Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2239 / 3692
(#) vizor válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

6 napi mennyiséget tudok berakni, de még így is öröm hallgatni ahogy fő a víz a hasábokban.
(#) vizor válasza Kobra02 hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Üdv! Köszi, ezek jó ötletek, megpróbálok beletanulni. Tavasszal legalább 12 köbmétert fogok beszerezni, csak még hely kell neki. A vásárolt mennyiséget is ki kell tapasztalnom, pl. amit 7 köbméternek hoztak hasogatott ömlesztett fát, kábé 5.5 köbméter volt, a 6-ot nem érte el. Nem tudom, hogy nagyon átcsesztek vagy ennyit számít az ömlesztett/sorbarakott közti különbség. A huzatszabályzó az problémás, ugyanis nem működik. Időnként ránézek és állítgatom. Valamelyik kazános topicban kérdeztem még ősszel róla, Totya kazán, TH-2-es huzatszabályzó, nem patronos mint a TH-1 és ötlete se volt senkinek, miért nem mozog. Kéményajtót is cserélni kéne, de akárki találta ki, hogy a meglévő betonkerethez kell rögzíteni a vasajtót, nem látott még szétporladt keretet. Azt majd tavasszal kitéglázom vagy valami.
Köszi mindent.
(#) zolika60 válasza vizor hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Fát legjobb méterben venni, erdőgazdaságból, vagy magán kitermelőtől. Igaz egy kis munka úgy van vele, de jobban áttekinthető a mennyiség. Ömlesztve sose vegyél, pláne kisebbségtől,mert biztosan átvernek. Pár év alatt kialakul a rutinod és ránézésre is fogod tudni egy kupac fáról, hogy mennyi. Tavasszal mindig olcsóbb is mint ősszel, télen. A jó kémény is igen fontos. Én tavalyelőtt építettem újra az egészet, mert megviselte az elmúlt 50-60 év. Ki is béleltem rozsdamentes acélcsővel, remélem újabb hatvan évig jó lesz aztán majd meglátjuk.
(#) jdani hozzászólása Jan 31, 2014 /

Hali. Szükségem lenne egy oylan programra, ami egy képre, áttetszően rátesz egy logót, de természetesen tömegesen, nem csak egyesével külön rárakni.
Bővebben: Link
(#) bbalazs_ válasza jdani hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

watermark a kulcsszo, igy keresd
(#) jdani hozzászólása Jan 31, 2014 /

Bővebben: Link
Van aki felismeri a fenti logót? Milyen cég/ forgalmazó lehet?
(#) nedudgi válasza jdani hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

ST.
(#) jdani válasza nedudgi hozzászólására (») Jan 31, 2014 /

Nem az ICre gondoltam
Az alsó az AVelmak, egy szlovák oldal, aki elektro alkatrészeket árul. De a felete lévő fehér logó érdekelne..
(#) jdani hozzászólása Feb 1, 2014 /

Már tegnaptól azon vagyok, hogy találjak egy pofon egyszerű vízjel szerkesztő progit, de nem találtam! Mindenféle túlbonyolított hülyeségeket találtam csak. Nekem csak egy olyan kell, amibe tömegesen és a legegyszerűbben tudom a képre rakni a vízjelet.. Nincs valakinek ötlete? Lehetőleg ingyenes progit..
(#) jdani válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Ezt én is megtaláltam, de tömeges képszerkesztésnél a képre rárakja, regisztrálni kell a programot...
U.i: Érdekes, most már nem csinálja...
A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2014
(#) pjg hozzászólása Feb 1, 2014 /

(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

De, hogy a főépület és a 3 nagy gáztartály megúszták...
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Ezt láttam a TV-ben. Valamelyik híradóban. Szándékosan tették szárazra. Azt hiszem bontás lesz a vége. Ott a kép jobb alsó sarkában az ember irányítja: " kicsit jobbra, kicsit balra. Most jó gázt neki!"
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Kiskorú vagyok. Nem enged be.
(#) Bakman hozzászólása Feb 1, 2014 /

Érdekes stílusú játékok (paralell kell irányítani két figurát) itt. Temple sorozat.
(#) szamóca hozzászólása Feb 1, 2014 /

Most olvastam. "lassan nem lesz házasság meg szertartás csak kiírják az emberek h összeházasodtak és a pap meg belájkolja."
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Feb 1, 2014 /

Sziasztok! Ha laptopról vetítek projektorral valami rendezvényen, akkor általában úgy szoktam, hogy kiterjesztett képet használok. Viszont a háttérkép ugye mind a kettőnél ugyan az. Lehet-e valahogy két külön képet beállítani kiterjesztett monitornál? Szerintem nem. A másik, ti milyen "semleges" háttérképet javasolnátok, ami mindenhol elmegy, ha véletlen, vagy akár szándékosan az asztalra kerül a kép? Tálcsa ugye alapból nincs a második képen, illetve az ikonok is emezen vannak. Próbáltam a win7 egyszínű háttereit, a feketét, de az olyan semmilyen. Értitek. Tudtok ajánlani valamit?
(#) mikrokapcsolo válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Hát, mondjuk nekem nem szimpatikus a sima fekete, ezért gondoltam, valami semleges képre. Tényleg igaz, hogy nem zavar össze, de olyan snassz.
(#) pjg válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

De lehet. A munkahelyi gépemen két monitor van. Mindkettőn külön asztal is és más, más háttér.
(#) mikrokapcsolo válasza pjg hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Ezt hol lehet beállatni w7 alatt? Én csak olyat találtam, hogy kiválasztom a képet, és annyi.
(#) pjg válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

A megoldás: Binary.Fortress.Software.DisplayFusion.Pro.v5.1.1.MULTILINGUAL
(#) mikrokapcsolo válasza pjg hozzászólására (») Feb 1, 2014 /

Jaa, akkor gondoltam, hogy kell valami turpisság hozzá. Köszi, otthon megnézem, mert itt nem tudok letölteni semmit sem.
(#) depi52 hozzászólása Feb 1, 2014 /

Lányos apáknak...
(#) Gabó válasza depi52 hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Azé a 10es pont, kicsit meredek... Bár fantázia kérdése
(#) BODHEAD válasza depi52 hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Szevasz.Nem tudnánk egy ilyen polot üzletelni?
(#) BarnaPili válasza BODHEAD hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Én is vevő lennék egyre...
(#) depi52 válasza Gabó hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Azon a 10-esen tényleg el lehet gondolkodni
A többieknek pedig sajnálattal közlöm csak neten találtam ezt a képet, és gondoltam itt fog tetszeni pár fórumtársnak, de el lehet készíttetni üzletben ahol nyomtatnak pólóra.
(#) szamóca válasza BarnaPili hozzászólására (») Feb 2, 2014 / 1

Bővebben: Link 2800-ért van.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2014
(#) sargarigo válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Feb 2, 2014 /

Az első kérdésedre a válasz, ha fogsz két képet, és valami szerkesztővel csinálsz belőlük egy olyat amin egymás mellett van a kettő. A beállításnál meg kiválasztod a szimpatikusat (tapéta, középre igazít, stb). Így mindkét "monitoron" két külön kép van, noha csak egy van beállítva.
A hozzászólás módosítva: Feb 2, 2014
Következő: »»   2239 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem