Fórum témák
» Több friss téma |
Egy riasztóhoz van ilyen távirányító, csak már eléggé a halálán van sajnos.
Ha neked is csak képről van meg akkor nehéz lesz .Esetleg valami több infó ?
Riasztó márkája neve stb ? A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2015
"12 voltos kell (ennyit engedhet át.." - ezekből nekem feszültség szabályzó ugrik be. Rakjál fel egy képet róla, úgy nem kell találgatni!
Sziasztok!
Sósav + hidrogén peroxid a lemaratáshoz kellene. A hidrogén peroxid beszerezhető valahol? Esetleg a vízben feláztatott Hyperol tabletta is jó a gyógyszertárból?
Fodrász boltból beszerezhető. De ha nincs a közelben és jóba vagy a fodrásszal, biztos ad picit.
![]()
Sziasztok!
Hol kapható olyan csatlakozó, mint a régi fdd tápja, 4 pin, 2,54 raszter és az apa, pont a mi a floppy-in van rajta, nem ami a atx tápon. Valamint a képen látható szintén 4 pin, 2,54 raszter, de ez anya, hasonló mint az atx tápon van, ennek van egy kis nyelve. Az atx-es pont azért nem jó,mert azt fordítva is rá lehet dugni a készülékre. Valaki tudja mi ennek a neve, vagy hol kaphatóak, az írja meg legyen kedves! Köszönöm!
Köszi, hogy segíteni próbálsz!
De, én kétféle csatit keresek! Nem azt, ami az atx tápon "lóg", hanem olyat ami a floppy-ban van (apa), azt amire a atx tápot dugni kell. A másik olyan kell ami a képen van. Nem helyette, nem más fajta ... A kérdés, hogy hol lehet kapni... Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2015
Üzletben nem láttam, szerintem csináltatni tudsz. Vagy ha a fémrésze ép, gumíroztatni.
Csináltatni? Kivel?
A hozzászólás módosítva: Márc 28, 2015
Sziasztok.
Nem tudjátok hogy hol lehet kapni Orion HT828 5.1 távírányitót? Egy helyet találtam de 7000Ft volt postaköltséggel együtt.
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy nem ide illő kérdés / kérés, ha így van, akkor bocsássatok meg érte, de ennél jobb helyet nem találtam ahova írhatnék (habár nem erősítős téma.... ). Szükségem lenne kettő darab 3S4 típusú telepes csőre.... (puskás börzén volta, de senkinek sem volt... ![]()
Szia, ha szánsz rá 2 ezer Ft-ot, akkor kapsz a Ham-bazárba is.
Szia, köszi a választ, de csak 3S4T-t találtam a HAM bazárnál, annak viszont más a fűtőfeszültsége, szóval sajnos nem jó a sima 3S4 helyett.
De jó. A fűtőfeszültsége ugyanannyi, csak kevesebb áramot vesz fel.
Ohh, tényleg, most látom... Köszi szépen a segítséget!
Sziasztok ! még új vagyok, ötleteket szeretnék kapni hol találok 18 lábú IC 745 vagy német tipusú 10 motoros massage matrachoz vezérlő egységet,végül is ebbe kellene az IC. *
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2015
Talán nem leszek kivágva, ha nem a "Hol kapható?" topicban teszem fel a kérdésem: Hol kapható Budapesten a legolcsóbban ónozó felújítására alkalmas Ón(II) klorid? Több boltot is találtam jelentős árkülönbséggel, illetve valószínűleg minőségi külömbséggel. Találtam olyan helyeket, ahol nincs is ár megadva. Szóval, honnét érdemes venni? (Az sem baj, ha nem Budapesten van a bolt, ha szállítással együtt jobban jövök ki.) Előre is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
Sziasztok! Keresek 3 db Tesla MBA 810AS vagy TBA 810AS IC-t, ki tud segíteni?
JOFOGÁS.hu
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2015
Sziasztok,
Miskolcon tudtok valakit aki kis méretű (max. 20W-os) trafó tekercselésével is foglalkozik ? A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2015
Helló!
RM5 lábtávolságú 2200µF/35V elektrolit kondenzátort lehet még manapság valahonnan beszerezni?
Usb soros átalakítót hol kapok ésszerű áron itt Budapesten? 2-3000ft árnál ne legyen drágább, ha lehet. Előre is köszönöm a válaszokat!
![]()
Miért ne lehetne?
pl:Bővebben: Link
Köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |