Fórum témák
» Több friss téma |
Tekercselő huzal ? Azok között van gyengébb minőségű, ami kis melegítéssel forrasztható kapargatás nélkül. Amúgy szigetelt, bár minél jobban forrasztható annál sérülékenyebb. Talán ilyen szempontból a világosabbak jobbak.
Esetleg:
Bővebben: Link
Sziasztok!
Tud valaki olyan webáruházról ahol pár alkatrészt akár levélben is (lényeg hogy olcsón) kiküldenek? Nincs a környékemen semmi ilyen mikroelektronikai bolt és időnként kiderül hogy szükségem lenne 1-2 alkatrészre de a webáruházakban amiket ismerek az így kb 100 Ft-nyi alkatrészért fizetnem kellene 1000 Ft szállítási költséget.
Szia!
Én Őt tudom, aki levélben is ad akár 1 alkatrészt is. Nézz szét nála: WEBSHOP A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2015
Sziasztok!
Hol lehet még olyan izzókat kapni, amelyek az ilyen régi karácsonyfa füzérben voltak? Mindenképpen olyan kéne, ami színes, és nem ledes. A válaszokat előre is köszi! ![]()
Erre gondolsz? Hosszabbítsd meg a fűzért 20 .. 22 égősre és nagyon ritkán fognak csak kiégni.
Régieken 16 darab volt (16 * 14 = 224V) az újabbakon 17 darab (17*14 = 238V), a 20 darab 280V -ot tesz ki...
Mennyi kell? Pesten van egy marékkal, kaphatsz belőle.
Hp41c:
Igen ilyesmikre gondolok. Ezek szerint máris van egy hely, ahol lehet kapni, köszönöm! Nedudgi:Minél több lenne a jó. Köszönöm a nagylelkűséged, de inkább veszek, hogy megmaradjon neked.
Nekem csak útban van. Sajnáltam kidobni, hátha kell valakinek.
Hát ha útban van, és nem kell, akkor inkább elviszem. Irok privátban.
Már csak azért is, mert ha megnézed a raktárkészletet, nincs 1db sem.....
![]()
Azt azért ne felejtsétek el, hogy több különböző járatos feszültség értékben gyártották/kapható (soros kapcsolás végett -> hány darabos az izzó sor). Erre mindenképpen figyeljetek!
Én sorba kötöttem egy diódát, szebb fénye van, és azóta nem ég ki egy sem
![]()
Majd ha kiég, megkapod. De mostanában már nem szokott
![]() Mellesleg felénk, Rákosrettentőn a villanyszerelő boltban kapható. Ezzel arra akartam utalni, hogy tényleg lehet kapni...
Telefonizzó is érdekel?
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2015
Üdv!
Szeretnék fekete műszaki védőcsövet (PVC) venni 4, 5, 6 illetve 8 mm átmérőben.. Honnan érdemes megrendelni?
Sziasztok!
3700Z-E1 és 13003EZ-E1 típusú tranzisztort hol lehet kapni, vagy melyik típussal lehet helyettesíteni? És mindkettő TO-92 -es tokozású. Köszi előre A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2015
Sziasztok,
A képen látható reléegységnek a kimeneti pogácsája feltehetően elégett, nem vezet át. Körbe van ragasztva pillanatragasztóval, szét se tudom szedni, hogy javíthassam. Nézegettem a neten ilyen relét de sehol sincs. Komplett modul lenne de csak tizesével sok pénzért. Tud valaki csak relét valahol? Tekercs: 24 volt DC.
Kompletten ehhez hasonló relé (pl Finder) foglalattal 3000Ft nettó darab áron beszerezhető bármelyik jobb villamossági szaküzletben.
Kössz, olyan nekem is van de a *megrendelő* ragaszkodik a zöld színühöz.
![]() Épp most készülök rábeszélni, hogy a kék is szép szín... és olcsóbb is.
helló.
érdeklődnék, hogy tekercselő drótot, lakkozottat 0.5-ös kivitelben hol lehet kapni és mennyiért debrecen környékén? Üdv, Attis *mod, A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2015
Helló.
Igazad van lehetne nagy betűvel kezdeni a mondatokat. Elnézést kérek,nem tudtam,hogy magyar tanár is van közöttünk,de ezek után jobban oda figyelek. Ettől függetlenül még így sem tudom,hogy hol és mennyiért lehet drótot kapni,Debrecen környékén. Attis
Mielőtt komolyra fordul a dolog, olvasd el a Fórum szabályzatot!
![]()
Sziasztok.
Van egy égetően nagy problémám. Van egy LG flatron 1934s monitorom. És sajna kezdi a végét járni benne a fénycső. Nem tudtok valahol egy leharcolt törött LG monitort amiből ki lehet bontani a fénycsövet. Vagy esetleg egy olyan helyet ahol meg lehet rendelni? Kérem ne legyen törölve. Jelenleg nincs tartalék monitorom. Köszönöm.
Szia,
Első lépésként javasolnám, hogy vegyél egy tartalék monitort, és utána lesz időd keresgetni pótalkatrészt. Apróhirdetési oldalakon akár 1 Ft-ért is van, de egy buszjegy áráért már biztosan kapsz valamit (akár olyan is van köztük, amiből kitudod termelni a szükséges fénycsövet).
Szia.
Alap esetben ezt tenném. De sajnos az anyagi helyzetem eléggé korlátozott. Ezért nem veszek tartalék monitort. És már keresek monitort. De ugyan olyant találni sajnos nehéz.
Nem hiszem hogy másban lenne ugyan olyan. Eléggé speciális fénycső. De már beszerzés alatt van a dolog. Ha jól megy pár nap és itt lesz. És nem is olyan vészes kicserélni sem.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |