Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2611 / 3692
(#) Petyaa válasza Ge Lee hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Hát igen, a boldog békeidők. Nekem a 808 előtt egy E90 volt bő két és fél évig, az első hogy vettem bele egy gyári akkut, gyárinak volt írva, nem reklámként írom, de itt vettem: 5800 akku
Még most is megvan de már csak ébresztőnek. 9!! nap volt eddig a rekord vele, igaz kevés hívással, és pár sms-el. Az átlag 5-6 nap volt, de akkor még volt három pötty átlagban. 4 napig a 7 pöttyből egy sem ment le, aztán naponta kezdett kb lemenni 1 .
Jól megszívtad akkuk terén
Symbihez sajna már nem nagyon fejlesztenek...alig csak.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2016
(#) jani1987 válasza zsolt58 hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Én sygicet használok és minden útvonalat elment előzménybe. Napokig nem voltam gépközelbe.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2016
(#) cupika97 válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 17, 2016 /

Azt el nem hiszem hogy iPhone 5 öt odaveri kamerában. Olyan nincs. Csakis a kamera miatt nem váltam még meg az iPhone 4S től. Nincs szivem hozzá.
(#) Szárnyas válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Pláne! Egyébként a Nap tengely körüli forgását is ő állította meg, de aztán meggondolta és újraindította.
(#) Szárnyas válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Ez jellegzetes példája annak, mikor az ostobaság magabiztossággal párosul.
Az is biztos, hogy a manapság divatos, a New Age mozgalommal induló és azóta mindenhonnan folyó ezotéria irányzatok kellő táptalajt biztosítanak az ilyen elméleteknek.
Másrészről viszont a jelenkori tudomány mindenhatóságáról és kétségbevonhatatlanságáról vallott nézeteket sem tudom elfogadni, noha annak eredményeit elfogadom.
Egy gondolatébresztő írás ez utóbbival kapcsolatban: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2016
(#) kameleon2 hozzászólása Júl 18, 2016 /

Sziasztok! Ha már kínai telefonos párbaj alakul... 2 éve használom a mostani készülékemet Land Rover feliratú IP68-as kínai telefon két SIM kártyával 1 hétig bírja a telefon egy feltöltéssel. No komment. és ismét egy kis kínai csoda. Felhőkarcoló kínai módra.
(#) ronin75 válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

A telefon be is van kapcsolva közben?
Azért sok függ a használati körülményektől is.
(#) Petyaa válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

amíg nem próbáltad miért állítod? Olvass utána ha kíváncsi vagy rá Nem csak az Iphone körül forog a világ.
(#) dokidoki válasza Szárnyas hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

A linkelt írás a Bingó kategóriába tartozik.
(#) BarnaPili válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Ennek a magyar concorde változata volt nekem. Egy vagon ... volt. Az akksija 2 napot bírt,a szoftver karakterhibás volt,a hangminőség csapnivaló. A márkaszerviz gariban semmit nem végzett el rajta,bevittem,majd visszaküldték futárral,mindenféle hozzányúlás nélkül. Szégyen.
Most egy Nokia 735 van. Ez sem bírja sokáig,de ennek elnézem.
István
(#) cupika97 válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Már értem.
(#) Petyaa hozzászólása Júl 18, 2016 /

Bizonyára sokan emlékeznek még a Chokito csokoládéra, ma nagy meglepetésemre a Balaton-bumm nevezetű csokoládéban fedeztem fel újra az ízijét.
(#) kameleon2 válasza ronin75 hozzászólására (») Júl 18, 2016 /

Szia ! Igen - használom. Sőt 72 fok volt tavaly nyáron a tetőn, ahol napelemeket szereltünk. Az én telefonom bírta az Iphone kikönyökölt. A szervizesek azt mondták, csak 60 fokot bír az Iphone... Egy napos használat után lefittyen ugyan már 30%-nyit wifivel és bluetoothal, de utána stagnál 2-3 napig ezen a szinten. Leesett már minden elképzelhető módon, de mivel gumírozott, jól állja. A kijelző körül egy vékony perem húzódik, így laposra esve nem a kijelző üvege fogja fel az ütést. Esőben, sárban eddig bírta a belepottyantást. A védőfóliája már kezd karistos lenni, de adtak hozzá még kettőt.A9-es készülék.
(#) Gafly hozzászólása Júl 19, 2016 /

Ez ártalmatlan?
(#) Bakman válasza Gafly hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Megfelelő távolságból mindenképp.
(#) zolika60 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Erdei sikló. Nagyon veszélyes az egerekre és a madarakra.
(#) voodoo hozzászólása Júl 19, 2016 /

Sziasztok!

