Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   295 / 444
(#) proba válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Tekercselő huzal ? Azok között van gyengébb minőségű, ami kis melegítéssel forrasztható kapargatás nélkül. Amúgy szigetelt, bár minél jobban forrasztható annál sérülékenyebb. Talán ilyen szempontból a világosabbak jobbak.
(#) pucuka válasza Kovidivi hozzászólására (») Jún 19, 2015 /

Esetleg:
Bővebben: Link
(#) adam88 hozzászólása Jún 20, 2015 /

Sziasztok!
Tud valaki olyan webáruházról ahol pár alkatrészt akár levélben is (lényeg hogy olcsón) kiküldenek? Nincs a környékemen semmi ilyen mikroelektronikai bolt és időnként kiderül hogy szükségem lenne 1-2 alkatrészre de a webáruházakban amiket ismerek az így kb 100 Ft-nyi alkatrészért fizetnem kellene 1000 Ft szállítási költséget.
(#) zosza18 válasza adam88 hozzászólására (») Jún 20, 2015 / 1

Szia!
Én Őt tudom, aki levélben is ad akár 1 alkatrészt is. Nézz szét nála: WEBSHOP
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2015
(#) gernerakos hozzászólása Jún 22, 2015 /

Sziasztok!
Hol lehet még olyan izzókat kapni, amelyek az ilyen régi karácsonyfa füzérben voltak? Mindenképpen olyan kéne, ami színes, és nem ledes.
A válaszokat előre is köszi!
(#) Hp41C válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Erre gondolsz? Hosszabbítsd meg a fűzért 20 .. 22 égősre és nagyon ritkán fognak csak kiégni.
Régieken 16 darab volt (16 * 14 = 224V) az újabbakon 17 darab (17*14 = 238V), a 20 darab 280V -ot tesz ki...
(#) nedudgi válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Mennyi kell? Pesten van egy marékkal, kaphatsz belőle.
(#) gernerakos hozzászólása Jún 22, 2015 /

Hp41c:
Igen ilyesmikre gondolok. Ezek szerint máris van egy hely, ahol lehet kapni, köszönöm!
Nedudgi:Minél több lenne a jó. Köszönöm a nagylelkűséged, de inkább veszek, hogy megmaradjon neked.
(#) nedudgi válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Nekem csak útban van. Sajnáltam kidobni, hátha kell valakinek.
(#) gernerakos válasza nedudgi hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Hát ha útban van, és nem kell, akkor inkább elviszem. Irok privátban.
(#) Csupasz válasza gernerakos hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Már csak azért is, mert ha megnézed a raktárkészletet, nincs 1db sem.....
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Azt azért ne felejtsétek el, hogy több különböző járatos feszültség értékben gyártották/kapható (soros kapcsolás végett -> hány darabos az izzó sor). Erre mindenképpen figyeljetek!
(#) Hp41C válasza Csupasz hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Talán kék és zöld még van...
(#) Gafly válasza Hp41C hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Én sorba kötöttem egy diódát, szebb fénye van, és azóta nem ég ki egy sem
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Majd ha kiég, megkapod. De mostanában már nem szokott

Mellesleg felénk, Rákosrettentőn a villanyszerelő boltban kapható. Ezzel arra akartam utalni, hogy tényleg lehet kapni...
(#) nedudgi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 22, 2015 /

Telefonizzó is érdekel?
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2015
(#) CRU3L hozzászólása Jún 23, 2015 /

Üdv!
Szeretnék fekete műszaki védőcsövet (PVC) venni 4, 5, 6 illetve 8 mm átmérőben.. Honnan érdemes megrendelni?
(#) CRU3L hozzászólása Jún 24, 2015 /

"jav.: "Mipolán cső"
(#) Tom-Tom19 hozzászólása Jún 24, 2015 /

Sziasztok!

3700Z-E1 és 13003EZ-E1 típusú tranzisztort hol lehet kapni, vagy melyik típussal lehet helyettesíteni?
És mindkettő TO-92 -es tokozású.

Köszi előre
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2015
(#) Kovidivi válasza proba hozzászólására (») Jún 24, 2015 /

Köszönöm a tippeket mindhármótoknak!
(#) sunside hozzászólása Jún 26, 2015 /

Sziasztok,

A képen látható reléegységnek a kimeneti pogácsája feltehetően elégett, nem vezet át.
Körbe van ragasztva pillanatragasztóval, szét se tudom szedni, hogy javíthassam.
Nézegettem a neten ilyen relét de sehol sincs. Komplett modul lenne de csak tizesével sok pénzért.
Tud valaki csak relét valahol?
Tekercs: 24 volt DC.

relais.JPG

(#) TheShaft válasza sunside hozzászólására (») Jún 26, 2015 /

Kompletten ehhez hasonló relé (pl Finder) foglalattal 3000Ft nettó darab áron beszerezhető bármelyik jobb villamossági szaküzletben.
(#) sunside válasza TheShaft hozzászólására (») Jún 26, 2015 /

Kössz, olyan nekem is van de a *megrendelő* ragaszkodik a zöld színühöz.
Épp most készülök rábeszélni, hogy a kék is szép szín... és olcsóbb is.
(#) makrai attila hozzászólása Jún 26, 2015 /

hel.
érdeklődnék, hogy tekercselő drótot, lakkozottat 0.5-ös kivitelben hol lehet kapni és mennyiért debrecen környékén?
Üdv, Attis

*mod,
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2015
(#) makrai attila válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 27, 2015 2 /

Helló.
Igazad van lehetne nagy betűvel kezdeni a mondatokat.
Elnézést kérek,nem tudtam,hogy magyar tanár is van közöttünk,de ezek után jobban oda figyelek.
Ettől függetlenül még így sem tudom,hogy hol és mennyiért lehet drótot kapni,Debrecen környékén.
Attis
(#) granpa válasza makrai attila hozzászólására (») Jún 27, 2015 /

Mielőtt komolyra fordul a dolog, olvasd el a Fórum szabályzatot!
(#) antikzsolt hozzászólása Jún 28, 2015 /

Sziasztok.

Van egy égetően nagy problémám. Van egy LG flatron 1934s monitorom. És sajna kezdi a végét járni benne a fénycső. Nem tudtok valahol egy leharcolt törött LG monitort amiből ki lehet bontani a fénycsövet. Vagy esetleg egy olyan helyet ahol meg lehet rendelni?

Kérem ne legyen törölve. Jelenleg nincs tartalék monitorom. Köszönöm.
(#) elektrorudi válasza antikzsolt hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Szia,
Első lépésként javasolnám, hogy vegyél egy tartalék monitort, és utána lesz időd keresgetni pótalkatrészt. Apróhirdetési oldalakon akár 1 Ft-ért is van, de egy buszjegy áráért már biztosan kapsz valamit (akár olyan is van köztük, amiből kitudod termelni a szükséges fénycsövet).
(#) antikzsolt válasza elektrorudi hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Szia.

Alap esetben ezt tenném. De sajnos az anyagi helyzetem eléggé korlátozott. Ezért nem veszek tartalék monitort. És már keresek monitort. De ugyan olyant találni sajnos nehéz.
(#) antikzsolt válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jún 29, 2015 /

Nem hiszem hogy másban lenne ugyan olyan. Eléggé speciális fénycső. De már beszerzés alatt van a dolog. Ha jól megy pár nap és itt lesz. És nem is olyan vészes kicserélni sem.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2015
Következő: »»   295 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem