Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2269 / 3692
(#) SzervízMacska válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Na, én meg olyat nem találok. Nálam az összes kimeneti formátumhoz megjelennek az elérhető felbontások. Ahogy a képen láthatod, mellette a hozzá tartozó bitráta...
(#) nagym6 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Nálam ez a két lehetőség van. 1 képen beállítom, 2 képen meg lehet nézni a beállítás paramétereit.
(#) glatzkrisztian86 hozzászólása Ápr 8, 2014 /

Megkeresem azt amit én használok. Rég használtam ezért idő!

A teheratuhoz nehézgéphez pávIII kell ha jól emlékszem mint a felsővezetékes autohoz.
(#) glatzkrisztian86 válasza nedudgi hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Engem a hegesztéstől tiltotak volna el. És a nehéz fizikai munkát kelett kerülni volna.
(#) glatzkrisztian86 válasza glatzkrisztian86 hozzászólására (») Ápr 8, 2014 /

Meg van VirtualDub a program és free zehát ingyenes.
(#) janikukac hozzászólása Ápr 9, 2014 /

Kedves Kollégák / Kolleginák!
Tudtok-e még ehhez hasonló szövegeket, amivel el tudom kápráztatni az osztálytársaimat, mint pl: "Van úgy, hogy a másodrendű differenciálegyenletben kettős rezonancia van, ezért a partikuláris felírásban már x^2 szerepel"...?! Tehát a lényeg, hogy megtanulható legyen, de kellően bonyolult hogy senki se értse. matekosok, fizikusok ne szóljanak be, hogy ők értik
Üdv!
(#) mikrokapcsolo válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Google: bullshit generator
(#) Electricboy válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 9, 2014 / 1

Ebből egy-két mondat és biztos a hatás. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2014
(#) janikukac válasza Electricboy hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Ez magasra tette a lécét, majd megpróbálok valamit kiollózni, de ezt nem 2 perc alatt találhatta ki a srác.. Nagyon durva..
(#) Electricboy válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

És milyen fapofával végig mondja
(#) janikukac válasza Electricboy hozzászólására (») Ápr 9, 2014 /

Nem semmi..
(#) sastas01 válasza Electricboy hozzászólására (») Ápr 10, 2014 /

Számból vetted ki a szót
Nézd meg a "szakszerűen" sorozatát. Hatalmas
(#) zenetom hozzászólása Ápr 12, 2014 / 1

Jó kis muzsika!
Parov Stelar - Catgroove
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 12, 2014 /

Épülő félben levő fém szerszámos láda hajlítás után, tisztítás előtt, hegesztés előtt.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 12, 2014 /

Köszönöm a javítást. Bezzeg amíg korábban nem volt gond velem, mostanában csak a mai nap több probléma merült fel: hozzászólás törlés, áthelyezés stb. Úgy látszik már nem az vagyok, mint azelőtt.
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 12, 2014 /

Minden évtizedben egyszer felfedezik a charlestont.
Bővebben: Link
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 12, 2014 /

Ezt is néztem, nagyon jó.
(#) jdani hozzászólása Ápr 12, 2014 /

Hali. Van a motromon egy fedélzeti kamera. 5 perces szakaszokban szed. egy 5perces videó, kb fél giga. Van egy utolsó videó, ami 178 mega, de nem tudja megnyitni a lejátszó. Mivel ez volt az utolsó videó, ezért gondolom nem pont 5 perc, és ezért is csak 178 mega. Mit tippeltek, mivel tudnám megnézni, vagy átkonvertálni nézhetővé a videót?
(#) zenetom hozzászólása Ápr 13, 2014 /

Most néztem meg a Star Trek - Sötétségben-t, és azon gondolkoztam el, hogy lehetséges, hogy ebben a pillanatban egy másik civilizáció éppen a világűrt szeli egy űrhajóval.
Bár az is lehet ugye, hogy az egész univerzumban csak a Földön létezik "fejlett" élet.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Az előbbi állítás lehetséges. Az utóbbi szerintem nem. Már mint vannak rajtunk kívül mások is. Lehet baktérium méretűek, lehet dínó méretűek.
(#) zenetom válasza pjg hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

De a lényeg, hogy van-e űrhajójuk..
Mekkora lenne, ha egy nap valóban találkoznánk velük.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Szerintem van, de nagyon messze vannak tőlünk.
(#) zenetom hozzászólása Ápr 13, 2014 /

(#) jani1987 válasza jdani hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Format Factory.
(#) nagym6 válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Milliárdokra -vagy sok nagyságrenddel többre is- tehető csillagászok szerint a földihez hasonló körülmények. Ahol lehet élet ebben az időszakban. Esetleg annyival fejlettebbek, hogy mi nem vesszük észre, nem tudjuk értelmezni őket. Mint pld. a fehér egér sem tudja, hogy őt laborban vizsgálják magasabb rendűek. Sőt azt sem tudja, hogy nem természetes életkörülmények között van ő ott, vagy kitenyésztett fajta stb..
(#) elektrorudi válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 13, 2014 / 1

Idézet:
„Mint pld. a fehér egér sem tudja, hogy őt laborban vizsgálják magasabb rendűek.”

Jól értesült források szerint, ez éppen fordítva van!
(Douglas Adams: Don't panic). Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) könyv, amit eddig olvastam.
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2014
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 13, 2014 /

Próbáltam pár munkahelyen állásokat keresni. Na most: aki pályakezdő az honnan szerezzen minimum 2 év gyakorlatot? A jogsiról most még nem is beszélve.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Lányomnak az érettségi után első dolga volt a nyelvvizsga és a jogsi.
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Nem kérdezek rá miből lett meg a jogsi, mert bár én is dolgoztam és letehettem volna, de a mostani helyzetben nem várhatok támogatást senkitől. A héten kirakok egy hirdetést, hogy maszek szerelést vállalnék.
A másik: nem tudjátok, hogy egy komplexebb villanyszerelői katalógust honnan tudok pdf-be beszerezni? Már nem járok Debrecenbe és akkor se volt.
(#) Ricsi89 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 13, 2014 /

Kb ugyanez van nálam is. Akárhova jelentkezek mindenhol tapasztalattal rendelkezőt keresnek. Ahol meg esetleg felvesznek kezdőt, az nem itt van, oda kellene költözni. Akkor meg ha kifizetem az albérletet, meg valamit enni is kell, akkor nem igazán marad pénz semmire.
Következő: »»   2269 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem