Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2573 / 3553
(#) mex válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 23, 2016 2 / 1
 
Idézet:
„Nem kért még eddig senki se rá, hogy legyek moderátor és azt sem hallottam, hogy keresnének, de szívesen vállalnám.”

Ezért ártod bele magad időnként a moderátori szerepkörbe???
Szerintem a meglevők épp elegen vannak, és nem volna szerencsés megint felmelegíteni a piszlicsáré ügyek miatti retorziós moderálást sem...
(#) Alkotó hozzászólása Ápr 23, 2016 / 1
 
Nekem mostanában fel sem tűnik, hogy van moderáció. Ez jó, nagyon jó.
(#) zolika60 válasza mex hozzászólására (») Ápr 23, 2016 /
 
Már hogyan ártanám bele magam?
(#) zolika60 válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 23, 2016 / 1
 
Nem nagyon jó, amikor szét offolnak egy témát, vagy személyeskedő erőmérő bajnokságot tartanak.
(#) Bakman válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 23, 2016 /
 
Nekem úgy tűnik, hogy egyszerűen a szoros gyeplőn engedtek egy kicsit és nem a lovak közé dobták. Szerintem ez jobb, mintha minden egyes apró "hibáért" szólnának, törölnék a hozzászólást. A nagyobb csetepatékat, offokat most is törlik.

Páran temetik a fórumot. Más helyeken nem egy ilyet láttam már, a fórumok azóta is élnek és virulnak. Egyszerűen az a helyzet, még ha ezt az érintettek nem is vallják be nyíltan, hogy pár régi motorosnak nem tetszenek a változások és ezt hangoztatják, kongatják a vészharangot mert valahol személyes sértésnek veszik, esetleg úgy érzik, hogy a művük veszélyben van mert valamennyire magukénak érzik az oldalt.

A "régen jobb volt" pedig egy olyan klasszikus mondat, amit leginkább azok emlegetnek, akik nem tudnak/akarnak/szeretnek változni/alkalmazkodni. Olyan ez, mint a "bezzeg a mi időnkben" és az "ezek a mai fiatalok". Minden generáció előbb-utóbb magáévá teszi ezeket, tisztelet a kivételnek.
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2016
(#) nagym6 hozzászólása Ápr 23, 2016 / 2
 
Miért van az " OFF ", ha ekkora probléma, mit előző kb. 2 oldalon olvasom. Néha gond, hogy egy kérdés válaszolásához más témába is bele kellene menni, gondolom ez lenne " OFF ". Nem gondoltam, hogy ez ennyire rossz lépés.
(#) zolika60 válasza Bakman hozzászólására (») Ápr 23, 2016 /
 
Nekem meg úgy tűnik egyszerűen kevesebb időt fordítanak rá. Ezért főleg napközben vannak időszakok amikor nincs moderátor. Így aztán sem apróbb, sem nagyobb hibáért nem szól senki. Valamint később érthető okokból már nem is olvasnak el minden új bejegyzést ezért sok minden bent marad.

Arról nincs szó, hogy temetném az oldalt, de az olvasottság csökkenése elég szembetűnő a néhány evvel ezelőttihez képest.

Aztán kinek kinek az ízlése szerint ez vagy jobb volt vagy csak "fejlődés".
(#) jani1987 hozzászólása Ápr 23, 2016 /
 
Pjg: dobbantani=felmondani.
BarnaPili: wuppertalba vagyunk a Bayernél. Voltunk ma Venloba (Holland határ város). Utána Duisburgba. Hogy ott mit csináltunk abba ne menjünk bele.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 23, 2016 / 1
 
Q3,14?
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /
 
Idézet:
„Írtam az egyik inverteres topicba de sajnos utólag nézve ki van halva.
Sajnos nem találtam élő topicot, pedig lenne evvel kapcsolatos kérdésem”
.
Konkrétan ez szételekrózása az elektronikamentes témának.
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /
 
Ahogy mondod.
(#) Ge Lee válasza zolika60 hozzászólására (») Ápr 24, 2016 / 3
 
Az olvasottság csökkenése valahol természetes folyamat, mert egyrészt a többség csak azért jön ide hogy az adott problémájára választ (segítséget) találjon, másrészt minél több infó gyűlik össze az adott helyen, annál kevesebb lesz az ami új, ami ismeretlen.
Ilyenkor már csak a nem szokványos dolgok, az újdonság az ami felrázza egy picit az egészet. Hogy példát is mondjak, ott vannak az erősítők, amikből éveken keresztül nem volt az analóg megoldásokon kívül másik. Aztán jött a Laci a pwm végfokos cikkével, meg én annak a hidalt változatával, és százszámra kaptam az email-eket meg a privátokat.
De mondhatnám az inverteres cikkemet is, sokan elképzelni sem tudták előtte hogy egy ilyen az hogyan is működik, pedig láttak már olyat.
Szóval tessék különleges vagy rendhagyó cikkeket írni, olyan infókat megosztani amit kevesek ismernek, és akkor lesz olvasottság.
(#) nagym6 válasza Ge Lee hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /
 
És a válaszok csökkenése is természetes folyamat, pld. 77-szer leírtam a nyákkészítés P20 fogásait, nincs kedvem már 78-szor is leírni.
A kérdések nagy többsége már meg volt válaszolva, esetleg 77-szer is.
A kérdezőnek viszont valóban nagyon keserves dolog sokszáz, vagy ezer oldalt végigjárni.
Lehet, hogy jó lenne, ha a topic altopicokra is lenne bontva. Pld.: nyákkészítés. Ezen belül vasalásos, másik: P20, harmadik: fóliás, negyedik: egyéb
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
(#) Norberto válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 24, 2016 / 1
 
Egyetértek a szétbontásban. Viszont. Ember legyen a talpán, aki ilyen tudáshalmazt (közel 2 millió hsz) megfelelően kategorizál és helyére rak. Ezt csak úgy lehet megtenni, hogy páran nekiülnek és napokon keresztül precízen rabszolgamunka módon megcsinálják. Arra meg senkinek sincs ideje és ereje, szerintem. Szóval ezt régebben kellett volna így szortírozni. Nem beszélve a PIC-es, és egyéb témákról, amikkel Dunát lehetne rekeszteni.

Ge Lee-vel is egyetértek, hogy akkor lehet csak az állóvizet felkavarni, ha történik valami újdonság, valami hír értékű esemény, keletkeznek új cikkek, stb.

Ja, és mindezeken túl szerintem azért is csappanhatott meg az olvasottság, mert nem perfektül működik a kereső, nem olyan intelligens, mint kb. 4 éve. Szerintem ez is okozó tényező lehet.
(#) granpa válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 24, 2016 / 2
 
"Igaz, igaz (V.V.V.), mintha csak magam mondtam volna. (A.A.P.)" Különösen a 3. pont a fő probléma, és tán azt lehetne könnyebben megoldani.
A hozzászólás módosítva: Ápr 24, 2016
(#) Gabó hozzászólása Ápr 24, 2016 /
 
Valaki használja a jófogásos háztól házig futárt? Mert el kellene küldenem egy árut A-ból B-be, de ugye a futárdíjat ki fizeti? Mert a vevő akkor nincs gond, de ha az eladó, akkor ugye jön a gond. Mert ugye ha a vevő nem veszi át, akkor nekem ki kell jattolnom az oda-vissza utat, amit azért 4e lenne. Előre utalás meg ugye megint zűrös.
(#) Buvarruha válasza Gabó hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /
 
Vatera DPD futárt szoktam használni, a küldés díját a feladónak kell fizetnie feladáskor kápében.
(#) Bakman válasza Gabó hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /
 
Ha a vevő nem fizet, mi legyen a csomaggal? Addig viszi ide-oda a futár, amíg valahol pénzt nem kap érte?
(#) Gabó válasza Bakman hozzászólására (») Ápr 24, 2016 /
 