Van olyan, hogy a rendőrök ott traffipaxolnak ahol ezt a honlapjukon nem tűntették fel? Tehát úgy értem van váratlan traffizás?
Ma 09:45 kör a IX kerület Pöttyös utcánál észre vettem őket, és aggódom. Néztem a police.hu-s listát és nem volt benne, traffi hunter se csipogott.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Nem mindig pontos az a "menetrend". Ha siettél nem alaptalan az aggodalom.
(#) cupika97 válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Miért kell a két telefont összehasonlítani. Ez munkás embereknek van, iPhone meg nem. Nem ütésálló, nem vízhatlan, stb...
(#) Bakman válasza voodoo hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Idézet:
„Van olyan, hogy a rendőrök ott traffipaxolnak ahol ezt a honlapjukon nem tűntették fel?”
Szerintem ez van többségben.
(#) kala1982a válasza Gafly hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

(#) Kovidivi válasza cupika97 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Azért, mert a munkásembernek is lehet iohone-ja. Nem muszáj kőművesnek lenned, lehet klímaszerelő, vilkanyszerelő, vagy csak simán pincér, kieshet a kezedből a teló, izzadsz, miközben a zsebedben van, odaütödik a zsebed valamihez, stb.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Ha megtelepedett a kertedben, nem lesznek egér, és egyéb rágcsáló gondjaid. Nagyon jópofa, de ne fogd meg, mert büdös (nagyon), és napokig tart, mire lekopik a bőrről, akármivel mosod.
(#) voodoo válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Már idén sikerült kétszer beleszaladjak.
(#) kérdező hozzászólása Júl 19, 2016 /

Sziasztok!
Egy légkondit akarok csinálni autóhűtőből. A vizet a közeli kis folyóból kapná, az hűtené a levegőt. Kérdés az, hogy mennyire eltömődésveszélyes a dolog? Egy szúnyogháló lenne a szűrő, mosógépszivattyú nyomná szép lassan a vizet. Ha egy kis hordalék bemegy a hűtőbe, akkor az onnan ki is jön elvileg. (Ami leülepszik, azt meg nagynyomású vízzel ki lehet mosni.)
Jól gondolom? Vagy mindenképp kellene még egy hűtő, ami a folyóba megy, és úgy hűti le a benne átfolyó vizet?
(#) granpa válasza kérdező hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Biztonságosabb a zárt rendszer: 1 hűtő a folyóban, 1 a szobában. Amúgy a gravitáció miatt nem sok kosz kerülne az 1 hűtős rendszerbe sem. A mosógép szivattyú nem biztos, hogy elég teljesítményt ad (emelőmagasság). Archimedesz csavarral is emelheted a vizet, nem vinne fel üledéket.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Júl 19, 2016 / 1

Az idén még hála égnek megúsztam. (Gyorsan le is kopogtam. ) De például tavaly háromszor is sikerült fényképezkednem. Sokat megyek és többnyire sietek is ezért folyton meresztem a szemem.
(#) Ge Lee válasza voodoo hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Mondjuk egy belvárosban nem egyszerű a helyzet, mert bármelyik útszélén álló autóban lehet. Egy faluban vagy lakott területen kívül alig áll autó az út szélén, így azok alapból mind "gyanúsak", így csak ott lassít az ember.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Komoly veszély a közlekedés biztonságra a traffi, figyelemelterelő hatása miatt, és az előttem haladók traffi látványra hirtelen satuféke is balesetveszélyes.
BP-en az Árpád hídon 90-el megy át a kocsisor, én a közepében, akkor mit tehetek.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2016
(#) Ge Lee válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /

Mész a forgalommal. Belvárosban 60-as tempóval általában letolnak, de ilyen helyeken nem is nagyon trafiznak. Pest az meg egy külön világ, ott "másféle" kresz van érvényben.
Következő: »»   2611 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem