Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   303 / 444
(#) zoli75 hozzászólása Okt 12, 2015 /

Üdv!
rifa pme260aa kondenzátort (47nF; 125vac, 250vdc) keresek vagy amivel helyettesíteni lehet, hazai beszerzéssel.
Tud valaki beszerzési forrást?
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2015
(#) madazg77 hozzászólása Okt 14, 2015 /

Sziasztok!

Alfanumerikus LCD kijelzőhöz hol lehet kapni beépítő keretet? Pl. amiket a HEstorban árulnak azoknak a mérete nem megfelelő.
Köszönöm.
Üdv.
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2015
(#) orcika70 válasza madazg77 hozzászólására (») Okt 14, 2015 /

Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2015
(#) madazg77 válasza orcika70 hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

Köszönöm.
Üdv.
(#) kt hozzászólása Okt 15, 2015 /

Sziasztok.
Debrecenben hol lehet kapni a/4 es műnyomó papírt ?
(#) Nemtudhatod válasza kt hozzászólására (») Okt 15, 2015 /

(#) mraulajos hozzászólása Okt 16, 2015 /

Hali!
Ilyet hol tudnék beszerezni?
A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2015
(#) pjg válasza mraulajos hozzászólására (») Okt 16, 2015 /

(#) mraulajos válasza pjg hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Köszi, ezt én is megtaláltam, de első sorban szép hazánkra gondoltam.
(#) Doky586 válasza mraulajos hozzászólására (») Okt 17, 2015 /

Az áramkör-felhasználás paraméterei (feszültség, frekvencia, áram, teljesítmény, stb) alapján keressél egy másik típust ami megfelel és itthon olcsón bárhol beszerezhető...
(#) gernerakos hozzászólása Okt 18, 2015 /

Üdv!
Hol kapható olyan sötét plexi, mint amilyen a VFD kijelők előt szokott lenni? Vagy legalább hasonlóan átlátszó műanyag lap...
(#) elektrorudi hozzászólása Okt 18, 2015 /

Sziasztok!
Hol kapható Magyarországon ultrahang transductor. Olyan, ami ultrahangos mosókban van (30-40kHz).
Látom, 10-20 ezer között lehet kapni készen is, de gondolom, ez a 30-40W-jával erősen a gagyi kategóriába tartozik. Nekem olyan kellene, amit a profi gépekben használnak. Ezekből a gépekből legkisebb is 300 W-os (jó, jó, tudom, hogy ezekben 6-8 db transzductor van.)
(#) Erian hozzászólása Okt 21, 2015 /

Üdv!
600Ω és 550Ω ellenállást
4,7 és 10-es micro kondenzátort
Fojtótekercs kéne ami az átfolyó áram hatására nem veszíti el az induktív jellegét, I.dc=20...50mA közötti, bírja az egyenáramú mágnesezést és Henri nagyságrendű legyen az értéke.
hol kapok?hogy keressek rá?...milyen paraméterre figyeljek?

Telefonos mérőkapcsolásban lesznek használva.
Köszi a választ!
(#) Szokimoki hozzászólása Okt 25, 2015 /

Budapesten keresnék olyan üzletet, ahol kapok SOIC 8-pin teszt csipeszt. 3M vagy Pomona 5250-re van szükségem ha minden igaz. Ha van esetleg más gyártó, ami üzembiztosat gyárt és üzletben azonnal megvásárolható az is érdekelne természetesen.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
(#) orcika70 válasza Szokimoki hozzászólására (») Okt 25, 2015 / 1

HR Elektronika, FDH.
(#) zenetom hozzászólása Okt 26, 2015 /

Sziasztok, kicsit OFF lesz, de tud valaki valami jó USB-s mikroszkópot, legalább 300x nagyítással? Jó lenne 20-25ezer alatt, normális garanciával, Win7 64 bites op.rendszerre.
Előre is köszönöm!
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Közben találtam egy ilyet: Bővebben: Link
Ami mondjuk túllő a kereten, de annyival viszont jobbnak tűnik, mint az olcsóbbak.
(#) pjg válasza zenetom hozzászólására (») Okt 26, 2015 /

Nem lesz túl sok a nagyítása? Pl. egy egy centis alkatrész minimum 25 cm-ként jelenik meg a képernyőn.
(#) pjg hozzászólása Okt 28, 2015 /

Ismeri e valaki ezt az anyagot? Mi a neve? Kapható e? Hol? A dobozka belseje filces tapintású lesz.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2015
(#) bbb válasza pjg hozzászólására (») Okt 28, 2015 / 1

A "flokk" kulcsszóra keress rá! Nem olcsó mulatság, viszont nem csak filces tapintású bevonatot lehet vele képezni, hanem akár tükörsima is lehet, meg szőrmés, meg a már említett szövetszerű, ...
(#) rockersrac hozzászólása Okt 29, 2015 /

Budapesten lehet olyan műszerzsinórt kapni, amit kimondottan ic méréshez lehet használni?
(#) Nemtudhatod válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Nem tudom mi az az ic, de ha IC akkor sem!
Vagy gondolod minden alkatrészhez mást kell használni, nem is értem a kérdést?. De: Bővebben: Link
(#) Doky586 válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Egy ilyen, és két banándugó a műszer uldalra..?
Ezzel megméred és soha többé nem lesz gondod azon icvel...
Bővebben: Link
(#) rolie válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Szerintem ilyesmit keresel, van Budapesti átvétel.
(#) Hp41C válasza rolie hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Itt kapható. Az analizátort is érdemes beszerezni hozzá.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
(#) rockersrac válasza Nemtudhatod hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Te most segíteni akarsz, vagy pedig belémkötni? Mert én nem utóbbit kértem. Nem vagy tudtommal moderátor.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2015
(#) Nemtudhatod válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 29, 2015 / 1

Tudtoddal? Ezt sem értem? Talán tudod ki vagyok? És nem akarok beléd kötni!

Nos ha a kérdésed megválaszolható, akkor bizonyára választ is kapsz, mert ahogy látom a kollégák segítenének, de csak találgatnak.

Szóval a kérdésed az előbb, egyáltalán nem volt érthető, de azért próbáltam válaszolni rá!
(#) rockersrac válasza Nemtudhatod hozzászólására (») Okt 29, 2015 2 /

Megtennéd, hogy ezt a cinizmust befejezed? Köszönöm. Valóban a kérdésem nem volt teljesen egyértelmű, de az nem jelenti azt hogy így kell rá reagálni.
(#) rockersrac válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Bocsánat, az kimaradt hogy dip tokos ichez, kézi, digitális multiméterhez valóra gondolok. Neten néztem, de konkrétan amit keresek nem találtam sajnos. Olyan műszerzsinórt keresek, aminek a végére egy műanyag kupak tehető, és a kupak végén van egy nyílás. A nyíláson két oldalról túlnyúlik a kupak anyaga, pontosan 2,54mm távolságra vannak egymástól, így a műszerzsinór csúcsa nem csúszik le oldalra, esetlegesen rövidrezárva két ic lábat. És létezik, ahova iskolába jártam/csak sajnos az iskolát bedöntötték/ ott volt ilyen, a lomok között találtuk lent a pincében, de sajnos osztálytársam volt a gyorsabb, és a tanár neki adta. Megpróbálok képet kérni a sráctól a műszerzsinórról.
(#) Hp41C válasza rockersrac hozzászólására (») Okt 29, 2015 /

Következő: »»   303 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem