Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Egyéni védőfelszerelés.
Idézet: „CYA - See Ya / See You Again / See You All / nagyjából azt jelenti, hogy viszlát. Eredetileg a Cover your Ass rövidítése, ami egy fogalom a katonazsargonból (kb. védd a segged).” A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Megtartjuk de azt hozzáteszem hogy ha addig találok lakást akkor rögtön utána megyek. Ma voltam tesztet írni és mindössze 2 hibapontom volt. Ilyen volt az egyik feladat:
&+@=5 @+@=4 &+*=8 Đ+*=13 A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Ilyenek voltak a technikumi felvételin, csak x,y,z,n,m betűkkel. (~50 éve).
Na mindegy: a @ értéke 2. A többit meg innen kell.
Akkor megyünk, és meg is rendeltem a tarját a "Süvegesnél".
Pénteken bepácolom, szombaton meg megsütjük tárcsán. Csak annak jut, aki regisztrált (12 ember)... Akkor akkor ezt meg nem lapra szerelve viszem ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Én is megyek és még alig szóltam hozzá a témához, esetleg mit vigyek?
Meglepődnél, hogy hányan nem tudnak ennél egyszerűbb kérdéseket megoldani (magas iskolai végzettséggel!).
![]()
Nem engem szólítál ugyan: mutogatni valót (ötletekhez), kótya-vetyére akármit, adományba szintén (amit már nem használsz).
Tekercseléshez vezeték (le)gombolyító
![]()
Ilyet jó 50 éve láttam a Ganz-Villany-ban (ma Millenáris park
![]()
Közben nyomtattam az eddig jelentkezett 12 embernek kitűzőt. Tartót hozzatok, mert azt nem tudok adni. Biztosító tű is jó. Nyomtattam két táblát is: "Ingyen vihető dolgok" és "Bemutató Nem piszkál, csak néz". Más kell még?
Nekem van néhány kitűző kártyám, viszem tartaléknak.
Remélem nem csak 12-en leszuenk. Meg oeszintén: ki emlékszik fél ora mulva 12 névre?
![]()
Van az a része, hogy a kaját én viszem (saját zsebből). Az kap ennivalót (1 szelet kenyér, 1 szelet sült tarja) aki regisztrált (ezt bizonyitja a kitűző). A HE találkozón sem lenne jó hangulat ha valaki rászervezne egy szociális ételosztást. Vajon miért van karperec és kitűző ott (is)?
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
Szakmailag, meg ha érdekel valakit, akkor mesélhetek esetleg a telefonról. Demonstrációval, igény szerint
![]()
Én 9 órát céloztam be. De tudod kipakol, süt, főz, takarít. Vendégek szerintem 10-re jöjjenek. Jani a kulcsa dolognak, mellesleg Pestről ez nagyon korai... De én képes vagyok (ha kell) reggel felkelni.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
Idézet: „Közben nyomtattam az eddig jelentkezett 12 embernek kitűzőt.” Én meg arra gondoltam, hogy felveszek egy foci meccsen használt sárga "Rendező" mellényt.
Szerintem fölösleges. Miért akarnál kitűnni?
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
Csak úgy eszembe jutott.
Ha van olyanod, vedd fel
![]() Remélem közel laksz és tudsz majd segiteni minden apró dologban. Például jártunk már úgy, nagy HE találkozón, hogy készen volt a gulyás, de nem volt mivel kiszedni ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |