Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok!
Ötleteket kérnék! Sok helyen latom hogy fényes vagy szålcsiszolt lapra feliratoznak, Álltalában gravirozzák majd festék feltöltik a gravirt! De mi van akkor ha a felület carbon foliával van boritva? Tudom hogy nem eredeti carbon lap, mert több helyen is látszik a folia.... azt hogy lehet szépen feliratozni? Csatolok 2 képet... az egyik az csak rajz... de az elvet mutatja...a masik foto, és carbon folia.
Bővebben: Link
Van ennek is topikja.
Békésben lágy a víz. Nálam sincs vízkő.
A második képen szerintem öntapadós felirat van. Pl. átlátszó/arany.
Pedig kerestem... csak igy nem! Köszönöm!
Kicsit majd átneznél teis a linkelt topikba?
Van két teljesen azonos téma. Javaslom az összevonásukat. Bővebben: Link, Bővebben: Link.
"Számos vízkezelési probléma, ezen belül a vízkő komplex megoldására ajánljuk a teljes mértékben környezetbarát Flodravin® készülék biztosította elektromagnetikus technológiát.
Ami egyszerű kémiai és fizikai folyamatokra bízza a vízkőmentesítést! Az irányított impulzív elektromos (2-32 KH) erőtér a dipól vízmolekulák véletlenszerű elrendezését megváltoztatja úgy hogy azok polarizálódnak, csökken az elektronpályák mérete, a hidrogénatomok közelebb húzódnak az oxigénatomhoz. két pozitív töltésű hidrogénatom a negatív töltésű oxigén takarására törekedik, így egy lineáris konfiguráció jön létre, ezáltal a vízmolekula negatívtöltését pozitívvá változtatja. Ez az átrendeződés csökkenti a hidrogénkötések hosszát, valamint szögét, és a hópihe formájú karbonátmolekulák hasáb formára rendeződnek. Az így kialakult pozitív töltésű lineáris vízmolekuláknak szétfeszítő hatásuk van..." "A Flodravin® berendezések 3/8-20 átmérőig a csővezeték anyagától függetlenül, annak megbontása, átvágása nélkül külsőleg kerülnek felszerelésre," "a cso-vezetékben kialakított nagyfrekvenciás elektrostatikius tér dinamikus úton bontja meg a vízben oldott hidro-kalcium-karbonát molekuláinak ionkötéseit" Hát mit lehet erre mondani? A honlap mindent megtett érte hogy szakember ne vehesse komolyan.
A szöveges része ne érdekel. A hatása vitathatatlan. A készülék felszerelése előtt nem győztünk vízkőteleníteni. Azóta nem volt erre szükség. Sőt szüleimnél van kontroll, ugyanis a csővezeték kettéágazik és sajnos csak az egyikhez lehetett úgy hozzáférni, hogy rá lehessen szerelni. A másik ágon lévő bojlert most is 2-3 évente szét kell szedni - sajna. Ez elég egzakt összehasonlítást ad. A reklámszöveg értelmezését meghagyom a marketingeseknek.
Nálam kb 3m-en hozzáférhető a bejövő 2"-os cső. Ebből úgy 1 m PVC. Hova szereljem fel? A vascsőre, vagy a műanyagra?
Erről bárkit kérdeztem, azt mondta : Humbug.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2017
Nem úgy mint a vascsőbe behatoló nagyfrekvenciás elektrosztatikus tér...
Sziasztok!
Nálam is üzemel egy Flodravin klón (utánépített,a topikjában ott a rajz) két kimenetes változata már 2 éve,még sosem állt ki hibára.A bojler flexibilis bekötő csövein van.Azóta nem látok a csapokon vízkövet csak némi fátyolos valamit,ami simán letörölhető,nem kell csapokat javítanom,tisztítanom.2 éve ugyan az a zuhanyrózsa van fent,előtte évente 3 darabot cseréltem.Hogy hogyan működik a készülék ? Mittudomén,de nem is igen érdekel,lehet valaki mondta neki,hogy muködj. A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2017
Nagy ritkán olvasom ezt a témát, sosem szólok hozzá, a fúrumban is nagyon ritkán, de most engedjétek meg. Ennyi hülyeséget régen olvastam a neten, hogy a 99%-a a dízel autósoknak benzint tankol és ha 95-ös üzemanyagot 98-assal keversz megbüntetnek. Komolyan srácok, feldobtátok az estém!
Aztán most jöhet minden féle link, hogy bebizonyosodjon mindenki igaza! Tegye fel a kezét akit megbüntettek a különböző oktánszámú benzin miatt a tankjában, vendégem egy sörre!
Látszik, hogy valóban ritkán szoktál ide írni. Mert egyébként arra a hozzászólásra Válasz-ként írtad volna a hozzászólásod. Hagy derüljünk mi is. Így ugyanis nehéz megtalálni és nem tudjuk mire reagáltál.
Keresd vissza nyugodtan, itt van n*10 oldallal korábban.
Pont erről beszélek. Ki fog több tíz oldalt végig olvasgatni csak azért, hogy tudja miről is beszélsz?
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2017
Benzinkúton: Pista bá, ilyen Ifát még nem láttam ami benzinnel megy. Hogy a fene egy meg, kikapta a töltőpisztolyt már majd félig volt a tank, majd gázolajjal telivágta.
A nav ebből lehet azt hinné labor vizsgálat előtt, hogy valami pancsolt üzemanyag. Amúgy Pista bá kijárta a keveréket A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2017
Nem csak ritkán olvas hanem felületesen is.
Emlékeim szerint senki nem írt olyat, max. azt, hogy télen kevernek némi benzint a gázolajba hogy ne dermedjen meg. A keverős-büntetős dolog is butaság, amellett semmi értelme, mert mint írtam volt, a computer nem tudja ha jobb üzemanyag van tankolva, azaz pont ugyanúgy fog menni tőle mint a gyengébbel.
Tudtommal minden benzinkúton (üzemanyagként, vagy adalékként) kapható anyagot szabad keverni, (max. nincs értelme) mivel azokon van jövedéki adó. Ez a kulcsa az egésznek. Büntetni akkor szoktak (nem is akármennyire) ha valaki nem üzemanyagnak minősülő, azaz nem jövedéki adózott anyagot használ, pl. gázolajat étolajjal, vagy fűtőolajjal keveri, vagy tisztán azt használja.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2017
Aki ismeri a windowsokból az aknakereső játékot, (és netán szokott is játszani vele), azt esetleg ez is érdekelheti: Aknakereső - saját szerzemény
Szia! Tetszik a játék, de ha megengeded egy hibára felhívnám a figyelmet, mégpedig, hogyha nem jelölöm be az aknákat (jobb egérgombbal), hanem csak kikattintom a többi mezőt, ahol nincsenek, akkor nem érzékeli, hogy megoldottam a játékot. Először direkt aknára kattintottam, hogy megnézzem, hogy vajon mi van, aztán mégegyszer kiraktam és akkor elkezdtem bejelölgetni az aknákat, és amikor az összeset bejelöltem, akkor meg is jelent, hogy játék vége... én arra szavazok, hogy jelölés nélkül is kéne, hogy érzékelje, hogy meg van oldva a feladat, de lehet, te meg direkt akartad így?
nem tudom, de ötletes amúgy, viszonylag gyorsan reagál a kattintásra is...mod: a kettős kattintás, (bal+jobb egyszerre) viszont valamiért furán működik, mintha nem mindig érzékelné, lehet csak akkor, ha a négyzeten belül pont a kiírt szám fölött van az egér? De lehet, hogy csak lassabban reagál itt a játék, mint ahogy számítanék rá... A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |