Fórum témák
» Több friss téma |
Szia
A képen a fekete kis "U" alakú adapterre gondolsz? Ilyet adnak a Hantek szkóp mérőfelyekhez. Pöcök
Igen, csak nem szkóphoz, hanem multiméterhez való. Eddig te állsz legközelebb a ,,megfejtéshez"
![]()
Ez valami barkochba játék hogy mire gondoltál..?
Rajzold le, mutass hasonlót, ne kelljen tippelgetni... Ez itt a 'Hol kapható' és nem a 'Mire gondoltam' topic...
Sziasztok!
LG 32LD350-hez LCD kijelzőt honnan lehet beszerezni? Akár bontott is lehet. A gyerkőc aktiválta magát, aztán... Előre is köszi! Üdv.: PLaci
Szerintem ebay a legolcsóbb forrás.
Azon azért már túl vagyok...
1x1m műanyag lemezt hol lehet venni?
Milyen fajta műanyagot szeretnél? Számtalan helyen kaphatóak. A legtöbb barkácsáruházban is, de számtalan más cég is árul ilyesmit. Például.
2mm vastag legyen műszernek akarok burkolatot.
Valaki tudna ajánlani blankoló fogót 22-28 AWG-re? Hobbi célra kellene, de megfizetem a minőséget mert sok ilyen kis csatlakozót szoktam krimpelni és meggyorsítaná a folyamatot egy jó kis kábelcsupaszoló.
Rengetegféle PVC, Plexi, bakelit, vagy egyéb műanyag lemezt árulnak.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy a Mikroshop üzemel-e még? Erről az oldalról beszélek. Válaszotokat előre is köszönöm!
Rendben, akkor nem aggódom hogy nem érkezik meg a termék.
Sziasztok!
Az alábbi 5.1-es házimozihoz keresnék csúszósarukat (nem tudom biztosan, hogy ez a pontos neve-e): HDC-s800. Pontosan ugyan ilyenek kellenének, de nem találok sehol. Tudna valaki segíteni, hogy Budapesten hol tudok ilyet venni? Előre is köszönöm!
Szia!
Használd a "Válasz" gombot. Üdv.: Feri
Szerintem, amit a képen látunk, azok kábelsaruk. Beszerezhető ugyanott.
Sziasztok!
DC 12-24V villanymotort keresek, 20-60W teljesítményben, min: 4-5000 1/min fordulatszámra, olyat, aminek mindkét oldalon van kihajtása (nem tudom ezt hogy hívják?). Merre keresgéljek, találkozott valaki hasonlóval?
Hello
Bontóba gk. fűtőventzillátor (mókuskerekes) pl skoda favorit a legolcsóbb, a múltkor vettem 3 ezerért, igaz, az ott van 100w környékén. Üdv
Üdv mindenkinek.
Valódi Ultrafire WF-501b UV 365nm ledes zseblámpát keresek fluoreszkáló ásványokhoz. Tudja valaki hol lehet beszerezni? Külföldről lehetőleg nem rendelnék. Más. Látta már valaki Ezt az oldalt? Ezt a ledet vajon hol lehet beszerezni?
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet kapni Telecontrolli RT14 és RR3 típusú adó-vevő egységeket itthon? Vagy esetleg valami újabb típust tudna valaki javasolni? Köszönöm!
Tungsram vagy MEV gyártmányú 7400 -s TTL ICt keresek. Hátha van valakinek elfekvőben. A Tungsram onnan ismerhető fel, hogy egy egyszerű T betű is rá van nyomtatva.
Szovjet nem jó? К1ЛБ553(úgy emlékszem).
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2015
Gyűjteménybe vagy helyettesítésre?
Helyettesítésre a HR Elektronika ajánlatában van HD7400. Kiváltható a könnyebben beszerezhető 74LS00 -val. A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2015
K155ЛА3=К1ЛБ553(régi nevén)=7400; К555ЛА3=74LS00. Ha nem sürgős, nekem még van (szerintem), csak le kell menni Györökre érte. Nem tudom, mikor, de megyek mostanában.
Üdv! Dobozolt készülékeket építek, és szükségem lenne lemezre szerelhető mini nyomógombokra. Van sok helyen hatalmas centi átmérőjű, meg itt, a HEStoreban is egy fajta mini nyomógomb, de az nagyon magasan kiáll a lemezről. Lényegében a szokásos "takt" mikrokapcsolóhoz hasonló kellene, ami panel helyett lemezre szerelhető. Eddig eBayen se találtam, csak az itt is kapható típust, amire mondtam hogy nagyon magasan kiemelkedik a lemezről.
A jelenlegi megoldásom, hogy az előlap mögé próbapanelre teszem ezeket a takt gombokat, de jó lenne valami összeszedettebb megoldás |
Bejelentkezés
Hirdetés |