Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2574 / 3552
(#) Karesz 50 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Ne húzd fel magad szamóca. Te is jó szakember vagy és jó moderátor. Mondjuk azt, hogy félreértés áldozata volt katt. Most már itt van oszt kész. Nem kéne hülyeségekkel hergelni egymást.
(#) (Felhasználó 46585) válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Hát, onnan sehogyan, de én nem is arról beszéltem! Hanem arról, hogy leírtad, hogy a katt felhasználó nincs kitiltva! Ez az utóbbi percekben tetted csak át ide. Ez a kozmetikázás magasiskolája. Csak az a baj, hogy nagyon átlátszó... egyébként tényleg jókat röhögök az erölködéseden...
(#) Karesz 50 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Kár, hogy nem olvasom ezt a kapcsólóüzeműtáp topic-ot. Még az elektronikamentesnél érdekesebb néha Na... majd pótolom.
(#) (Felhasználó 46585) válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Nem a fórumot mocskolta, hanem a moderációt! Van némi különbség... Meg ugye kérdezett is valamit, amire nem válaszoltatok... De teljesen lényegtelen, hogy te mit gondolsz.
(#) Karesz 50 válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Nincs valakinél egy kis pálinka?
(#) szamóca válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Mindössze egy perccel lett később áthelyezve ide, mint a többi és azért, mert nem volt off-ba téve. De legyen igazad.
(#) (Felhasználó 46585) válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Ezt még megválaszolom, hogy ne maradjanak kételyek olyan emberekben, akik a stílusotokat megkérdőjelezik.

Miután, a moderációnál nem vállaljátok fel, hogy ki moderált, ezért én úgy gondolom, hogy egységesen vagytok felelősek mindenért, ami moderáció címszó alatt történik! Tehát, egyáltalán nem érdekel senkit, hogy te tudtál egy adott dologról, vagy nem. Ha nem tudtál, az a te bajod, de rajtad is számonkérik. Gondolom, ezt azért logikus...még akkor is, ha most magyarázod, hogy neked semmi közöd semmihez... De mondhatod azt is, hogy a fagyi visszanyalt!
(#) (Felhasználó 46585) válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Egy kicsit másképp történt a dolog, de rád hagyom, nekem teljesen lényegtelen, hogy mi a véleményed.
(#) Karesz 50 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Nemtom. Én csak egy kis senki vagyok, tehát megérdemlem, hogy ne figyeljen rám senki.
Azt hiányoltam, hogy katt nincs a fórumon, mert egy csavart nem húztak meg rendesen egy szoftverben. Ha nem hiányzik senkinek, mint szakember, akkor tiltsátok ki végleg. Ez néhány embernek rosszul fog esni - azoknak akik szeretik - oszt ennyi. Rengeteg mindenkinek segített az évek folyamán a tudásával. Ha erre nincs szüksége ennek fórumnak, belenyugszunk.

Ezt a hangnemet azonban meg kellene változtatni. Még itt is "off" az egész. Mire jó ez a gyűlölködősdi?
(#) Robin2 válasza Karesz 50 hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Itt már nem szakmai szempontokról van szó...
(#) szamóca válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Úgy gondolom nincs értelme veled itt szópárbajozni. Nem osztom a véleményed, és te sem érted én mit mondok.
(#) (Felhasználó 46585) válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Te össze-vissza írsz, még csak el sem olvastad, vagy nem értetted meg amit írtam! Egyáltalán nem akartam, már márciusban sem visszakerülni erre a fórumra! Most sem akarok, de a névtelen moderátorok közül valaki nagy buzgóságában visszatett, holott nem kértem erre. Még van néhány dolog amit a felajánlom topikban leírok, hátha kell valakinek, aztán törlöm magam, vagy személy szerint téged kérlek meg, hogy egyszer, s mindenkorra töröljél a felhasználok közül.
(#) elektroncso hozzászólása Ápr 25, 2016 / 3
 
Mi ez az egymásra való sárdobálás?!
Engem is dobott ki a rendszer automatikusan, mert több témába rövid idő alatt sok hozzászólást írtam, nem egyforma hozzászólásokat, csak több helyen is próbáltam segíteni a kérdezőknek. A rendszer kitiltott. Haverom fiókjából írtam két illetékesnek, vissza engedtek. Ennyi. Nem értem, hogy ezért miért kell ekkora patáliát rendezni. Akkor megkérdeztem, hogy mennyire gyakori eset, hogy az oldal olyanokat "tilt ki" akik nem hibásak, azt a választ kaptam, hogy havi pár alkalommal, vagyis előfordul, de senki más ekkora problémát nem csinált belőle.
A másik meg, sokan szidják az erős moderációt, szerintem meg nyugodtan lehetne még szigorítani. Én 2012 március havában regisztráltam ide, több mint 2500 hozzászólást írtam. Soha fagyasztást, vagy figyelmeztetést nem kaptam, mert nem volt rá ok. Olyan előfordult, nem is egyszer, hogy töröltek hozzászólásomat, vagy egy részletét, de mindig jogosan. Volt amikor nem értettem miért, és NORMÁLIS stílussal megkérdeztem. És képzeljétek NORMÁLIS, nem lekicsinylő értelmes magyarázatot kaptam! És rá kellett jönnöm, hogy igazuk van. Persze tudom, hogy nehéz bevallani saját hibánkat...
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) Karesz 50 válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 / 2
 
Te katt! Most tényleg nem értem miért háborogsz. Nem vagy te tenger Szereted ezt a fórumot és itt is sokan szeretnek és tisztelnek. Vissza vagy fogadva, a modik beismerték, hogy tévedés volt, vagy géphiba, vagy akármi.
Legyél itt, szólj hozzá és ne bánts senkit. Tudod... ahogy te nézel a világra, a világ úgy néz vissza rád... Én kiállok melletted, oszt ez nem elég?
(#) (Felhasználó 46585) válasza elektroncso hozzászólására (») Ápr 25, 2016 4 /
 
Nem vagyunk egyformák...

Én egyáltalán nem akartam patáliát csapni, elfogadtam március elején, hogy kitiltottak. Egyáltalán nem volt szándékomban visszajönni, függetlenül attól, hogy igazam van, vagy sem.

A patáliát nem én csináltam. Azt javasolnám neked, hogy mielőtt véleményt formálsz, előbb tájékozódj.
(#) (Felhasználó 46585) válasza Karesz 50 hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Én máshogy gondolkodom.
(#) Buvarruha hozzászólása Ápr 25, 2016 /
 
Látom megint megy a Fight.
(#) elektroncso válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 25, 2016 / 4
 
Szerintem meg igenis Te kezdted el:
Idézet:
Most tényleg nem vagyok kitiltva, de ki voltam! Topi nagy büszkén leírta, hogy sikerült egy olyan szoftvert írni, ami - némi túlzással - de emberek sorsáról dönt, mindenféle emberi beavatkozás nélkül! Én azt hiszem, te állítasz valótlant, hisz Karesz honnan tudta volna, hogy mégsem vagyok kitiltva? Én is csak 5 perce tudom, hogy valamelyik moderátor gondolt egyet, aztán visszahelyezett. Holott ezt egyáltalán nem kértem, sőt kifejezetten leírtam Topinak, hogy eszem ágában sincs továbbra is részt venni a kisded játékaitokban. Ahol egy ostoba szoftver dönt, mindenféle emberi beavatkozás nélkül, az nekem idegen és nem kívánok benne részt venni!
Ha esetleg kételyeid lennének a történtek igaz tartalmáról, belinkelem - de csak ide, tudod, hogy mindenki lássa, hogy valójában kik vagytok, - a Topival való levelezést.
Nos?

Te írtad nem? Az, hogy előtte Karesz azt írta, hogy ki vagy tiltva, az egy dolog. Hogy Szamóca ezt megcáfolta, az egy másik. Te tényleg nem vagy kitiltva, az hogy ezért te elhagytad az oldalt az nem egyenlő a kitiltással.
Amúgy meg egyáltalán nem voltál kötelezve arra, hogy ezeket a hozzászólásokat leírd, de mivel leírtad ezért Te csináltad a patáliát. Ha a fentebb idézett hozzászólást nem írod le, akkor nem kezdődik el.
(#) botesz válasza elektroncso hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Csak úgy halkan szólok bele hogy felesleges veszekedni mert úgyis törlik az egészet.
Amúgy én is jártam így de köbzoli sikeresen visszacsinálta...
(#) elektroncso válasza botesz hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Engem is Ő engedett vissza.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 25, 2016 /
 
Srácok! Hagyjuk már a csudába! Egy flood miatt, ne menjen már itt oldalakon keresztül a harc. Köszi.
(#) (Felhasználó 46585) válasza elektroncso hozzászólására (») Ápr 25, 2016 2 /
 
Rádhagyom, számomra lényegtelen, hogy mi a véleményed. Azt látom, hogy nem ismered a történteket. Akkor ebben meredjünk!
(#) nagym6 hozzászólása Ápr 25, 2016 /
 
Akkor jobb téma: Komáromi napokon Edda, Korál, Keresztes Ildikó, Csík zenekar, Charlie, PMobil, Neoton, stb.. Most szerdától vasárnapig.
Ingyenes.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) elektroncso válasza nagym6 hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
Csütörtökön Révkomáromban én is kint leszek, a soš Műszaki Szakközépiskolát fogjuk bemutatni, ha jól tudom 11 órakor. Egy motorvezérlést készítettünk, aminek az a lényege, hogy egy motor hajt egy menetes szárat, azon van egy "kocsi" ami ha elér a szár végéig akkor megáll, majd egy kis idő után elindul visszafelé, ha visszaér a kiindulási pontig újra megáll, vár egy kicsit, majd elindul megint a vége felé.
Komáromi Napok 2016
Idézet:
„11:00 „Szakmám művészi oldala”; a komáromi középiskolák szakmai bemutatója (Tiszti Pavilon amfiteátruma )”

U.i.: Meg a festők lesznek, illetve az asztalosaink.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) nagym6 válasza elektroncso hozzászólására (») Ápr 25, 2016 /
 
A Tiszti Pavilon címét nem találom neten, talán a Lidl mellett van?
A Komáromi Ipari Szakközépiskolában retró számítógép múzeum vam, nem oda jársz esetleg?
És ez merre van?
Köszi.
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2016
(#) Buvarruha hozzászólása Ápr 25, 2016 / 1
 
Tessék be lehet nézni a Tv probléma topikba. Jó, hogy nem traktor izzóval akar kapcstápot javítani, és sem érvekre, sem tényekre nem hallgat...
(#) kameleon2 hozzászólása Ápr 25, 2016 / 3
 
Sziasztok! Szomorúan olvasom ezeket a hozzászólásokat. Mindenkinek vannak jó és rossz napjai. Szerintem spongyát rá - és maradjunk annál amit mindannyian szeretünk. Én csak egy kis önmérsékletet kérek tőletek, mert a világ sok pontján megjelenik az - ami itt ti csak egymásnak szántatok. Kicsit gondoljatok ebbe is bele. Mit gondolnak rólatok és rólunk - magyarokról. Én is kaptam időnként az arcomba, de lehiggadtam és kicsit távolabbról szemléltem a dolgokat. rájöttem, hogy vannak, voltak nekem is sérelmeim, de már HE függő lettem . Jó ehhez a közösséghez tartozni. Jobb lenne szerintem egy sör mellett befejezni ezeket a vitákat.
(#) Kari55 hozzászólása Ápr 26, 2016 /
 
Idézet:
„De hát maga az eladó sem bízik benne.”
Ezt miből gondolod?
(#) Topi hozzászólása Ápr 26, 2016 / 1
 
Remélem már off ez a téma, de ha már meg lettem szólítva olyannal, ami nem hangzott el "Topi nagy büszkén leírta" akkor egy pár szóban leírom a valóságot, főleg úgy, hogy ferdítve idéz Katt, egy kettőnk közötti levelezésből.

Érdeklődve olvastam az elmúlt pár oldalnyi beszélgetést. Ahogy leírtam Kattnak is az általa is említett levelezésünk során, mindenkit meglepett a reakció, ugyanis esze ágában sem volt senkinek őt kitiltani. Sem moderátor nem haragszik rá, sem a felhasználók közül senki. Katt először azon akadt fent a levelezésünk alapján, hogy milyen hülyeség az, hogy "Flood", meg miért nem magyar a gép üzenete, ha már mindig kardoskodunk hogy magyarul írjunk, meg amúgy is az hülyeség mert az elárasztást jelent, nincs is ilyen.
Írtam neki, hogy ez egy létező, fórumtechnikai kifejezés, és erre flood szűrő botok vannak.
Válaszában írta, hogy nem hiszi el, hogy ezt gép művelte, ő biztos benne, hogy valamelyik névtelen moderátor tette, ne "meséljem be", hogy egy gép tud ilyet. Erre született a válaszom, mégpedig szó szerint, hogy higgye el mert létezik, én magam írtam. (Nem mellesleg ebben azt hiszem az igazságban semmi hencegő nem volt, főleg, hogy nem egy nagy mutatvány két szöveget összehasonlítani programmal...)

Kedves Katt! Mivel nem szeretnék visszakanyarodni a korábbi problémákhoz, főleg úgy, hogy mint többen is leírták, még az általad szidott moderátorok is, hogy továbbra sem haragszik rád senki, kezdeti levelemet is azért írtam, hogy megismerjem a szemszögedből az esetet (informális jelleggel) a tisztánlátás kedvéért (mivel magam sem értettem miért idegesítetted fel magad), így a továbbiakban is azt kérem, hogy ne húzd fel magad egy ilyen, alapvetően nem is fennálló sérelmen.
Főleg úgy nem, hogy mivel a levelezés során tisztáztuk, hogy senki nem tiltott ki direkt, a szűrő bot harapott rá, így egyértelmű volt, hogy a tiltás feloldásra is került. Ezen kiakadni sem érdemes.

Szerintem az elmúlt pár hozzászólásban mindenki egyértelműen próbált segíteni Neked eloszlatni a kételyeket, és igyekezett kérni, hogy "vizsgáld felül" az álláspontod. Ez is csak azt jelenti, hogy a valóságban semmilyen harag sincs senki részéről.

Mindamellett szummaként azt kérem mindenkitől aki korábban az ügyben nyilatkozott, hogy Katt fórumtársat se bántsátok azzal, hogy neki van egy adott véleménye. Teljességgel joga van haragudni bárkire, a formálódott véleményével ha nem rendbontás jelleggel osztja meg, semmi probléma nincs.
Mondtam már neki, hogy bárkire haragudhat, bármilyen rossz véleménye lehet, ádáz gonoszságokat ne keressen a háttérben, mert nincsenek, és egy matematikai algoritmusra meg végképp ne haragudjon aki kitiltotta a fórumról, mert az nem igen haragtartó...

Szeretném tehát kérni a továbbiakban, hogy ezt a kérdéskört, ebben a topikban, főleg nem a korábbi hevességgel ne folytassa senki. OFF-olni az OFF topikban nem szép
(#) Topi hozzászólása Ápr 26, 2016 / 1
 
De hogy egészen szuper, és nagyon pozitív dolgokat hozzak nyilvánosságra, szeretném jelezni mindenkinek, hogy a soron következő Hobbielektronika.hu találkozó helyszíne és időpontja is megszületett. Főleg, szuper, hogy új és jobb helyszínen leszünk!

HE Találkozó

Időpont: 2016. augusztus 13. (kezdet 10:00)
Helyszín: Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola, Budapest
1149 Budapest, Egressy út 71.
Belépő árát (melyben az étkezés is benne van) sikerült idén is változatlanul hagyni: 1000 Ft.

Étkezés az iskola étkezőjében lesz, hozatott meleg kajával. Egy cateringes céggel állapodtunk meg. Minőségi és nem utolsó sorban finom étket szolgálnak majd fel (ismerjük már őket régóta)

Az új helyszínre sokkal könnyebb odajutni. Keleti pályaudvartól 8 perc kocsival, 22 perc tömegközlekedéssel. Déliből tömegközlekedéssel is 30-35 perc.

Fedett helyen leszünk (eső, túlzott napsütés nem gond), asztalok bőven lesznek. Amit viszont kérek mindenkitől majd: Hely ugyan lesz bőven, viszont nincs nagy konténer meg hatalmas szemetesek, tehát aki olyan céllal hozna kütyüket, hogy na nem talál rá gazdát, akkor ott majd kidobja, az ezen kincseket inkább hagyja otthon. Nem hagyhatunk magunk után ilyeneket.

Még egy pár apróság tisztázódik, és hamarosan kikerül a hivatalos kihirdetés is. Mivel még csak április van, az augusztus végi időpont bízom benne most már megfelelően távol van még, hogy szabadságok, nyaralások jobban szinkronban tarthatók legyenek
A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2016
Következő: »»   2574 / 3552
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem