Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2202 / 3695
(#) depi52 válasza granpa hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Ezt benéztem, de már jó tudni
(#) depi52 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Rendben.
(#) laszlo raduj válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Azt használom de o sem ismer minden szót , ahogy latszik is az írásaimban.
(#) granpa válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Rendben, de az az egyik Á helyet miért van A, és nincs ő a klaviatúrádon?
(#) zolika60 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Az előbb operáról írtál. Egyébként a FF legalább három négy szót biztosan aláhúzott volna. Ha nem is jelez minden hibát és néha aláhúzza a jót is, neked mégis sokat segítene.
(#) laszlo raduj válasza granpa hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Nem értem a kérdésed. Nekem sem a klaviatúrán, sem az XP nem tud ékezetet , az operával javítom miután megírtam, , persze csak azokat a szavakat amelyeket ő is tud.

Bocs, erre nem gondoltam.

Nem rég írtam hogy felfedeztem az opera ezen tulajdonságát, és létöltotem hozza a magyar szótárat . Így tudok ékezetet firkálni.

Lesz ebből valami..."létötotem hozza", majd csak összehozza.

Idézet:
„."létötotem hozza"”
letoltotem

Például ezt a szavat sem ismeri , legalábbis csak így ajánlja fel.

opera.jpg

Ezt a szót ismerhetné, letöltöttem.
(#) pjg válasza granpa hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Töltöttem. Így ismeri.
(#) laszlo raduj válasza pjg hozzászólására (») Nov 15, 2013 /

Kicsidenkent én is megtanulom , ahhoz képest hogy eddig nem sokat használtam az operat , elég sokat kell jegyzeteljek az agytekervényeimbe.
(#) Gery78 válasza laszlo raduj hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Egyébként a Firefox sem mindig jó, sok esetben a helyesen írott szavakat is aláhúzza, mert sokat nem ismer. Sokat nyomkodom a hozzáadás a szótárhoz c. gombot, ha zavar ha valamelyik szót nem ismeri ami jó. Amúgy ne csüggedj fog az menni.
(#) szitko hozzászólása Nov 16, 2013 /

Sziasztok.

Tudna segíteni nekem valaki Windows 7 ügyben? A Google nem barátom.
Újra telepítettem a Windows-t. Az újratelepítés óta megjelent az asztal ikonoknál, és még máshol is, a képen látható jelölőnégyzet, ami igazából nem csinál semmit, csak engem idegesít.
Hogy lehet eltüntetni? Vagy mire jó?

mi_ez.jpg

(#) Norberto válasza szitko hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Jelölőnégyzetnek hívják és nagyon hasznos. Akkor van igazán haszna, ha pl. egy mappában lévő fájlok tömegét szeretnéd kijelölni, de van belőlük 2-3 db, amelyiket nem szükséges kijelölni. Ilyenkor ennek a segítségével tudod megszüntetni a teljes kijelölés (Crtl + A) érvényét, az összes fájlra. Számomra pl. ez iszonyatosan ötletes és hasznos funkció, mióta a Win 7-et használhatom, ezt a funkciót szoktam az elsők között bekapcsolni.

A beállítását a következő helyen találod:

Vezérlőpult / Mappa beállításai / Nézet / Jelölőnégyzet használata a fájlok kijelöléséhez
(#) szitko válasza Norberto hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Köszi! Érdekes, hogy amikor először telepítettem a win 7.-t (2009), akkor nem kapcsolta be a telepítő, most meg csak néztem, hogy mi az.
A teljes kijelölésnél, én a SHIFT+egér kombinációt használom, és ha valami nem kell a kijelölt elemekből, akkor CTRL+egérrel megszüntetem az adott elemen a kijelölést.

Még egyszer köszi!
(#) zoly15 hozzászólása Nov 16, 2013 /

Sziasztok!
Az miért van, hogy a Picasa Webalbumomnak nem lehet külső szemmel látni minden fotóját?
Ma néztem másnál a saját albumomat, bejelentkezés nélkül, de az albumnak a jó fele nem is látható.....
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

De, nyilvánosak a fotók, az album is... Az albumnak csak egy részét lehet látni....
Más... Valaki tudja, hogy hol lehet kapni kisméretű alu koffert? Hasonlóra gondolok
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Köszönöm, ez bevált!
(#) idlob válasza Norberto hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Aha! Nem rég láttam én is ilyet és nem tudtam mire vélni. Mi az előnye a Ctrl + kattináshoz képest?
(#) andras99 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

(#) zoly15 válasza andras99 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Köszönöm a válaszodat, ez jónak néz ki!
(#) bencikusz hozzászólása Nov 16, 2013 /

Kedves kollégák!
Igaz hogy nem elektronika, de szeretnék segítséget kérni abban, hogy hol lehet a mellékletben csatolt alkatrészt venni?
Ez a kütyü a beépített hűtő szekrény és a szekrény ajtajának együtt történő nyitását teszi lehetővé.
Előre is köszönöm.
(#) zolika60 válasza bencikusz hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Ez például megfelel?
(#) bencikusz válasza zolika60 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Nagyon szépen köszönöm !
Tökéletes!
Minden jót.
B
(#) SALáta válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 16, 2013 /

Feltettem a hobbi gépemre egy flexet alumíniumot vágni hss tárcsával 42 V ról. Kb 3. percben az állórész széthullt atomjaira, na azóta van egy jó 80 as évekbeli kézi körfűrészem, az Original Flex. Szóval a flex megnevezés nem is rossz mert tényleg volt benne ilyen alkatrész, kapcsolója 100% ig egyezett a körfűrészével, az oldalsó gomb nem de a burkolat marva lett és kész.
(#) kérdező hozzászólása Nov 16, 2013 /

Sziasztok!
Véletlenül a topik első oldalán olvastam, hogy:
Idézet:
„Itt, ha már offolunk, szeretnék azért mindenkit kérni, hogy bőszen kattintgasson hirdetésre... A hobbielektronika oldalhoz saját szervert üzemeltetek, aminek igen csak megvan a költsége. A reklám egy nagyon kis százalékát fedezi, de jobb mint a semmi.”

A kérdés az, hogy ha külföldön vagyok, (Németország) akkor ugye helyi hirdetések jelennek meg. (mindenféle marhaság. ) Ekkor is megkapja a Hobbielektronika a reklámpénzt kattintások után?
A másik, hogy be kell töltődnie az oldalnak, vagy elég rákattintani, és bezárni, mielőtt betöltődne?
Csak azért kérdezem, mert jó az oldal, és így egy kis +pénz is befolyna. Egyébként mekkora jelentőségű?
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2013
(#) szamóca hozzászólása Nov 17, 2013 /

(#) zenetom hozzászólása Nov 17, 2013 /

Hali!
A ChipCAD-ben lehet rendelés nélkül vásárolni? Tehát pl. holnap bemegyek az üzletbe, és veszek egy akármit.
Következő: »»   2202 / 3695
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem