Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az biztos, de nem sokáig.
Akkor majd a szárára kapcsolják és az fog izzani.
Megjött a hó Túronyba!! Tegnaptól ennyi esett!
Hozzánk is. Hajnal óta nincs áram
![]()
Én még ősszel is. Bezzeg ha az út melletti kivágott fát kell hazavinni, akkor annyian vannak mint az oroszok.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2016
Üdv!
Van egy telefonom, amibe mini(?) Sim kártya kéne. Az amelyik csak kisit kisseb mint a normál méretű, nem sokkal. ![]() Tehát van egy rendes méretű szim kártám, meg a telefonom. Mindkettő a rózsaszínű szolgáltatótól. Tehát ha elmegyek egy ügyfélszolgálatra, ott hogyan igényeljek új kártyát, ami jó a telefonba? Újat csinálnak vagy levágják a kártyát? ( van egyáltalán ilyen, hogy csak úgy levágják?) Fizetni kell érte? Hogyan történik ez pontosan? A válaszokat előre is köszönöm!
Kicserélik ingyen, de te is levághatod, ha elég ügyes vagy.
Le lehet vágni a szélét, akár házilag is. Van kimondottan ILYEN SIMkártya vágó.
Vagy ollóval is: Bővebben: Link
Rájöttem, hogy egy kicsit keverem a dolgokat. Nekem mini simem van, és microsimet szeretnék. Így is le lehet váni?
A SIM kártya eredetileg névjegykártya méretű volt, és csak 5 V -ról működött. Ezt követte hosszú ideig a mini SIM, ami a nem túl régi készülékekbe készült. 3 V -os, de 5 V -ról is működött. Viszonylag rövid ideig volt micro SIM kártya, 3 V -os, de működött 5 V -ról is. a nano SIM a legújabb okos telefonba való, 1,8 V -os, de működik 3 V -ról is.
A levágást nem ajánlom, bár kellő odafigyeléssel megoldható, de ha elrontod, és sikerül fordítva betenned, a kártyacsere fizetős. A T -nél bemész az üzletbe, esélyes hogy ingyen cserélik, sőt, ingyen, vagy némi pénzért lehet adaptert is vásárolni, így a régi készülékbe is vissza tudod tenni.
Értem. Holnap elmegyek, és kiseréltetem.
Vegyél egy SIM vágót.
Egyszerűbb bemenni és cseréltetni, mert ha tényleg elrontod, akkor elkérik a cseréért a pénzt. Számod megmarad, csak új pin lesz, amit megváltoztathatsz. A névjegyekre ügyelj, mert ha simre mented, akkor azt el szokták kérni (régi) és ugranak a számok. Igaz én a 20assal voltam így.
De itt is ingyenes: Bővebben: Link Na meg van olyan kártya, amit nem tudsz vágni, mert nagyobb a csip rajta.
Köszönöm a választ mindenkinek!
Ha ott veszed az új készüléket, ingyenes a csere. Ha 5 évnél régebbi a kártya, akkor is. Minden egyéb esetben ötezer a sarc...
Amit linkeltem, ott nem írnak díjat. Sőtt:
Idézet: „3. A micro-, illetve nano SIM-kártya cseréje - hívószámod megtartásával - akkor is díjmentes, ha nem vásárolsz nálunk készüléket (kivéve lopás, blokkolás, feltételezett eltűnés, rongálás) esetén.”
Legyen szerencséd... 15 éves előfizetésnél is le akartak vágni az 5 év miatt. Mikor megmutattam a kártyát, csak hápogni tudtak - mivel azt még a Westel900 adta a múlt évezredben...
Sziasztok!
Ha jól emlékszem, a 80-as években a Hi-Fi magazinban volt egy cikk ahol a "jövőt", azaz a kétezres évek hangtechnikáját próbálják előrejelezni. Melyik számban lehet?
Elmentem megkérdeztem, ingyenes, de lakcímkártya és személyi igazolvány kell hozzá. Meg az, aki az előfizetést fizeti.
Egyből ezzel kellett volna kezdeni...
Jött egy koma, hogy a Józsi mondta, hogy 10-ért megcsinálom a kocsiját. Mondtam neki, akkor menjen a Józsihoz, mert nálam ez a munka 12-be kerül... (Amúgy is ki az a józsi?)
Sziasztok!
Hátha tud valaki nekem egy kis személyes infót is adni. Van egy fiatal budapesti ismerősöm, aki él-hal a vonatokért pár éve, kisvasutazik is. Kinézett magának egy iskolát Újszászon, szakgimnázium vagy mi, és kollegista lenne ott. Rózsa Ismre Szakközépiskola a neve. Tud valaki esetleg erről az iskoláról bármit mesélni, akár rosszat, jót? Mert nekem teljesen ismeretlen... Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem egészen. Csak alapból feltételeztük, hogy tudja, ügyintézni csak az előfizető tud. Ezt pedig ellenőrzik, vagy dokumentumokkal, vagy jelszóval.
Ha nem tennék, akár én is elintézhetnék neked egy méregdrága csomagot, aztán fizethetsz.
Sosem szoktam hirdetésekre kattintani, de ma megtettem. Itt volt az oldal jobb szélén. Úgyhogy most rendelnem kell egy pólót!
![]()
Nem erről van szó. Két napig beszélgettünk róla, s volt aki alternatív javaslatot adott. Tényleg nehezebb lett volna e helyett az ügyfélszolgálatot - tehát az illetékest - ingyen felhívnia?
Biztos én ülök fordítva a tv előtt... ![]()
Üdv. El tudja mondani valaki röviden hogy mit jelent az hogy egy kazán kombi?
Tehát kombi gázkazán. Neten beírom, de nem sok értelmes választ kapok arra, hogy mi is az..
Nem csak fűt, hanem a használati meleg vizet is előállítja.
És amikor fürdik az ember fia/lánya, akkor tipikusan nem fűt
![]() Cserébe nem kell külön "kazán" és "vizmelegitő"...
Olyan ez mint minden több funkciós masina. Mindenre jó, de semmire sem igazán.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |