Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás (Kőrösi Csoma Rádiós) börzék időpontjai: Bővebben: Link
Mostanában aktuális: » VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2025. június 14 (szombat), Békéscsaba Korábbi: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Egyéni védőfelszerelés.
Idézet: „CYA - See Ya / See You Again / See You All / nagyjából azt jelenti, hogy viszlát. Eredetileg a Cover your Ass rövidítése, ami egy fogalom a katonazsargonból (kb. védd a segged).” A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Megtartjuk de azt hozzáteszem hogy ha addig találok lakást akkor rögtön utána megyek. Ma voltam tesztet írni és mindössze 2 hibapontom volt. Ilyen volt az egyik feladat:
&+@=5 @+@=4 &+*=8 Đ+*=13 A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Ilyenek voltak a technikumi felvételin, csak x,y,z,n,m betűkkel. (~50 éve).
Na mindegy: a @ értéke 2. A többit meg innen kell.
Akkor megyünk, és meg is rendeltem a tarját a "Süvegesnél".
Pénteken bepácolom, szombaton meg megsütjük tárcsán. Csak annak jut, aki regisztrált (12 ember)... Akkor akkor ezt meg nem lapra szerelve viszem A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2015
Én is megyek és még alig szóltam hozzá a témához, esetleg mit vigyek?
Meglepődnél, hogy hányan nem tudnak ennél egyszerűbb kérdéseket megoldani (magas iskolai végzettséggel!).
Nem engem szólítál ugyan: mutogatni valót (ötletekhez), kótya-vetyére akármit, adományba szintén (amit már nem használsz).
Tekercseléshez vezeték (le)gombolyító
Ilyet jó 50 éve láttam a Ganz-Villany-ban (ma Millenáris park
)
Közben nyomtattam az eddig jelentkezett 12 embernek kitűzőt. Tartót hozzatok, mert azt nem tudok adni. Biztosító tű is jó. Nyomtattam két táblát is: "Ingyen vihető dolgok" és "Bemutató Nem piszkál, csak néz". Más kell még?
Nekem van néhány kitűző kártyám, viszem tartaléknak.
Remélem nem csak 12-en leszuenk. Meg oeszintén: ki emlékszik fél ora mulva 12 névre?
Van az a része, hogy a kaját én viszem (saját zsebből). Az kap ennivalót (1 szelet kenyér, 1 szelet sült tarja) aki regisztrált (ezt bizonyitja a kitűző). A HE találkozón sem lenne jó hangulat ha valaki rászervezne egy szociális ételosztást. Vajon miért van karperec és kitűző ott (is)?
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2015
Szakmailag, meg ha érdekel valakit, akkor mesélhetek esetleg a telefonról. Demonstrációval, igény szerint
Én 9 órát céloztam be. De tudod kipakol, süt, főz, takarít. Vendégek szerintem 10-re jöjjenek. Jani a kulcsa dolognak, mellesleg Pestről ez nagyon korai... De én képes vagyok (ha kell) reggel felkelni.
Idézet: „Közben nyomtattam az eddig jelentkezett 12 embernek kitűzőt.” Én meg arra gondoltam, hogy felveszek egy foci meccsen használt sárga "Rendező" mellényt.
Szerintem fölösleges. Miért akarnál kitűnni?
Csak úgy eszembe jutott.
Ha van olyanod, vedd fel
Remélem közel laksz és tudsz majd segiteni minden apró dologban. Például jártunk már úgy, nagy HE találkozón, hogy készen volt a gulyás, de nem volt mivel kiszedni |
Bejelentkezés
Hirdetés |