Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az mondjuk annyiba is kerül, mint a nyomtató, meg a feles toner.
Ez így van.
Egyébként a chip ami benne van az hasonló mint a sima tintásokban csak máshol van? Illetve ez a chipet lehet-e valahogy "heckelni"?
Én is 20-30 közt akarok valamit venni valamit aminek a tonner-je nem chipes. Szóval HP.
Körbenézek köszönöm.
Egy kis optika
Meg tudnám házliag növeli a nagyítását egy távcsőnek? Ha igen akkor mit kell elé rakni? ... mertugye ha csak egy sima pl.: nagyítót rakok elé az minden lessz csak nem kivehető kép. Kell utána egy szemlencse is ?
A nagyítását korlátlanul tudod növelni. De a felbontását nem, azaz jobbá nem tudod tenni (szerintem).
Ha eléraksz egy lencsét, akkor:
1.: torzítani fog, mert nincs optikailag összehangolva a távcsőben lévő lencsetagokkal, 2.: A színhelyességet elrontja, mert a bevonatok hiánya miatt felbomlik a fény (prizma hatás), a sötét világos határvonalakon megjelenik a kékes fény mintegy "aura" 3.: A tükröződésmentes bevonat hiánya miatt becsillog a kép, és a visszaverődés miatt kevesebb fény jut a szembe, így sötétebb lesz az egész 4.: A plusz lencse elmozdítja a fókuszpontot a nagyításától függő mértékben, amit az élességállító tekerővel jó esetben tudsz korrigálni, rossz esetben kiesik a korrigálható tartományból, ezért nem fogsz tudni élesíteni 5.: A fókuszpont eltolása okozhatja azt is, hogy a szemlencsébe belenézve nem látsz teljes képet, csak egy pici lyukon látsz ki, mintha normál esetben túl közel tennéd a szemed a távcsőhöz. 6.: Ha nem találod el a lencse közepével az optikai tengelyt tökéletesen, a kép különböző részein külöböző mértékű torzítás lesz, ami huzamosabb használat esetén fejfájást, szemproblémákat okozhat. így elsőre ennyi jutott eszembe
Azthiszem éppen elég
Tehát az első kérdésemre a válasz nem ![]() Felbontás? Hogy jött ide a felbontás
Senki sem tud keresni jelenleg. A kereső átalakítás miatt zárva.
Viszont amikor újra megy jobb lesz mint eddig.
Akárki akármit mond, nekem tetszik ez a málnás Borsodi.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2014
...
![]() Viszont érdekes, mert a winyóról megnyitva állítva nyitotta meg, aztán elforgattam irfanview-vel, viszont úgy meg nem akarta feltölteni a fájlt, szóval meg kellett fotosoppal csinálni... Hát nem gondoltam volna, hogy egy képfeltöltés ilyen sok macerával fog járni.
Hali. Nem tud valaki olyan témát a fórumon ahol értenek szerver számítógépekhez? Nemigazán találok olyan topikot ahol erről volna szó. És elnézést hogy ide írtam a kérdést de nem tudtam hova tegyem. A válaszokat pedig köszönöm előreis.
Szia. Gondolom, a prohardver és hasonló oldalakon...
Köszönöm. Akkor megpróbálom valahol máshol.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Ilyen Tolatóradart, de nem tudom ,hogy a vonóhorgom nem-e fogja zavarni? Nem fogja azt érzékelni ,hogy van ott valami? Van valakinek valamiféle tapasztalata ez ügyben? Előre is köszönöm a választ!
Elvileg nem kéne neki, de szerintem hívd fel a forgalmazót ez ügyben, ő szerintem meg tudja mondani.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2014
Nem kellene gondnak lennie, mivel sok autón van horog és radar is. Egyébként is pont két érzékelő között van a horog, leginkább holttérben, ezért nem fog tévesen jelezni. Annyira nagyon meg csak nem lóg ki a horog.
Ha meg annyira kilóg,nem kell a tolatóradar...
.De hogy on is legyek,ha beépítetted,kérlek adj hírt róla,hogy hogy működik.Jó lenne a céges Connectbe,mivel nehéz kilátni hátra belőle.
Írtam egy emailt a boltnak, majd meglátjuk mi lesz. A vonóhorgom kb 170mm-t lóg ki, meg ahová be tudom rakni a lökhárítóba az a vonóhorogtól kb. 80-100mm-el föntebb van. Amint tudok valamit vagy beszereltem hírt adok.
A leírásban benne van, hogy 0,3m a legközelebbi amit mér. Az pedig 300mm. Tehát biztosan jó lesz.
Plussz a vonóhorog egy körfelület általában ami inkább szórja mint fókuszálja a dolgokat
Igen, olvastam, remélem hogy jó lesz.
Ráadásul nincs is 180fokos lefedettsége a szenzornak, Így pont a két szenzor közötti holttérben van a horog.
Sziasztok!
Tudtok mondani valami hízólaló tápszert vagy valami ilyesmit ami segít valamit? Béres csepp + C vitaminjának hála sikerült még 3 kilót lefogyjak 5 nap alatt.
A kolbászt és a szalonnát javaslom kenyérrel.
Ma pont azt ettem (debrecenit). Csak még sütöttem hozzá krumplit is.
Jó az irány. A gyógyszereket meg hagyd meg másnak. Ha mindig azt eszed ami jólesik és annyit amennyit kívánsz szerintem nem lesz baj a súlyoddal.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |