Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2466 / 3692
(#) 20sz Jófiú válasza pjg hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Ez egy F1-es taktika. Ha elérted az uticélod egy kicsit kacsázz a járművel, hogy a kereked felszedje a törmeléket így meglegyen a súlyod!
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
(#) adamhollos válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

csak potmétert, gyorsan meg kell javítanom az analóg oszcilloszkópomat... (nem fókuszál rendesen)
(#) mrx23 hozzászólása Júl 23, 2015 /

Meleg ellen esetleg épített-e már valaki beltéri víz permetezőt venti elé?
Van egy profi párásítóm, de semmit nem ér.
Konyhai csapot gondoltam átalakitani egy gyorscsatlakozosra és porlasztóra a végén.
Vagy egy kocsi ablakmosó motorja+lavor víz+eredeti spriccelő fej (ez mondjuk nem ködösít).
ötletek?
(#) pjg válasza mrx23 hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Lakásba semmiképpen sem. Még a végén penész is lesz.
Javaslom éjszaka kinyitni minden ablakot, hogy jöjjön be a "hűs" levegő. Reggel becsukni mindent. Ajtót, ablakot és beárnyékolni. Redőny sötétítő függöny. Ha nem panel, jó esetben nem lesz döglesztő meleg. Amúgy javaslom a split klímát. Nekem van egy 3kW-os. Az egész lakás kellemesen hűs. 26-27 fok van. Most kapcsoltam ki, nyitottam ablakot. Odakint villámlik, de még a dörgés sem hallatszik. Elkerül bennünket az eső. Megint. Hol van már a viharsarok?
(#) gernerakos válasza mrx23 hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Beltéren nem jó, eláztatna mindent.
(#) pjg válasza gernerakos hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Igaz. Ma délben jártam egy utcai párakapu tájékán. Igaz az utca másik oldalán, de jól láthatóan vizes volt az aszfaltjárda. Pedig 39 fok volt + tűző napsütés.
(#) gernerakos válasza pjg hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Délután itt 35 fok volt (Dunakeszin), de 4 órakor elért ide a vihar, meglocsolt jó alaposan, és azóta 25 fok van. Remélem holnap is ilyen hűvös marad, mert festenem kell a kerítést.

Odakint 28 fok van.
(#) gernerakos válasza pjg hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Merrefele laksz te, hogy ott ilyen meleg van?
(#) q765 hozzászólása Júl 23, 2015 /

Pff.... MInek itt kertészkedek.. 43 fok, semmi eső..

A Viharsarokban, Békéscsabán. A nyíl pont rámutat.

eső.png

(#) gyurma888 válasza adamhollos hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Szia!
Én még ismerek kettőt ezeken kívül.
Ez
És
Ez
(#) Buvarruha válasza gyurma888 hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Igen, a ram a legesélyesebb, a microhm-ban minden van, rendelésre.
(#) pjg hozzászólása Júl 23, 2015 /

Most jött meg az eső.
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

... és most állt el.
(#) Buvarruha válasza pjg hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Akkor ennyit a hűsölésről. xD Nálunk szerencsére frankó lett az idő.
(#) pjg válasza Buvarruha hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

24°C van odakint.
(#) mineral hozzászólása Júl 24, 2015 /

Multimilliomos emberke. Az biztos, hogy nem IQ-ban. Nem szeretem és nem is értem az ilyen eszetlenséget mint amit ezek művelnek... 2:20-tól erősen alul öltözött hölgyeket is láthatunk. Akit az jobban érdekel tekerjen oda.

Drón vadászat
(#) nedudgi válasza mineral hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Erre nem találok szavakat.
Tulajdonképpen jobb, mintha szarvasokra vadászna.
(#) zoly15 válasza mineral hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Megnéztem a videót, bár ne tettem volna, én ugyan ezt tenném a csávókámmal!
(#) BarnaPili válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Miután az összes szemetet összeszedettem vele...
(#) zoly15 válasza BarnaPili hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Egy darabig kínoznám én is
Az fájt igazából ,hogy olyat lőtt le, amilyenre én pályázom
(#) nedudgi válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Ha le tudta lőni, akkor nem ez, amire fáj a fogad!
(#) mineral válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Én egy hónapig dolgoztatnám egy eldugott kis Kínai gyárban. 12-16 órában szereljen össze mondjuk 3000 motort. pár dolláros fizetésért. Akkor úgy talán átérezné a hülyeségének a súlyát.
(#) adamhollos válasza gyurma888 hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Köszi!
(#) Ge Lee válasza mineral hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Szerintem meg csak savanyú a szőlő. Ha a helyében lennél és azt csinálnád bikinis lányok társaságában amit ő, akkor lehet hogy az elektrós videókon szörnyülködnél, hogy mi a nyavalyának forrasztgatnak ezek olyan dolgokat amiket megkapni 1-2 dollárért, pláne úgy hogy neki szüksége sincs rá, még olyan áron sem.
(#) mineral válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Áááhá , hogy savanyú lenne a szőlő. Nem tudtam, hogy ki ez a "nagy-nagy" ember. Most , hogy rákerestem már tudom. Íme Egy nálam fiatalabb emberke. Aki attól király mert tud pókerezni. Én nem vagyok király. Én 3 műszakban dolgozom. És a megélhetésem mellett pár hónapig (ha nem egy évig) kellene gyűjtögetni egy olyan gépre amit 2 másodperc alatt szétlőtt. Ezért én nem irigykedem rá. Egy cseppet sem. Én megbecsülöm azt amim van. Nem vágyom többre. Ahogy az 50 centes sztárkirály úgy ő is fog még segélyen élni... Mert ahogy a pénzforrás elapad. Úgy fogják elhagyni a barátai és a luxus prostik is.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
(#) mineral válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 24, 2015 / 4

A legnagyobb problémám nekem ezzel az, hogy az ilyen Áámerikai nagy emberek teljesen természetesnek vesznek mindent. Eszetlenül pusztítanak, pazarolnak mindent. Mert van pénz dögivel. Veszünk másikat a Wallmarkt úgyis csurdig van. Ha nincs pénz az sem baj Amex kártyát még kicsontolhatjuk. Bizonyára te is tudod, hogy milyen környezeti rombolást végeznek a nyersanyagok kibányászásáért. Szennyezik az Óceánokat és az ivóvíz készleteket. Kínai munkások szenvednek gyárakban éhbérért. Mindezt azért , hogy egy multimilliomos marha szórakozzon pár percet. Ezért én nem tudom irigyelni.
(#) nedudgi válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 24, 2015 / 2

Szerintem még a hozzászóló fórumtársak se vették a dolog lényegét. Én abban nőttem fel, hogy az emberi munka érték. Én még Lenin összes műveit sem lennék képes begyújtásra felhasználni, pedig tartalmával, "mondanivalójával" egyáltalán nem értek egyet, sőt...
Ugyanezt tartom mindenféle műszaki termékre. Ha ezek a kütyük vadászati célra lettek volna kifejlesztve, az persze más lapra tatozik.
(#) nagym6 válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 24, 2015 / 1

Idézet:
„Én abban nőttem fel, hogy az emberi munka érték.”
Én is, de most kapitalizmus van. Az meg ilyen. Undorító.
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
Következő: »»   2466 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem