Fórum témák
» Több friss téma |
Kérdezd meg itt:Bővebben: Link . Nekem már csináltak ilyet - vitorla felhúzókötelét , érdemes lehet "kötélszivet" is kérni hozzá.
A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2014
Sziasztok.
Autóakkumulátort szeretnék venni, de ragaszkodok ahhoz, hogy a savat én öntsem bele. Azért, mert van ami évekig áll mielőtt eladnák. Lehet ilyet még venni?
Ha olyan helyről veszed, ahol nagy a forgalom ez nem fordulhat elő. Egyébként minden akkun ott a gyártás dátuma.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2014
Az a baj, hogy a formázásos töltést nehéz otthoni körülmények között biztosítani.
Majd ha most hazamegyünk, veszünk egyet, mert Magyarországon olcsóbb. Megvétel után mehet be az autóba?
Igen. Savval árammal töltve, csak be kell szerelned és mehet.
Szükségem lenne két vízhűtő blokkra egy 62x62mm alapterületű 350 W-os Peltier elemre. Valakinek van ötlete hogy hol árulnak ilyet vagy ki tudna ilyet készíteni?
Eddig az egyetlen hely ahol esetleg el tudják készíteni : Bővebben: Link
Selenium D220Ti kompressziós drivert lehet Magyarországon kapni? Ha valóban annyira jó amennyire dicsérik lehet beneveznék egyre.
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2014
Esetleg: Bővebben: Link
Itthon ezek olyan áron mennek mintha aranyból faragnák őket...
Sajnos ez meglehet hogy kicsi. Az egy síkban lévő legnagyobb négyzet alakú felülete 60x60 mm.
Itt ahogy a kép is mutatja, a hátára nem férne fel? Bővebben: Link
Ahogy néztem van itthon is hasonló, de ennek az árnak a laza 4x-eséért ![]()
Ami azt illeti nem vagyok benne biztos hogy milyen méreteket adnak meg. Ha befoglaló méretek akkor egyértelmúen kicsi. A 76 mm az oldalra kinyúló rész hossza lehet, de a 68 mm vajon ennek az oldalra kinyúló részen mért szélesség? Mert ha igen akkor az úgy rendben van.
Itt is kaphatóak egészen szép példányok: Bővebben: Link. Kár hogy amit kinéztem 164 dodó. És ugye kettő kell. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 21, 2014
Hali!
Tudja valaki, hogy Magyarországon hol lehet kapni SC6121-es IC-t, vagy van-e helyettesítője? Előre is köszönöm!
Ezt én is megtaláltam, csak hátha MO-n is lehet valahol kapni..
Azért 5k-t nem adok érte... ![]()
Miéért ötezer? Alig több, mint ezer, szállítással együtt. Helyettesítő: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2014
Azt arra írtam, ha valaki pénzt akarna keresni rajtam keresztül.
![]() Viszont ez az UPD6121 sem beszerezhető itthon, ráadásul drágább is. ![]()
Ha nem beszerezhető itthon, akkor szerezd be külföldről vagy válassz másik, itthon is beszerezhető infra IC-t.
Választanék, csak először találni kell ilyet. Bár még nem néztem át, milyenek vannak, de azthiszem a HT szériában is vannak ilyen IC-k. Csak az a lényeg, hogy ugyanaz legyen a protokoll.
Egy AVR -rel vagy PIC -kel olcsóbban megcsinálható. Adatlap
Elsőnek így is akartam csinálni, csak gondoltam hátha sikerül beazonosítani, ami sikerült is, csak a beszerzése macerás ugye. De annyi pénzt még lehet megér.
Helló! Labortáphoz kéne nekem (L) idom ki tud benne segíteni ?
Tudja valaki, hogy Bp. IV-kerülteben, vagy Dunakeszin hol lehet 560khz és 1600 khz közötti oszcillátort kapni? Kösz a segítséget!
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2014
4db BT151-re lenne szükségem, csupán ha rendelek a posta majdnem több. Ha valakinek lenne, kérem írjon rám egy privátot.
Mostmár igen
![]()
Metalloglobusra keress rá, több boltjuk van, többfelé
Budapest, IV. és XIII. kerület találkozásánál:
http://www.hqelektronika.hu Dunakeszin: http://www.incomp.hu Egyelőre ennyi jutott eszembe. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |