Fórum témák
» Több friss téma |
Vettem egy "selejtes" villogó lámpát olyant amit kiraknak az út mellé azt a narancssárgát. Annyi volt a baja hogy eltörött a bura és az aksi közt a nyaka és így nem használható ezért a boltos szólt nekem mert egyszer megjegyeztem neki hogy vennék egyet. Így nagyker áron megkaptam. Némi ragasztás után már tökéletesen működik
![]()
Egy 6V 4,5Ah aksi nem fér be a helyére kis átalakítással? (70x101x47 mm) Még talán olcsóbb is.
Sziasztok!
Elpukkant a GMP PhotoArt laminálóm alsó fűtőlapja valakinek nem lenne valami ötlete, hogy hol tudnák venni, vagy mivel tudnám pótolni? Gondolkodtam teljesítmény ellenállásokon is, de nem tudom mivel ragasszam rá, és nem tudom hogy válna be? A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2013
Sziasztok! Tudja valaki, hol lehet kapni mélyládához "telibe rácsot"? Olyanra gondolok, ami az előlapot teljesen lefedi. Nem lenne szükségem nagy darabra, csak két kb. 50x50cm-esre.
Javaslom a forgalmazót megkeresni (globe kft.)
![]()
Újabb kérdés, bár nem tudom jó témába írok-e: mit javasoltok technika órára, forrasztási gyakorlatnak? Lehetőleg olcsó legyen. Nézegettem a HEStore kínálatát, de azok vagy nem olcsók vagy túl bonyolultak, bár ha találtok ott valamit amit én nem vettem észre az jól jönne. Az olcsó jelen esetben olyan 1000Ft körül mozog.
A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2013
A volt nemzeti közelében a HR elektronika(remélem nem változott meg a nevük) kínál több kittet is és volt 1000HUF alatti többféle. A volt "Gömb utcából" a Rudi viszi az üzletet.
Pinyó38 válaszát kiegészítve címük: 1074 Budapest, Vörösmarty utca 5. Telefon: +36 1 789 7631
Weblapjuk. Az egyéb csoportban találod a KIT-eket.
lemez EI vasmagot, esetleg hozzá csévét hol lehetne beszerezni? Nem bontott, hanem új lenne jó....
Sziasztok!
Van egy Szarvasi Vas és Fémipari Szöv. által gyártott kávéfőzőnk. (Ilyet vettünk, ez az egy típus, amire azt mondták, nem a kici távolkeletiek kreálmánya.) Tökéletes, és nagyon megtetszett a lába. Melyik cég gyártja? Hol lehet kapni? Erősítő alá is tökéletes lenne. A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2013
Barkácsboltban, kicsi gumitalp kb 80Ft.
Országunkban bármelyik barkácsboltban kapható. csak azt kell mondani hogy "WC ülőkére kérek" ütköző gumit
![]() Hozzá elektrotechnikai alkalmazáshoz 4-es ún. "fakötésű" alátét jár...
Nem tudom. Majd megmérem az elemtartó kialakítását és meglátom lehet hogy vágni kell de tölteni az aksit az jobb lenne. bár díszként lóg a falon és lehet egy adapter is elég lesz alkalmankénti üzemeléshez.
Szia!
Esetleg Ez?
Sziasztok!
Sikerült ma eléggé nagy meglepetést vennem egy Szentesi elektronikai szaküzletben. Kértem 180 Ohm 5W-os ellenállást és kaptam is. Az eladó idős volt de az alkatrészről nem gondoltam volna ,hogy az ![]() És minden 2W-nál nagyobb ellenállásuk ilyen .Hát igen a Jó öreg REMIX ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 6, 2013
LED ügyében ne ballagjál sehova.
Az interneten is megrendelheted a http://megaled.hu/hu/ -től. Az árai verhetetlenek.
U-led
Ők olcsóbbak, és pl a normál 3 és 5mm-es extra fényűek sokkal olcsóbbak, mint amit linkeltél. 5mm 50db 600Ft...
Sziasztok, nem tudom jó helyre írok.
Egy IC-t keresek, amit lehetőleg magyarországi helyről lenne jó beszerezni: MC145453FN, számla nem ártana róla. Van valakinek ötlete, hol lehet Magyarországon ilyet felhajtani? Üdv, A hozzászólás módosítva: Dec 9, 2013
Nem tud valaki olyan boltot (vagy akár webáruházat) ahol olcsón tudnék hozzájutni T-AMP E400-ashoz? Jelenleg a legjobb ajánlat 35500Ft, de nem biztos hogy összejön...
Tudtommal a T-AMP és hasonló T kezdetű audio cuccok a Thomann saját címkézésű termékei, és csak ők forgalmazzák - esetleg hazai hangszer/diszkó kereskedők viszonteladóként.
Itthon rengetegen adják el, kérdezd meg a guglit. Pl. ezt is ott találtam. De hogy egy 2x120W-os erősítőért vétek ennyit adni, az is biztos!
Sziasztok !
Szükségem lenne 50 cm-nyi WR187-es csőtápvonalra(~48*22 mm ), két most készülő tölcsérantennához ( 4- 5,5 GHz-re). Tudtok valami tippet, hogy honnan lehet Magyarországon ilyet szerezni? Palkó
Azt nem tudom, hol lehet ilyet szerezni, de amennyiben lehet, próbáld meg úgy megoldani a dolgot, hogy a csőtáp ne legyen benne. Személyes tapasztalatom szerint sok hibalehetőséget rejt magában ez a megoldás. A rádiós egységet nem lehet direkt az antennára szerelni?
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2013
Remélem nem gond hogy felteszem a kérdésem ami nem szorosan elektronikához kapcsolódik, inkább barkács témakörhöz illene. A lényeg kétoldalú rakasztóra lenne szükségem lehetőleg valami nagyobb bevásárlóközpontból vagy üzletláncból. Ki tudna mondani egy biztos beszerzési forrást? Nem akarok potyára boltokba rohangálni így az ünnepek előtti nagy tömegben.
Mihez kell? Irodai minőséget szinte bármelyik bevásárló központban kapsz.
Led szalag rögzítéséhez kellett volna, de úgy tűnik hogy nem lesz megfelelő a diszperziós festékkel festett fal miatt ezért valami más alternatíva után kell néznem. Kérdeznem kellett volna mielőtt kérdezek.
Ajánlom az U szöget. De ne a ledszalagon át verd a falba hanem az U szög lábai közé tedd a szallagot. De ha úgyes vagy te is tudsz csinálni párat.
Köszönöm a válaszokat!
Az u szög egy remek ötlet csak sajnos pont egy sarkon lenne elhelyezve a szalag alatta élvédő így elég kivitelezhetetlen. Na de nem offolok tovább.
Esetleg szlikon rögzítő ilyen?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |