Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak nem egy fűtés, vagy vízvezeték szerelőé a gép?
![]() ![]()
Gondolom az aggregátor ott van mellette. Már ha ilyen hűtés kell neki.
![]()
A festést nézted? Nem gyenge az rozsdás stílus.
Nem semmi!
![]()
A szomorú, hogy ebből és a hasonlókból el is fognak adni, lesz rá vevő.
Régi mondás: Míg lósz.. van, veréb is van!
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
A kedvencem, amikor unatkozó háziasszonyok milliókat adnak egy csalónak, hogy levegye róluk a rontást...
![]()
...és még el is égetik a rossz (ártó) pénzt, egy-két millát...
![]()
Ehhez én is értek, lehet nálam jelentkezni. Valamint bizonyos korosztálynak vállalok kézrátételes mellnagyobbítást is.
![]()
Írtam, hogy csak bizonyos korosztályt.
Jól mehet a biznisz, ha még válogatni is tudsz!
![]()
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A Nylon tasakokban lévő tépőzárat keresek az ebay-en. Sajnos nem tudom az angol nevét. 100 méteres tekercsekben árulják. Ha valaki tud benne segíteni, vagy az ebay-on talál valamit, akkor megköszönöm. Csak a hegeszthető tépőzárra van szükségem. Köszönöm.
Én totál azt hittem, hogy az is valami felületkezelt rézlemez. Valóban nagyon élethű a festése.
![]()
Szia Zolikám! Őket ismerem. Ebay en keresek. Köszi.
![]()
Miért ragaszkodsz az elmebajhoz amikor van itthon is?
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
Már miért lenne elmebaj? Az Ebay, egy nagyszerű dolog!
Az elmebay alatt az eBay-t értettem.. Azt nem nagyon értem, hogy mi benne a nagyszerű, én olcsó dolgot még nem találtam, viszont olyanokat, akik nem azt kapták amit szerettek volna, vagy nem olyan álapotban, már annál inkább. Lehet, hogy olcsó, de nem nekünk..
A nevéből jön Ebaj. Ráadsásul ami itthon is van minek rendelni?
Az biza. Nekem most jött meg 5 db léptető motor meghajtó IC. L298N. 1.470Ft és 30 fillér az 5 db. Itt a Store-ban 826,77Ft /db. +Posta költség. November 7-én rendeltem meg.
Én nem értem, bármit keresek, csak drágábban találom meg, vagy nincs szállítás ide, legfeljebb nagyondrágán..
Hello.
Van itt az oldalon olyan személy aki nagy "szaki" a Feliciák terén???
Ma étteremben kihozták a levest forrón, mire ehetőre hűlt volna, elvitte a pincér az orrom elől. Gondolom azt hitte, nem kell. A második fogásnak még a fele megvolt amikor gyorsan elvitte, de ekkor már utána szóltam, hogy hozza vissza. Talán időkorlát lehet, vagy másnak is vitte, egyet többen kapnak.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
Sziasztok! Ha egy anyát 50Nm-el kell meghúznom de nincs nyomaték kulcsom , meglehet valami egyszerű
eszközzel saccolni hogy ez kb. mennyi ?
Végy a kezedbe egy egy méter hosszú partvisnyelet. Tartsd az egyik végénél fogva vízszintesen. Köss a másik végére tíz deka gépsonkát.
Amennyiben a partvisnyelet a példa kedvéért súlytalannak vesszük, akkor az az erő, amivel a gravitáció ki akarja csavarni a kezedből a partvist, az nagyjából 1 Nm, vagyis egy newtonméter. Ha ugyanerre a nyélre egy kilós veknit akasztasz, az 10 Nm Ebből adódik ha a csavarkulcsot vízszintesen meghosszabbítod 1m-re és 5 kilóval terheled a végén (pl)mérleggel nyomod amíg 5 kilót mutat) , az elviekben 50Nm. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |