Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Köszi. Már legalább 5 éve felé sem néztem a bash.hu -nak...
![]()
Ügyfélszolgálat:"Kérem, adja meg a rendszámot!"
Ügyfél:"déelpé hatszázhuszonöt" Ügyfélszolgálat:"Sajnos nem találom. Betűzze, kérem" Ügyfél:"Dénes,Lóbelt,Pétel..."
- Egy terapeuta pontosan 1024 gigapeuta.
Hogyan tudod az integrált hangkártyát eltávolitani? - Deriválod. Ember a tv-szerelőhöz: - Ültem a fotelben és egy százas szöggel piszkáltam a fülemet. Egyszer csak elment a hang....
Ez sem annyira vi.vi..vi.. tréfás. LMF. Úgy-e?
"Hogy hívnak fiam?
Brian (Brájen) Blájen? Nem uram, Brájen!" Ez a lészen mindig löhögök! ![]()
Valakinek nem elég a BME által készített MASAT, házilag akar egyet.
![]() Bővebben: Link
Érdekes lehet a saját műhold, csupán a feljuttató rakétát kell megépíteni. Valamiért senki nem vállalkozott még ilyenre házilag.
A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2014
Egyrészt drága, másrészt nagyon drága harmadrészt annál is drágább. Negyed részt, szerinted a rakétát lőnék ki először vagy azt aki indította?
Megerőltető de gondolkodok én is valami agyament topic nyitásában bolondok napján
![]() ![]()
A Júdeai nép front, Júdeai Nemzeti front, meg a Júdea népe front.
![]() Azért nagyszerű, mert napjainkra is igazak, (de (tragi)komikusnak tűnnek) és érvényesek e negyven éve készült filmben ábrázolt helyzetek, amit ráadásul egy kétezer éves (vallásérzékeny) történetre húztak rá.
Ki volt az?
Az a nő...! Van köztetek egy nő?? Az a férfi, férfi...! ![]()
Örömmel jelentem, hogy elkészült első saját fejlesztésű műholdam. A GU50 és az E88CC objektum között geostacionárius pályán mozog. 430 és 750 THz közötti frekvenciasávban sugároz 1W teljesítménnyel.
A belsejéről nem teszek fel képet, mert még a NASA lekoppintaná. ![]()
Nekem meg van műhód-am: Bővebben: Link
![]()
Nekem meg galaxisom van. Igazi. Nem felvágni akarok, csak úgy mondom.
Gyanús hogy inkább a garázsban tartja... hacsak nem jár tetőtől-talpig feketében
![]()
Ő neve Sicc. Mivel ez a szókincs elegendő a vele való konzultációhoz.
Én H2000-es ből vettem anno ilyen ferde porvédőst,nem is egyet.
![]()
Nekem eddig H2000-rel nem volt gondom, csak Sal-lal*!
![]() *A porvédő ferdén volt felragasztva, és az egyik oldala használat közben felvált. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy kifúj ott a levegő! ![]()
Nemrég hazautaztam, és egy lelkes amatőrrel találkoztam. Azt mondta az illető, hogy a gyorsan kiolvadó biztosíték azért F, mert fürge, a lomha meg T, mint tunya.
![]() Szintén nemrég hallottam egy ismerősömtől, hogy a tanár felírta a táblára: alle vögel können fliegen -minden madár tud repülni- ![]() ![]() És még egy kis marhaság: Rossz az, aki rosszra gondol A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2014
Afrojack
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |