Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani egy internetes webáruházat, ahol közel minden egy helyen beszerezhető? Gondolok itt, diódák, ellenállások, mérőműszerek, stb. Nézegettem több webáruházat, de igazán jót nem találtam. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2015
Van pár elérhető, a készlet mindenhol változó.Bővebben: Link
Üdv!
Loudness funkció kapcsolásához keresek az ISOSTAT-hoz hasonló funkciójú kapcsolót. Tud valaki valami hasonlót?
Sziasztok!
Van egy Sharp ZQ-5450m calculátorom, és a kérdésem hogy a computer link csatlakozójához honnét tudok kábelt szerezni?
Szia! Talán a Sharp múzeumban. A programja meg egy 286-os pc-n fut MS-DOS 3.0 alatt...
![]()
Sziasztok, ez egy kicsit off, de fontos kérdés volna.Tehát van egy laptopom aminek nagyon csillog a képernyóje, mikor vásároltam csak arra figyeltem hogy sokat tudjon az árhoz képest. Az volna a kérdésem, hogy hol lehet kapni ilyen fóliát? Bővebben: Link
Kollegák!
EM 80 csövet keresek megvételre, ha esetleg valaki tudna segíteni.
Gyere szombaton a börzére, szokott lenni.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 1, 2015
Hali!
Valaki tudna segíteni, hogy ez magyarországon beszerezhető e? Vagy mivel tudnám helyettesíteni? Köszönöm!
Épp csak a szállítási költség a termék árához viszonyítva igen magas.
Egy közönséges négylábú optocsatoló jó lesz helyette.
Hűtőborda ragasztó matricát hol kaphatok (BME-Harminckettesek tere-Keleti útvonal közelében)? 6 db DIP-8 tokra kellene.
A kösz a múltkori segítséget, az Elimexnél megkaptam az XLR/TRS kombi aljzatot.
Srácok! Tud valaki jó minőségű krhákágyíl csipesz beszerző helyet? Értelmes, nem Fluke árban.
![]()
Budapesten hol kapok értelmes áron Yaxley tárcsát, hozzávaló forgatógombbal?
Ez így elég tág, de ha ilyen jó, akkor itt:
Bővebben: Link
Köszi!
![]()
Sziasztok!
Nem szorosan ide tartozik, de ha valaki tudna segíteni azt köszönöm. Ismertek-e olyan helyet, ahol 0,3 (0,5)mm vastag egyoldalas nyákot lehet kapni? Régebben itt a HEStore-ban és a HQ-ban is sikerült vennem, de most sehol sem találok 0,8mm-nél vékonyabbat. Az pedig már vastag!
Szia Sóskajóska
Ilyen vékony nyákot - ha elég egy kisebb darab is- vehetsz az Urbán elektronikánál a Jobbágy utcában .
Üdv.
Remélem, nem írok rossz helyre; tud-e valaki Esztergom környékén elektrotechnikai boltot? (csak nemrég költöztem ide) Köszi
Köszönöm, de most nagyobb kellene (210x300)
Köszönöm, de a google-t én is ismerem
![]() ![]() Sajnos - ha esetleg ránézel a találatokra - ezek egyike sem üzlet, ill. nem tranzisztor, ic stb árukkal foglalkoznak; hanem gyártók, többek közt 3 cégnél már a nejem is dolgozott... De amúgy köszi. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2015
Az elmebajon is elég ratyik vannak, csakúgy mint a hazai kereskedelemben. Végül találtam kicsit jobb minőséget, csak ezek banánra, ill merőcsúcsra valók, nem forrasztásos huzalkötésre. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |