Fórum témák
» Több friss téma |
Tegyél fel fényképet az izzókról. Talán akad hasonló a padláson.
Szerintem ez jó volna helyette. Igaz ebből csak fehér van, de izzólámpa lakkal bármilyen színű lehet.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2013
T. kolégák! Infó kellene az E55 ferrit milyen árban megy manapság és hol a legolcsóbb!
Köszi,ha válaszoltok.
Mostanában aranyárban mérik. Taliékat kérdezted? Mihez kellene és mennyi, mert lehet hogy van valahol egy elfekvőben.
Köszönöm- nekem "elszámolásos"ill."számlás kéne -ígyalakult- a talinál hogyértmérik?kb.is jó csak tudjak valami irányárat mondani a "merendelőnek".András.
Fogalmam sincs, hívd fel őket. Valahol 1200 és 1500 között lehet.
Hamár itt vagy T. Ge Lee. ON 4988 ismeretlen félvezetőt milyen "néven"kereshetek még enyi szerepel rajta ON4988.
Sziasztok!
LES-es teamécsesbe hol tudok vibráló LED-et beszerezni?
Szia,
azt valami vibráltatja, szerintem nem önmaga vibrál.
Én is azt gondoltam, de nincs a burkolatban csak egy 3V-os elem, egy kapcsoló és egy LED.
A hozzászólás módosítva: Nov 18, 2013
Szia, nem jól gondolod. Ezekben a LED-ekben van egy picike chip, ami vezérli a fénykibocsátó diódát. Vagyis ezt már nem is igazán lehet LED-nek nevezni. (Light Emitting Diode)
Létezik RGB-ben is, ami különböző színeket kever folyamatosan, ha áramgenerátoros üzemben van hajtva. Üdv.: Miki
Úgy keresd, hogy "flickering led" pl.: itt.
Köszönöm, erre voltam kíváncsi!
![]()
Szép estét mindenkinek!
Nem tudja valaki hogy Miskolcon a Búza tér környékén hol lehet kapni LED-es 12v-os szofita égőt? (Autó belső világításba kellene, hogy ha felkapcsolva maradna akkor ne merüljön le olyan gyorsan az akku)
Bármelyik autós boltban szerintem.
Hali!
Erre kérdésemre ezt a választ kaptam. Tudom, nem ide illik a téma, ezért kérem a megfelelő helyre áthelyezni. Az a motor amit én keresek, 9Vos, amit javaslatként kaptam 12V os. Milyen megoldás létezik arra, hogy én a 12V os motort 9V ról üzemeltessem úgy, hogy a megfelelő teljesítményt le is adja.? Az általam keresett 9Vos motor nem beszerezhető
Sziasztok
Keresek STK-2129 ic-t. Esetleg valakinek lenne elfekvőben akkor kérem jeleze ![]() Előre is köszönöm
Sziasztok!
Keresek egy NE 545 B tip. IC-t, van valakinek ötlete?
Sziasztok!
Hol vehetnék kb 25- 30 mm átmérőjű piezo lapkákat olcsón, 100 ft/db körül? Kb 20 darabra lenne szükségem. A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2013
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Elhatároztam, hogy én is építek egy levilágítót, de a LEDekkel meggyűlt a bajom. Ugyanis a ChipCad már rég nem forgalmaz ilyet. Végig néztem már elég sok helyet, de sehol nem tudtak segíteni, vagy ha volt nekik, akkor csak a nagyon sok W-os nagyon sok pénzért. Én a 0.5W - 1W-os LEDekben gondolkodom. Ami a HE Store-ban van az meg mire megjön... Tud valaki esetleg segíteni, hogy honnan lehet rendelni, vagy még inkább hová ballagjak be ahol adnak nekem ilyet. (Érden lakom, szóval lehetőleg nem Győrbe vagy Miskolcra kelljen ballagni ![]() Még az is jó megoldás ha valakinek volna ilyen fölöslegesben, elfekvőben... és jól megvenném Tőle... ![]() Előre is köszönöm a segítséget! Üdv DiveZ A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2013
Miért nem ballagsz a HEStore-ba? Az Őrs vezér tér nem Miskolc.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2013
Sziasztok keresek vb traffic star battery 6v 7Ah elemet. H4R25 a jelzése. csak külföldi lapon találtam magyaron nem. esetleg valakinek valami ötlete? Igy néz ki az elem. Bővebben: Link
Köszi. Ezért nem találtam meg mert a "h" betű is ott volt. Köszönöm ment a zöld kéz.
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2013
Mi megy ilyen spéci -és drága- elemmel?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |