Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Szia! Ha megoldható, akkor én is kérnék 2 dl-t. Köszönöm.
Nem, teljesen rendben volt, még egyszer köszönöm !
Még 3 embernek jut 2 decis folyasztószer... Én baromira örülök ennek a lehetőségnek. Nem lehetünk elég hálásak Attilának. Én úgy vélem nagyon sokat tesz ezért a remek közösségért.
Köszönöm.
Egy már van. Postázással.
Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Beneveztem én is egy adagra, már csak 4 dl a maradék. Köszi előre is a fáradozásodat. Adatokat küldöm mail-ben.
Megjött nekem is, rendben, sértetlenül. Kupakon lazítottam, így szerintem nem fog elrepedni.
Köszönöm Attilának.
zolika60 még mindig nem jelentkezett a 2dl folyasztószeréért én meg nem tudok neki e-mailt írni mert visszadobja. Úgyhogy innen üzenem neki, hogy holnap reggel héttől este hatig jöhet a Határ-útra a folyasztószeréért!
Mi az, hogy visszadobja? Épp most olvastam. Sajnos holnap szombat van és én nem dolgozom, de ha tudok ennek ellenére elmegyek érte. Ha nem sikerül, akkor marad a jövőhét.
Ma délelőtt megérkezett az én adagom is. Sértetlen a boríték, és a zárókupakkal sem volt gond.
Attila mégegyszer köszönöm a közreműködésed!
Nem tudom, amint elküldtem neked az e-mailt, kaptam egy "Undelivered Mail Returned to Sender" tárgyú levelet melyben azt írja hogy nem sikerült kézbesíteni amit küldtem.
Mindegy, a számom tudod (én a tiedet nem) szóval hívhatsz nyugodtan.
Sziasztok!
Ha netán maradna 1-2 dl ebből a csodaszerből én vevő vagyok rá. Üdv: Attila
Sziasztok!
Ha valakinek nem kell mégse a teljes mennyiség amit rendelt, szívesen megvenném tőle a fölösleget.
Minden postázósnak megvan már a címe sőt, az átutalása is megérkezett a következőknek:
Zoli_bácsi, mate_x, dolargaan, neoone, tkovacs, berpeti78, denon888, Hegman, Remci, every, rolie. Csak egy embernek az átutalása nem jött még meg, ő a listán proba néven szerepel. A folyasztószert megint feladták a repülőre! Úgyhogy még ma meglesz. Ha minden jól megy még ma el is fogom tudni postázni, de lehet hogy már csak holnap.A személyes átvételeseknek egyenlőre nem mondok semmit hogy mikorra jöjjenek mert elég kaotikus a mai napom. Majd írok amint tudok mondani valami időpontot.
Nos, ma megérkezett az anyag sértetlenül, lehet, hogy először a holdra vitte a posta és csak utána hozták hozzám!
Idézet: „lehet, hogy először a holdra vitte a posta” Miért, "holdudvarod" van ?!
Van lassú meg gyors posta.
A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2016
Zoli_bácsi, mate_x, dolargaan, neoone, tkovacs, berpeti78, denon888, Hegman, Remci, every, rolie folyasztószerei feladva, holnap megkapjátok!
A személyes átvételeseket pedig szerdán várom a Határ-úton reggel hét és este hat közt bármikor. E-mailben megírom mindegyikőtöknek a részleteket! Az előző turnusból már csak zolika60 nem jött el a folyasztószeréért... A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2016
Nekem rendben megérkezett a küldemény. Nagyon prezíc feliratozással, jelzésekkel ellátott műanyag edényzetben kaptam a folyasztószert. Nagyon szépen köszönöm!
Nekem ma érkezett meg sértetlenül. Jó anyag!
Nekem is megérkezett épségben. Köszönöm!
Köszi, nekem is megérkezett sértetlenül! A tárolásra vonatkozóan valami jó tanács pl. hűtőben?
A kannára az van írva, hogy "FLASH POINT: 14C°". Aztán hogy ez mit jelent nem tudom, de szerintem ne tedd hűtőbe, nem kaja ez hogy megromoljon!
Na egy kicsit elb***tam a dolgokat. Felírtátok magatokat az Excel táblába és én meg azt mondtam hogy a személyes átvételeseknek majd e-mailben megírom hogy mikor jöhetnek a folyasztószerükért. Ez mind nagyon szuper, csak az e-mail címeteket nem tudom.
![]() Szóval a személyes átvételeseket kérem szépen hogy az Excel táblába írják bele az e-mail címüket! Utána már meg tudom nektek írni az átvétel részleteit! Akinek tudom kiderítem az e-mail címét az adatlapjáról, de azért írjátok bele az Excel táblába!
A holnap nem biztos? Csak mert úgy szerveztem a dolgaimat, hogy holnap reggel át tudnám venni a megadott helyen, a Határ úti metrónál. (Telefonszámod megvan még augusztusról, amikor nyák lemezt vettem tőled.)
De igen! Egy perccel azelőtt küldtem el neked az e-mailt hogy te beírtad volna ezt a hozzászólást, gondolom akkor még nem olvastad.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Úgyhogy még ma meglesz. Ha minden jól megy még ma el is fogom tudni postázni, de lehet hogy már csak holnap.
?!