Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Jaj semmi gond , tényleg beleivódtatok az életembe ott is keresem az ékezetet ahol nincs
)
Növényi rostokban gazdag.
![]() +1.
Az 5-dik elem.
A képnek is azt a nevet adta . A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2013
A képek állománynevei felérnek egy "felezős segítséggel"...
Nagyon okos vagy. Akkor itt van neked egy másik.
Nem tudom, a másik kőnyű volt , lefuttattam a fejemben Sci-Fi filmeket és az 5 az talált a csomagok számával, majd bele gondolva az eLeM is. De az újnak azt sem tudom hogyan fogjak neki, de a nyelvi kulombsegek is gondolom közre játszanak, Magyarországon az palack nálunk italos üveg. A színész nevet sem tudom így ha számít a megfejtésben akkor a kiindulás is el cseszve.
Aki másnak vermet ás, maga esik bele!
![]() De itt egy könnyű. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Most csaltam , de a megfejtés "albán szamár".
![]() Egyáltalán nem kőnyűék , csak ha mar sokat gyakoroltad. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Jessica Alba. Ajánlott film, a fantasztikus négyes.
Lehet kicsit off lesz, de nálatok is lassú a ChipCAD oldala, mióta megújult? Elég gáz, ráadásul nem is lett jobb.
Nem szeretem az ilyen "újításokat". Nemhogy jobb lenne, hanem még rosszabb. Egyébként tipikusan ilyenek a Google meg a Microsoft termékei is az utóbbi 2-3 évben. A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2013
Mennyire lassú? Nekem 3-5 másodperc alatt jön minden.
Érdekes, most nem annyira lassú, de van mikor 10 másodperc is eltelik...
Valami gebasz lehet a szerver-kiszolgálásukkal.
Sziasztok valaki közületek találkozott már magnat monitor supreme 2000 hangfalakkal, ha igen akkor mi a véleményetek róla? Mellékletként itt egy bemutató Bővebben: Link ilyet szeretnék a jövőben.
Talán ha jól emlékszem a markara, egy hangositasal foglalkozó srác szerint nagyon jók az eredeti amerikai típusok, de az oroszok is gyartotak , mondta a srác hogyan lehet megnézni a kulombseget de mar nem emlékszem, neki az orosz típus volt de irtózatosan tudott szólni.
Miért itt kérdezed? Egyébként ebből a videóból mi derül ki?
Nálad pedig irtózatosan fogynak az ékezetek. Nehogy vissza süllyedj a régi szintre.
Sajnálom de ezt tudja az opera
. Én csak kihasználom amennyire lehet.
Hol máshol kérdezzem? A videó pedig csak egy bemutató, hogy nagyjából milyen a hangzása, meg, ha valakinek volt dolga ilyennel akkor jobb ha látja is nem csak a nevét olvassa.
Használj tűzrókát helyesírás ellenőrzővel és nem lesz gond. Szép piros hullámvonallal aláhúzza ami nem jó.
Tudom én azt, de én csak véleményre vagyok kíváncsi, és ezzel kapcsolatosan nem akartam olyan témába írni ahol hangsugárzók építésével, javításával kapcsolatos dolgokról van szó, mivel én ezt venni szeretném, nem építeni/javítani.
Bár ha zavar titeket a dolog akkor kérjetek moderációt vagy csak hagyjátok figyelmen kívül.
simpi nem kell, hogy moderációt kérjen, simán meg is teheti.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

) 

. Én csak kihasználom amennyire lehet.