Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez óriási! Különösen a csúcsdísz fogott meg.
![]() Vidámmá tetted a napomat, ami rám is fért, mert idén a Télapótól influenzát kaptam. Jövőre elkapom még a kéményben és megvitatjuk ezt a kérdést. ![]()
A hideg futkosott a hátamon a recept olvasása közben. Hogy a nem létező klasszikus műveltségemet fitogtassam: "Medicina pejor morbo" (A gyógyszer rosszabb a bajnál) Nem lehetne inkább gyümölcslében gondolkodnom? A desztillált fajtákra gondolok elsősorban.
![]() De köszi, kipróbálom. Most inkább bosszúterveket forralok: Egy ihletadó történet. Rénszarvas-recepteket is szívesen fogadok. ![]()
Te kaptad a legtöbbet.... Bárkinek adhatsz belőle bőven, mégis marad belőle.
Milyen az a tisztított víz?
![]()
Legfontosabb paramétere az, hogy drága.
Mert még ifjú lehetsz és tapasztalatlan, ha tisztított vízre asszociáltál.
![]() ![]()
Akkor a recept szerint a hagymateához fél liter pálinka kell? Kezdem érteni
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2014
Ja, azt hittem az én desztillálásomon akadtál fenn, de most látom, hogy a recepttel volt problémád. Akkor vissza az egész. Nekem fel sem tűnt, hogy tisztított vizzel kell a hagymát főzni.
Na, sok lett az off.
Inkább nézze mindenki a kedvenc karácsonyi klipemet: Bővebben: Link
A tisztított vízhez még annyit, utána ezt a beszélgetést szerintem át lehet dobni az OFF-ba. A tisztított víz alatt szerintem erre gondolnak:
Létezik egy konyhai berendezés, ebbe a beleöntött víz aktívszén szűrőn halad keresztül. Az első 2-3 alkalommal fekete víz folyik ki, utána miután kimosódott a filter szép tiszta? zavarmentes víz fog kifolyni a filteren. Szerintem a receptben erre gondolhattak. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2014
Most hallottam
Két dolog biztos: 1. a halál; 2. Karácsonyban lesz a Reszkessetek betörők című film.
30 éve: Nincs karácsony Corvin nélkül.
Most: Nincs karácsony Kevin nélkül.
Tavaly nemvolt.... De az rtl visszarakta mert nagyon sokan kérték hogy legyen
![]()
Egy időben Huckleberry Finn és barátai volt ennyire népszerű.
Biztos vagy benne, hogy sokan kérték?
![]()
Hát a csatorna fb-ja tuti, hogy tele volt a hiányoló írásokkal. Más helyeken nem láttam, de elvileg ott is voltak ilyen irányú kérések.
Háztartási készülék boltban:
- Hello, mikrohullámú sütőtök van? - Béla, gyere már! Valami hülye mikrohullámú sütőtököt keres!
-Nagymama kiáll a kapu elé, szétnéz, sehol senki.
-Ezután felmegy a Facebookra, hát ott az egész falu.
Csiga biga gyere ki
A "csiga biga gyere ki" című népdal prózában: Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
Te biztos tűzoltó vagy, vagy katasztrófa védelmes, átlagember nem tud így fogalmazni.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2014
Akkor megindokolná, hogy élettel össze nem egyeztethető sérülések kockázata...
Nem vagyok se tűzoltó, se katasztrófás, nekem így küldözgetik a kedves barátaim.
![]() A másik Itt van Karácsony, itt van újra. Pálinkát iszok, tojok a múltra. Megyek a kocsmába én meg a Bélus, és addig iszunk, míg megjelenik jézus...
Nem pontos: "költő írj, csak rajt ne fogjanak", hogy a shiftet nem nyomod le, mikor kell.
![]()
Neki vajon hány élete lehet? Biztos több mint egy Macskának!
Bővebben: Link ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2014
Tegnap reggel kollégám betelefonált hogy a hó miatt nem jött a busz, ezért nem ér be dolgozni, bocsika.
Pechére a főnök felhívta a Volán-t és azt mondták hogy minden érintett járat rendben közlekedik ![]()
Az egyik villanyszerelő kollégám szeptemberben kezdett dolgozni a cégnél. (Hívjuk Bélának, nehogy magára ismerjen.) Munkakörükből fakadóan, nem kell a telephelyre reggel bejönniük, hanem előző este kapnak egy telefont, hogy másnap itt és itt találkozik a csapat. Már jócskán elmúlt a találkozó időpontja, ezért felhívták telefonon a várakozó kollégái, hogy hol van már? Mire Béla mondta, hogy nem gondolta, hogy oda kellene mennie, hiszen esik az eső!
Alig egy hónapja történt szintén Bélával, hogy elkérte a céges autót, mert el akart valamit szállítani magának. Ebből sosem csinál a cég problémát, vigye, de másnap reggel vegye fel az egyik kollégát, és együtt menjenek ki egy munkahelyre, mert korán reggel -még a nyitás előtt- ki kell javítani egy hibát. Már el kellett volna végezni a munkát, mikor telefonált a várakozó kolléga a projektvezetőnek, hogy egy órája itt áll a megbeszélt helyen, de senki sem jött érte. Bélát megint felhívták, hogy hol van már, miért nem vette fel a másik kollégát? A válasz: "Ja, hogy azt ma reggel kellett volna? Akkor alighanem elbeszéltünk egymás mellett..." Azóta szállóige a cégnél, hogy "Holnap kell jönni dolgozni, ha esik az eső?" "Alighanem elbeszéltünk egymás mellett..."
Régen munkahelyemen egyik kolléga tévedésből sokszor bejött szabad szombaton, ami mindig szabadnap volt. A portás kérdezett rá, hogy hova-hova. Ekkor kapcsolt, hogy szombat van. Örült, hogy de jó, mehet vissza haza.
Valamikor régen láttam egy diasorozatot, hogyan válhatunk PC szakemberekké rövid időn belül. Volt ott minden szerszám. Kalapács, balta, slag, baseball ütő, lőfegyver. A zenéje is nagyon tetszett.
Rengeteget kerestem, de nem találtam. Valaki ha dobna egy linket... |
Bejelentkezés
Hirdetés |