Na kicsit belemélyedtem ebbe a jófogásos háztólházig történetbe, és tényleg nem kell fizetni ha nem veszi át a vevő a csomagot. Igen engem is meglep ez... Sőt, semmit nem kell fizetni, mert a vételárból vonják le az összeget.
(#) szamóca válasza Karesz 50 hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Valótlant állítasz! "katt" nevű felhasználó nincs kitiltva!
(#) (Felhasználó 46585) válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Most tényleg nem vagyok kitiltva, de ki voltam! Topi nagy büszkén leírta, hogy sikerült egy olyan szoftvert írni, ami - némi túlzással - de emberek sorsáról dönt, mindenféle emberi beavatkozás nélkül! Én azt hiszem, te állítasz valótlant, hisz Karesz honnan tudta volna, hogy mégsem vagyok kitiltva? Én is csak 5 perce tudom, hogy valamelyik moderátor gondolt egyet, aztán visszahelyezett. Holott ezt egyáltalán nem kértem, sőt kifejezetten leírtam Topinak, hogy eszem ágában sincs továbbra is részt venni a kisded játékaitokban. Ahol egy ostoba szoftver dönt, mindenféle emberi beavatkozás nélkül, az nekem idegen és nem kívánok benne részt venni!

Ha esetleg kételyeid lennének a történtek igaz tartalmáról, belinkelem - de csak ide, tudod, hogy mindenki lássa, hogy valójában kik vagytok, - a Topival való levelezést.

Nos?
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) szamóca válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Nem velem leveleztél hanem a tulajjal, kérdezd Őt, a levelezés nyíltá tételéről.
(#) (Felhasználó 46585) válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Nem. Én téged kérdeztelek, hogy vannak e kételyeid, a dolgok lefolyásáról. Nagyon nem akarom, hogy utólag mosakodjál, mosakodjatok olyan dologban, ami megtörtént. Nem kellene mindent egyszerűen elkefélnetek. Az engem egyáltalán nem érdekel, hogy a tulaj mit gondol.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) szamóca válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Nem én tiltottalak ki! Lilám nincs miért kellene nekem mosakodnom előtted.
Én rákerestem a névre, és azt írtam amit láttam, "Aktív felhasználó", Ennyi részemről.
Ui: Az, hogy Te Topival mit leveleztél, miért sértődtél be, meg nem énrám tartozik.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) (Felhasználó 46585) válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Hogy át lett helyezve ebbe a topikba a hozzászólásom, szintén ékes példája annak, hogyan lehet összefüggéstelenné tenni egy-egy hozzászólást... Ez az az elkefélés, amiről az előbb írtam.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Ki ne találd már, hogy ennek egy erősítőjavítós témában a helye?
(#) Karesz 50 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Szerinte ki van tiltva. Napi szinten levelezünk. Akkor most hogy is van?
(#) (Felhasználó 46585) válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Természetesen nem. De miután ott indult el, illene onnan mindent áttenni ide. Ez ugye nem történt meg... Most, a rátok jellemző ködösítés folyik. És meg is indokoltam, hogy miért ott válaszolnék. Nyilván, ez neked nagyon nem tetszik. És ugye nem azért, mert nem odavaló...

Irogass még egy kicsit, akik kicsit is ismernek benneteket, biztosan röhögnek rajtatok...
(#) szamóca válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Egy elektronikai válasz végén tett megjegyzést, hogy a fenébe tudnék ide áthelyezni szerinted, a hozzászóló neve alatt?
Mindenesetre további jó röhögést.
(#) Karesz 50 válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 / 2
 
Elnézést a "vitaindítóért". Én kezdtem. Azt írtam, "katt" jó szakember és hiányzik erről a fórumról a jelenléte. Talán nem csak nekem, hanem még más embernek aki tiszteli a szaktudását. És itt a szaktudáson van a hangsúly. Emberileg mindenki olyan,amilyen. Akinek nem tetszik a stílusa, ne beszélgessen vele.
Következő: »»   2573 / 3553
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem