobb netsebesség csomagokat. Így aztán bármit szinte On-line HD minőségben meg lehet nézni oda-vissza tekerni (anélkül hogy a gépen lenne) és ma már ezt egy közép kategóriás gép simán tudja. Így a nagy winyó mérete és ennek megléte az én véleményem szerint -persze hacsak nem valaki photoshoppol és filmet vág HD-ben- akkor tök felesleges. Annyi home made fotó és videó meg bőven megteszi a 300 Giga. Most csak azért vettem 500-ast mert a 320-as és az az alatti 200 és 160! (legkisseb amit még lehet újan kapni) egy-egy ezressel volt olcsóbb. 9,500Ft a 160 gigás, 11,300Ft a 320, és 11,800Ft az 500 gégés (csak 500 forinttal volt drágább) ettől feljebb már 700 valahányas volt meg 1 terrás de már nem ezresével ment az ára feljebb hanem vagy 5-el. Így aztán a piac legolcsóbbja ár/értékben szerintem az 500-as.
Sosem tudni mit hoz a jövő. Ebben a világban bármi előfordulhat. Én úgy vagyok vele, biztosabb otthon, a gépen lévő mellett még 2 helyen megvan az anyagom.
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2013
Mikor van az űrben éjszaka?
Egyébként iszonyatos ez a fényszennyezés. Idézet: „Mikor van az űrben éjszaka?” Ez is az élet nagy kérdései közé tartozik... Esetleg az űrhajós csizmaszárában? |
Bejelentkezés
Hirdetés |

(vagy macskát dobálni, ahogy nagyapám mondaná) 

. Előtte saját tenyésztésű pulyka aprólék leves volt, így holnapra is jól laktam

) megbízható, hosszútávú üzem ár/érték arányt nézzük.