Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   296 / 444
(#) kowi hozzászólása Júl 1, 2015 /

Sziasztok!
Hol lehet egy helyen( Magyarországi üzletben) "Audiofil" Nagy pontosságú ellenállásokat, kondenzátorokat, csatlakozókat kapni?
(#) CIROKL válasza kowi hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Szinte sehol ,/egy helyen /
(#) kowi válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Rossz hír... És külön külön? Pár bolt név jól jönne?
(#) sastas01 válasza makrai attila hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Debrecen környékén normálisat nem fogsz találni. Ha van ismerősöd aki tekercsel, nála talán. Egyébként a legegyszerűbb és legolcsóbb a TME-től rendelni.
(#) IKEnovice hozzászólása Júl 2, 2015 /

Sziasztok!

Ilyesmire lenne szükségem: műszerdoboz láb

Vagy én nem találtam a személyes átvételt, vagy csak 1200 HUF-ér tudom tőlük kihozatni. Van valakinek ötlete budapesti boltra ahova csak besétálok és megveszem? Nem muszáj pont ilyet, de valami hasonló kellene, normális áron.

Köszi!
(#) makrai attila válasza sastas01 hozzászólására (») Júl 4, 2015 / 1

Találtam Debrecenben és fele annyiba kerül mint a TME-nél.Igaz min.2-3 kilós kiszerelésben de 3050ft kilója, mindegy milyen vastag.Meg vannak hozzá minden féle kiegészítők.Úgy hogy bejött. Tudom ajánlani mindenkinek aki Debrecen környékén lakik mert kiszállítás nincs.Csak személyes átvétel. Cím van,pri.-ben mivel ez nem a reklám helye.
(#) Ricsi89 válasza makrai attila hozzászólására (») Júl 4, 2015 /

Pedig ez a téma pont a reklám helye, így nyugodtan leírhatod ide a címet. Én egy éve amikor huzal kellett a Zotek-től vettem, ott is elég jó árak vannak, bármennyit lehet rendelni, pár nap alatt bárhová kiszállítják. Hátha valakinek jól jön az infó.
(#) makrai attila hozzászólása Júl 5, 2015 / 1

Akkor jó.
VILLGÉPKER KFT.
Domán László +36 70 331 14 37, 06 52 418-448
4028 Debrecen Homok u. 69
Nyitva H-P:8-16
Web:www.villgépker.hu
E-mail:villgépker@t-online.hu
(#) latyakosa hozzászólása Júl 6, 2015 /

Sziasztok,
MNC 33356-s 1" drivert keresek BP vagy környékén, lehetőleg raktáron lévőt. Hirtelen nem találok..
Kösz
(#) tiva77 hozzászólása Júl 6, 2015 /

sziasztok

Egy autós hűtőtáskához való dupla ventillátor keresek.

Típusa:Xinruilian RSH1262S 12V

Itt egy kép róla:

ventill.jpg

(#) CRU3L válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 7, 2015 /

Igen néztem, de mindehol egy tekercs a minimum.. Az meg 200 m minimum
(#) berlinerkindl hozzászólása Júl 8, 2015 /

Sziasztok!
Jelenleg Németországban lakom, tudna valaki segíteni abban hogy Berlinben, vagy közelében hol találok egy alkatrész boltot?
Köszi!
(#) pjg válasza berlinerkindl hozzászólására (») Júl 8, 2015 /

(#) Massawa válasza berlinerkindl hozzászólására (») Júl 8, 2015 /

A Conrad az egyik, pár 100 m-re a K-Dammtol.

Bocs a duplázásért.

De itt van egy link ezen van még vagy 30 bolt:

https://www.berlin.de/adressen/elektronische-bauelemente/

A LINK gomb továbbra sem megy IOS-rol.
A hozzászólás módosítva: Júl 8, 2015
(#) IKEnovice válasza IKEnovice hozzászólására (») Júl 8, 2015 /

Lomex-ben találtam hasonlót, már nem aktuális a kérdés.
(#) abcdabcd hozzászólása Júl 13, 2015 /

Sziasztok!

Emlékeim szerint egyszer mintha láttam volna valamelyik boltban ónozott szigeteletlen átkötőhuzalt tekercsben (gyakorlatilag tekercsben lévő ellenálláslábat) és úgy emlékszem, hogy túl drága se volt, viszont akárhogy kerestem nemrégiben, nem találtam, és tulajdonképpen azt se tudom milyen néven kéne keresni, a nyilvánvaló pl: átkötőhuzal/huzal neveken kívül...
Valaki esetleg találkozott valamilyen boltban ilyennel (akár ebay-en)?
(#) Bakman válasza abcdabcd hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Pl.: HEStore. Használom rendszeresen, könnyen lejön róla a pizsama.
(#) Massawa válasza abcdabcd hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Ezüst vagy ezüstözött huzalnak is hivják ugy keress. Minden komolyabb bolt kinálatában elöfordul.
A neve még onnan jön, amikor nagy frekis néhány menetes tekercseket kellett késziteni és arra az ezüstözött drot jobb volt (szkin effektus). Hogy még ezüstözik vagy csak onozzák azt nem tudom.
(#) Csupasz hozzászólása Júl 13, 2015 /

Sziasztok!

Egy kb.1000x1000mm nagyságú nyáklemezt szeretnék venni. A barátom csak olyanokat adott fel, ahol kisebb darabok kaphatóak. Hol tudok venni ilyen méretben, lehetőleg emberi áron.
Egyoldalas, FR4 kellene, 1,5mm vastag.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
(#) abcdabcd válasza Csupasz hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Az egyik legolcsóbb talán itt: Lomex- nyákok Kérdés, hogy a boltban ténylegesen mennyi, de a netes ára azokhoz képest, amit hallottam máshol egész jó...
(#) abcdabcd válasza Bakman hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Köszi! Ez akár jó is lehet, bár a "pizsamára" nekem sincs szükségem azt nem tudom, hogy egy 500g-os ón gurigájára vajon hány méter férhet rá belőle, mert asszem amit én láttam az olyan 1000Ft körül volt, egy szemre akkora gurigán...
(#) abcdabcd válasza Massawa hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Ezüstözöttre, ha nem muszáj nem költenék ez amit én láttam még drága se volt, csak az a baj nem jegyeztem meg, hogy hol volt, és azt se, hogy milyen néven... akkor is csak véletlenül találtam valahol tök mást keresve...
De azért köszi a tippet...

Szóval ha esetleg valaki ilyen "tekercsben kapható" változatot tud még valahol az jó lehetne
(#) Hp41C válasza Csupasz hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

Attila86 szokott nyák akciókat szervezni.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
(#) teszti hozzászólása Júl 13, 2015 /

Sziasztok!
Van esélyem valahol ilyet vásárolni? Bővebben: Link
(#) pjg válasza abcdabcd hozzászólására (») Júl 13, 2015 /

(#) abcdabcd válasza pjg hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Köszi! Megnéztem ezeket is, végülis találtam párat, bár sok van, amik viszonylag drágák. Amit annó találtam emlékeim szerint egészen olcsó volt, viszont nem mentettem el a címet hozzá

Pl mondjuk ez lehetne a befutó(akár még az ebay-esekhez képest is): Bővebben: Link
Mondjuk ez a bolt valami" nem-szokványos" helynek tűnik, itt valószínű csak külön szerződött felek vásárolhatnak? Vagy valami hasonló.... Jó kérdés...
Viszont egyébként valószínű ennyiért kb reális áron lehet a "feltekert ellenállásláb"
Sok helyen viszont egészen drága...
Pedig ha belegondol valaki, hogy sok kifejezetten olcsó termék nyákja(i) van(nak) tele átkötésekkel, akár többtucatnyival, valami hasonló huzalból, hiszen gondolom nem tárolják a furatszerelt kondik/ellenállások lecsípett lábait, hogy azokat ültessék be szóval ezek alapján valószínű amúgy se lehet túl drága dolog.
A hozzászólás módosítva: Júl 14, 2015
(#) abcdabcd válasza teszti hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Ez valami oszcillátor? Vagy milyen készülékben van/volt ez benne? Esetleg, ha az egész panelről teszel fel egy fotót, lehet könnyebb beazonosítani Az is lehet, nem szükséges pontosan ilyen, lehet van akár többféle helyettesítője is...
(#) Bakman válasza abcdabcd hozzászólására (») Júl 14, 2015 /

Többfunkciós biztosíték, lásd itt: Bővebben: Link Egyszerűbb lett volna, ha itt is rámutat az adatlapra.
(#) vajdacsab hozzászólása Júl 15, 2015 /

PLC vezérlésű rendszerhez keresek motort, melynek számomra a két fontos tulajdonsága a 400 nM nyomaték és a 350-400 rpm fordulat. Előnyös, ha nem foglal sok helyet. Köszönöm előre is!
(#) botigta hozzászólása Júl 20, 2015 /

Üdv,
Sürgős, és nagy segítségre lenne szükségem:

Keresek Alpine INE W970BT (alias 940BT) kapcsolási rajzot, ill. a benne meghibásodó Toshiba TB2920AHQ típusú alkatrészről valami infót, és beszerzési lehetőséget. Nem tudom, van-e más topic, ahol jobb helyen lenne ez a segítség kérés, ha igen akkor bocs, hogy ide írtam, és beteszem oda is kérdésemet!
Én nem vagyok szakember, hanem a tulaj vagyok, de ha valami info szükséges, akkor megpróbálom beszerezni azt a szerelőtől.
Nagyon köszönöm!
Következő: »»   296 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem