Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hamis a baba. UltreFira 5000 mAh Li-ion akkumulátor hiszékeny diszlexiásoknak.
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2014
Na,adott egy Wifi router,ami az előszobában van.
Tőle jobb irányt helyezkedik el a notebook,egy másik szobában. A kapcsolat nem jött létre,hogy miért,mindegy. Mit tesz az egyszerű ember? A wifi/hálózati kapcsolat kezelő ablakot a a képernyő bal oldalra húzza,tehát "közelebb" a routerhez. Láss csodát. A kapcsolat létre jön. Hahaha. Ez egy közösségi oldalról szedett-vedett sztori,kép.De a napomat megcsinálta becsülettel.
Pont így képzeltem el az akkumulátorokat a tervezett elektromos biciklimhez. Bár az alkohol is üzemanyag egyesek számára...
![]()
Sajnos magyarul nem ilyen jó:
In this world with no walls and fences who needs windows and gates...
"Van itt egy drót, vagy vezeték, ki hogy hívja" ... "És akkor ebből a drótból csinálunk egy vezetéket"
![]()
Hűű, de rég akadtam erre a sráczra! Akkor megnéztem az összes videóját, kár volt. Nem csinál nagyon rossz dolgokat, de ahogy csinálja, az a katasztrófa.
Amikor nyalogatva sorba köti magát egy LED-el a hálózaton, az azért keményen kimeríti az átgondolatlanság fogalmát.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 2, 2014
Hát, igen. Oké, hogy a kéket kell nyalogatni, de ha fordítva dugja be? Meg sem mérte, hogy mégis most ugyan csak bizsergetni fogja, vagy már többé nem fogja.
Van itt légierő
![]()
Nincs összevágva, hiteles
![]()
Ok, igazad van.
![]()
Herikóklerben én sem vagyok offé; meg még néhány ma divatos "bestseller"-ben sem.
De erre még emlékszel, ugye? Bővebben: Link
![]()
Őszintén; nem nagyon emlékszem, de láttam (talán). Nem voltam mozijáró, pedig 3-ba is ingyen mehettem.
Nem szoktam ilyet tenni, de ez talán pont ide való. Bár ebben sem vagyok biztos, ez nem is vicces, inkább siralmas. Úgy gondolom, nagy kárt nem okozok ezzel, mert nem mondom meg ki ő. A srácról csak annyit, hogy harmadikos egy elektronikai szakközépiskolában, kapcsolási rajzot szeretett volna tőlem kérni.
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2014
Lehet hogy én vagyok elmaradott, de mit jelent a mai beszélgetésekben az "am", meg az "akk" és társai? Ezt már elég sok helyen olvastam. Én ezen sírni tudnék, hogy a szép magyar nyelvünket gyalázzák.
Na legyen egy kis humoros is: 1. Wikipedia: Én mindent tudok! 2. Google: Nekem mindenem megvan! 3. Facebook: Én mindenkit ismerek! 4. Internet: Nélkülem ti nem értek semmit! 5. (Áramszolgáltató: valóban?) ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2014
Az "am", amúgy, az "akk", akkor.. Én sem szeretem (de megértem, elég sokan így írnak sajnos), nem is használom, vagyis egy esetben igen.. Ha ilyen emberkéknek kell, húszezredszer elmagyarázni ugyan azt, és sietek, mert lenne jobb dolgom is, és én is megtanultam valahonnan, nem írták le csak nekem, külön.. Mondjuk akkor úgy csépelem a billentyűt, csak győzzék elolvasni, mikor már a félreütéseket sem javítgatom.
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2014
Én mostanság rettenetesen elharapódzott, ez miatt, az miatt-tól, (emiatt, amiatt) meg a minden összetett szót különíróktól vagyok kiakadva.
![]() Íme egy mai stílus.
Olvass bele ebbe es szornyulkodj el. Egy szemelveny:
Idézet: „alien üzenete: most ezt halgatom: alien üzenete: Hilti feat. Black and Decker - When steel meets with concrete noname üzenete: ezmi? alien üzenete: industrial techno noname üzenete: you tubeon fent van? alien üzenete: nem hinném noname üzenete: torrentröl van? alien üzenete: @meg fúrják a szomszédban a @ falat” A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |