Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2622 / 3552
(#) nagym6 válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Nekünk Indesit van más típus, szupergyorsan rozsdásodik, már 3 éves korában több tenyérnyi színtiszta rozsda vírított a felső részén. Előző Hajdú kb. 25 évesen minimális pár négyzetceni rozsdával dicsekedett ugyanazon a helyen, azonos körülmények között.
(#) gkari válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Alapból a gyártó garancia (jótállás) kötelezően csak 1 év. A továbbiakat gyakran nem a gyártó vállalja, hanem valamelyik biztosító, amely ajánlatot a kereskedő közvetít. Ezek a szerződések tengersok (kisbetűs) feltételt tartalmaznak, ezeket ajánlatos nagyon alaposan tanulmányozni.
Pl.: megtagadták a mosógép-hiba kártérítését, mert úgy keletkezett, hogy a gyerek valamit matatott a programkapcsolón, de a tulaj becsületesen bevallotta, hogy a gyermek akkor éppen nem volt közvetlen felügyelet alatt.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Ne hasonlítsd egy öreg mosógéphez, egészen más világ. Nálunk a zanussi is 2 év után rozsdásodott, de elég masszívan, ez bármelyikkel előfordulhat.
(#) zolika60 válasza gkari hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Írtam valami olyat ami ezzel ellentétes?
(#) botesz válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Ha rám hallgatsz olcsó gépet veszel mert az is 5 évet bír ki meg a 150 ezres is.A plusz garancia pedig nem gari hanem biztosítás amit általában a gru"puma" garancia nevű cég intézi.
Az apróbetűs részt olvasd el aztán kiderül hogy megéri vagy sem.Ilyenek hogy 10 év gari motorra meg ilyenek ezeknek ne dőlj be.
(#) botesz válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
De ha rám hallgatsz nem veszel újat.Az öregebb gépek jóval többet bírnak bennük van az az igazi " hoch qualitat" és egy literrel sem esznek többet az újnál .....na jó az energomat kivétel
(#) Buvarruha válasza botesz hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Na ebben van valami, már ami az öreg masinák megbízhatóságát illeti.

De gyanítom, hogy, ha az asszonynak puccos kijelzős"okos" kell akkor az kell.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2016
(#) botesz válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Nem pofátlanságból mondom de nem "ebben van valami," hanem ez így van.Nézz meg egy 20 éves siemens mosógépet meg egy újat.Vastagabb a lemez jó minőségű festéssel,benne fém mosóüst normális csapágy és tengelymérettel erős nagy motorral jó tartós elektronikával,csúcsminőségű szolgáltatásokkal.Néz meg egy mostani vadi újat:hajszálvékony festés vékony burkolat,tiszta műanyag az egész ami ráadásul hegesztett tehát macerásabb csapágyazni gagyi kinai elektronika török motorral. és mindkettőnek 60 liter víz kell egy normál mosáshoz.Teszik mindezt a tervezett elavulás szent céljának érdekében.
(#) botesz válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Amúgy nekem is kijelzős van sőt még azt is kiírja hogy mennyi ruha van benne....pedig ez lassan 15 éves.
(#) Stewe válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Mosógépnél nagyon fontos: az üst csavarozott, vagy ragasztott.
Szerelő mondta: hogy egyes daraboknál már a dobcsapágy sem cserélhető, alakzáróan összepattintott, és ragasztott technológiával készül nagyon sok, ami emiatt javíthatatlan.
(#) pjg válasza Stewe hozzászólására (») Aug 9, 2016 /
 
Az általam bontott Candy esetében a dob és az üst egy egységet alkotott. (hegesztve) Csak flexszel tudtam kibontani a dobot. A dobot tartó három ágú alu csillag volt eltörve. Javítása a komplett dob-üst egység cseréjével lett volna lehetséges. Ment a fémhulladékba.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
(#) Stewe válasza botesz hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Szerintem az Energomat sem kivétel!
Igaz én még egy Elektrolux komfortot tartok életben, de ez gyorsabban, és intenzívebben ,mos, mint némelyik új csodamasina.
Ne nevezzük minőségnek a flancot, a mosógép mosson!
(#) kameleon2 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Ellent kell mondjak. A fokhagyma a férfiasságra is igen pozitív hatással van. Ez pedig nem urbánus legenda, hanem tapasztalat.
(#) Kovidivi hozzászólása Aug 10, 2016 /
 
Köszi mindenkinek a tippeket! Igazából mindenkinek igaza van, de most csak mégjobban megzavarodtam Jelenleg egy használtan vett mosógép van, van vagy 20 éves tuti. Már el van koszolódva, meg néha nem tudja megforgatni a dobot a motor, ekkor búg pár percet, de utána sikerül neki (ruhamennyiségtől független). Ezért kell lecserélni. Én is mondtam az asszonynak, hogy ha okos mosógépet akar, akkor az nagyon hamar el fog romlani. Az egyszerű, buta gépen kevesebb a lehetőség. Használtat nem szeretnénk ez tuti.
Ezt a kérdést akkor sokkal alaposabban át kell járnunk...
(#) gernerakos hozzászólása Aug 10, 2016 /
 
Nekünk miele van. Olyan 12-15 éve. Semmi rozsda, eddig talán 3szor volt vele baj, kettőször garanciálisan javították, egyet én magam javítottam. Drága volt a gép, de megérte.
(#) Ge Lee válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Biztos lehetsz benne hogy az új nem lesz majd 20 éves, ezeket már nem úgy csinálják meg. Nálam is olyan a hajdu energomat hogy már zakatol rendesen, meg szinte lelke van mert az sem mindegy már neki hogy mennyi ruha van beletéve, de ez még megy. Akitől vettem annak idején, ő azóta már a harmadik mosógépet veszi.
A fűtésével szoktam csak spórolni, úgy van elindítva hogy kap egy fazék melegvizet.
(#) jani1987 hozzászólása Aug 10, 2016 /
 
Nekünk Hajdú van de most ahogy olvastalak titeket az jitott eszembe, hogy a rozsdás alsó burkolatot érdemes e más anyagból elkészíteni. A centri alját levágtam mert már nem volt hova csavarozni.
(#) jani1987 válasza Ge Lee hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Haverom a gépekkel valahogy úgy van ha újra kellene tekercselni inkább újat vesz.
(#) botesz válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Nekem is az van.Ezekben még van anyag meg technika.Az újak persze már nagyon le vannak butítva.
(#) Karesz 50 válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Én dolgoztam Indesit/Whirlpool márkaszervizben. Megéri megvenned az 5 év extra garanciát. Igaz, csak 50% esélyed van az öt éven belüli meghibásodásra, de ha ez megtörténik az első javításnál megtérül a "befektetés". Az elrozsdásodott elemeket az ötödik évben is kötelesek kicserélni... ezek garantáltan lesznek. Az Indesit saját bevallása szerint is 4 évre tervezi a háztartási gépei élettartamát.
(#) Buvarruha válasza kameleon2 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Attól, hogy feláll tőle a cerka, még nem gyógyít egy vírusos betegséget..
(#) Frankye válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Kaméleon2 sem ezt írta.
(#) nagym6 válasza kameleon2 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Jobban szőrösödünk?
(#) Buvarruha válasza Frankye hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Akkor mit írt? Váilgosíts fel!
Idézet:
„Ha tönkremegy a szivattyú, ingyen kicseréli? Megéri ez?”

Ez a garanciára vonatkzott, nem tipusra! A tipus csak utána jött szóba! Tehát azt a sem-et hanyagoljuk inkább, vagy tanuljunk meg értelmesen fogalmazni!
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2016
(#) granpa válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Lehet: jobban, büdösebben izzadunk, a leheletről nem is beszélve. Elolvastad a"Tubeamp" által linkelt cikket? Tehát szerinted a (több évszázados-évezredes) népi megfigyelés, tapasztalat badarság? Akárcsak a természetgyógyászat, gyógyfüvek, stb.?
(#) speedbump hozzászólása Aug 10, 2016 /
 
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni: van valakinek Miskolc vagy Eger környékén ismerőse / ajánlott szervize ahol egy microusb csatlakozót le tudnak cserélni egy újra? Előre is köszi.
(#) Buvarruha válasza granpa hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Nem, én azt mondtam, hogy a vírusos fertőzést nem fogja kezelni! Az immunrendszert erősítheti (ami küzd a vírussal), de annak is csak akkor veszed hasznát, ha gyenge az immunrendszer, de betegségeket közvetlenül nem fog gyógyítani. A természetgyógyászat negyede hasznos, a többi parasztvakítás, kuruzslás.
(#) Kovidivi válasza Karesz 50 hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Szia. A hűtőre is vettem 5 év garit, akkor szerintem mosógépre is fogok. Aztán szurkolok, hogy 3-5 évet kibírjon Majd vigyázunk rá.
(#) zolika60 válasza Kovidivi hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Ha veszel rá garanciát inkább akkor jársz jól, ha nem bírja ki és cserélik.
(#) Kovidivi válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 10, 2016 /
 
Én úgy tudom, hogy csak a baktériumokat tudja leküzdeni a szervezet, a vírust csak megállítani tudja, de bent marad a szervezetben. Ilyen pl. a szemölcs. Sosem múlik el. Ha legyengül a szervezet, azonnal kijön a száj szélén, mert nincs aki kordában tartsa. Valami ilyesmi.
Következő: »»   2622 / 3552
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem