Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   681 / 989
(#) Prendick válasza tiggersoft hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Ez óriási! Különösen a csúcsdísz fogott meg.

Vidámmá tetted a napomat, ami rám is fért, mert idén a Télapótól influenzát kaptam. Jövőre elkapom még a kéményben és megvitatjuk ezt a kérdést.
(#) Prendick válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

A hideg futkosott a hátamon a recept olvasása közben. Hogy a nem létező klasszikus műveltségemet fitogtassam: "Medicina pejor morbo" (A gyógyszer rosszabb a bajnál) Nem lehetne inkább gyümölcslében gondolkodnom? A desztillált fajtákra gondolok elsősorban.
De köszi, kipróbálom.

Most inkább bosszúterveket forralok: Egy ihletadó történet. Rénszarvas-recepteket is szívesen fogadok.
(#) Hp41C válasza Prendick hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Te kaptad a legtöbbet.... Bárkinek adhatsz belőle bőven, mégis marad belőle.
(#) Prendick válasza Hp41C hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Jó poén. Csak szólj és már viszem is.
(#) nagy_david1 válasza Prendick hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Milyen az a tisztított víz? Én a desztillált vizet hívnám igy, de azt fogyasztásra nem ajánlanám. Amúgy meg úgy is felforraljuk. Komolyan nem értem, világosítsatok fel.
(#) nedudgi válasza nagy_david1 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Legfontosabb paramétere az, hogy drága.
(#) Prendick válasza nagy_david1 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Mert még ifjú lehetsz és tapasztalatlan, ha tisztított vízre asszociáltál. Az öregebb rókák bezzeg tudják, hogy a gyümölcslé desztillálás (lepárlás) után olyasféle folyadékká válik, ami nagy népszerűségnek örvend és 18 éves kor alattiaknak nem adható el semmi boltban, ellenben lényegesen rokonszenvesebb nátha elleni gyógyszernek tűnik, mint pl. a javasolt hagymatea.
(#) nagy_david1 válasza Prendick hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Akkor a recept szerint a hagymateához fél liter pálinka kell? Kezdem érteni Már csak a címet kéne cserélni: 60 fokos hagymatea recept
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2014
(#) Prendick válasza nagy_david1 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Ja, azt hittem az én desztillálásomon akadtál fenn, de most látom, hogy a recepttel volt problémád. Akkor vissza az egész. Nekem fel sem tűnt, hogy tisztított vizzel kell a hagymát főzni.
(#) Prendick hozzászólása Dec 25, 2014 /

Na, sok lett az off.
Inkább nézze mindenki a kedvenc karácsonyi klipemet: Bővebben: Link
(#) elektroncso válasza nagy_david1 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

A tisztított vízhez még annyit, utána ezt a beszélgetést szerintem át lehet dobni az OFF-ba. A tisztított víz alatt szerintem erre gondolnak:
Létezik egy konyhai berendezés, ebbe a beleöntött víz aktívszén szűrőn halad keresztül. Az első 2-3 alkalommal fekete víz folyik ki, utána miután kimosódott a filter szép tiszta? zavarmentes víz fog kifolyni a filteren. Szerintem a receptben erre gondolhattak.
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2014
(#) Iszkakof István hozzászólása Dec 25, 2014 /

Most hallottam
Két dolog biztos:
1. a halál;
2. Karácsonyban lesz a Reszkessetek betörők című film.
(#) Hp41C válasza Iszkakof István hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

30 éve: Nincs karácsony Corvin nélkül.
Most: Nincs karácsony Kevin nélkül.
(#) sastas01 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Tavaly nemvolt.... De az rtl visszarakta mert nagyon sokan kérték hogy legyen
(#) Iszkakof István válasza sastas01 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Egy időben Huckleberry Finn és barátai volt ennyire népszerű.
(#) zsoltee0001 válasza sastas01 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Biztos vagy benne, hogy sokan kérték?
(#) sastas01 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Hát a csatorna fb-ja tuti, hogy tele volt a hiányoló írásokkal. Más helyeken nem láttam, de elvileg ott is voltak ilyen irányú kérések.
(#) zolika60 hozzászólása Dec 25, 2014 /

Háztartási készülék boltban:
- Hello, mikrohullámú sütőtök van?
- Béla, gyere már! Valami hülye mikrohullámú sütőtököt keres!
(#) Remci hozzászólása Dec 25, 2014 /

-Nagymama kiáll a kapu elé, szétnéz, sehol senki.
-Ezután felmegy a Facebookra, hát ott az egész falu.
(#) Biro F. hozzászólása Dec 25, 2014 /

Csiga biga gyere ki

A "csiga biga gyere ki" című népdal prózában:
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
(#) granpa válasza Biro F. hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Te biztos tűzoltó vagy, vagy katasztrófa védelmes, átlagember nem tud így fogalmazni. Néhai tűzoltó nagybátyám tudott ilyeneket.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2014
(#) zsoltee0001 válasza granpa hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Akkor megindokolná, hogy élettel össze nem egyeztethető sérülések kockázata...
(#) Biro F. válasza granpa hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Nem vagyok se tűzoltó, se katasztrófás, nekem így küldözgetik a kedves barátaim.
A másik Itt van Karácsony, itt van újra. Pálinkát iszok, tojok a múltra. Megyek a kocsmába én meg a Bélus, és addig iszunk, míg megjelenik jézus...
(#) granpa válasza Biro F. hozzászólására (») Dec 26, 2014 1 /

Nem pontos: "költő írj, csak rajt ne fogjanak", hogy a shiftet nem nyomod le, mikor kell.
(#) P1251500 hozzászólása Dec 26, 2014 /

Neki vajon hány élete lehet? Biztos több mint egy Macskának!
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2014
(#) Gery78 hozzászólása Dec 27, 2014 /

Itt az igazolás havazás esetére.

20cmhó.PPs

(#) mucsa válasza Gery78 hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Tegnap reggel kollégám betelefonált hogy a hó miatt nem jött a busz, ezért nem ér be dolgozni, bocsika.
Pechére a főnök felhívta a Volán-t és azt mondták hogy minden érintett járat rendben közlekedik
(#) elektrorudi válasza mucsa hozzászólására (») Dec 29, 2014 / 1

Az egyik villanyszerelő kollégám szeptemberben kezdett dolgozni a cégnél. (Hívjuk Bélának, nehogy magára ismerjen.) Munkakörükből fakadóan, nem kell a telephelyre reggel bejönniük, hanem előző este kapnak egy telefont, hogy másnap itt és itt találkozik a csapat. Már jócskán elmúlt a találkozó időpontja, ezért felhívták telefonon a várakozó kollégái, hogy hol van már? Mire Béla mondta, hogy nem gondolta, hogy oda kellene mennie, hiszen esik az eső!

Alig egy hónapja történt szintén Bélával, hogy elkérte a céges autót, mert el akart valamit szállítani magának. Ebből sosem csinál a cég problémát, vigye, de másnap reggel vegye fel az egyik kollégát, és együtt menjenek ki egy munkahelyre, mert korán reggel -még a nyitás előtt- ki kell javítani egy hibát. Már el kellett volna végezni a munkát, mikor telefonált a várakozó kolléga a projektvezetőnek, hogy egy órája itt áll a megbeszélt helyen, de senki sem jött érte. Bélát megint felhívták, hogy hol van már, miért nem vette fel a másik kollégát? A válasz: "Ja, hogy azt ma reggel kellett volna? Akkor alighanem elbeszéltünk egymás mellett..."
Azóta szállóige a cégnél, hogy "Holnap kell jönni dolgozni, ha esik az eső?" "Alighanem elbeszéltünk egymás mellett..."
(#) nagym6 válasza elektrorudi hozzászólására (») Dec 29, 2014 /

Régen munkahelyemen egyik kolléga tévedésből sokszor bejött szabad szombaton, ami mindig szabadnap volt. A portás kérdezett rá, hogy hova-hova. Ekkor kapcsolt, hogy szombat van. Örült, hogy de jó, mehet vissza haza.
(#) Iszkakof István hozzászólása Dec 29, 2014 /

Valamikor régen láttam egy diasorozatot, hogyan válhatunk PC szakemberekké rövid időn belül. Volt ott minden szerszám. Kalapács, balta, slag, baseball ütő, lőfegyver. A zenéje is nagyon tetszett.
Rengeteget kerestem, de nem találtam. Valaki ha dobna egy linket...
Következő: »»   681 / 989
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem