Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2667 / 3692
(#) Robin2 válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Idézet:
„Nikotin alapból termelődik a szervezetben. Ha dohányzol a szervezet elfelejti termelni.”

Ez szerintem nem igaz.
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Bocsánat! 2 Aszkorbinsav = C vitamin
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Az aszkorbinsav javítja a különféle lisztekből készült tészták minőségét.
(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Meg antioxidáns.
(#) szamóca hozzászólása Nov 18, 2016 /

(#) Sam Seed válasza szamóca hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Nem csak a ciromsav- aszkorbinsavval van ott a gond. ( Az csak azért van, ha szárad a kenyér megőrizze a színét.) Egyébként azokat az összetevőket írtad, amik sütés folyamán az alap összetevőkből keletkeznek.
(#) szamóca válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Nézz utána jobban.
(#) Sam Seed válasza szamóca hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Utánanéztem. Ezek tök természetes összetevők. Megszépül az ember haja tőlük. Ráadásul, állítólag jót tesz a pénzenergiájának.
(#) szamóca válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Akkor egészségedre!
(#) kameleon2 válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 18, 2016 / 1

Idézet:
„Sok káros anyagokról nem tudunk, tudatlanul mérgezzük magunkat. Pld. az élelmiszerekben lévő utólagosan adagolt nem odavaló rengeteg féle egyéb akármik.”
Pontosan lehet tudni. Jó ideje a proszektúrán nincs szükség hűtésre, mert nem bomlanak a hullák a sok tartósítószer hatására. Nem urbánus legenda, egy volt iskolatársam is kórboncnok. Szegénnyel ezért nem mert senki hosszabb távon randizni - pedig igen csinoska..
(#) nagym6 válasza kameleon2 hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Idézet:
„Sok káros anyagokról nem tudunk, tudatlanul mérgezzük magunkat.”

Nem folytatni akarom, de még itt vannak a permetszerek is. Permetezgetünk (én nem), bolti gyümölcsöt is eszegetünk biztosítva mérgek bevitelét. xy permetszer ma nem mérgező, holnapután kiderül, hogy azonnal be kell szüntetni.
(#) kameleon2 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Az ember hangképző szervei elég sok mindent képesek leutánozni - nem csak a beszédet. Kellő gyakorlással ennél durvábbakat is el lehet érni. Michael Winslow Mikrofon nélkül: Adéle and Zalem (didgeridoo)
(#) Bakman válasza kameleon2 hozzászólására (») Nov 18, 2016 /

Ebben a videóban el is magyarázza a srác, hogyan kell csinálni.
(#) jdani hozzászólása Nov 19, 2016 /

Üdv. Sopronban csak egy helyen áll meg a személyvonat, itt?
(#) Stewe válasza szamóca hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Biztosan megnézte a Rendőrakadémiát...
(#) gernerakos válasza jdani hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Igen.
(#) Gafly hozzászólása Nov 19, 2016 /

Hogyan lehet a "Figyelő"-t kikapcsolni?
(#) sany hozzászólása Nov 19, 2016 /

Egy szárítógép szerintetek hasznos szerkezet? Olvastam már egy-két dolog a net-en. Ti azért lehet, hogy jobban tudják szakmailag a dolgot.
(#) Sam Seed hozzászólása Nov 19, 2016 /

Szikora Péterről tud valamelyikőtök valamit? Egy hete eltünt. (Reméljük nem találkozott a kobrával.)
(#) Gafly válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Köszönöm, magamtól nem jöttem volna rá soha
(#) pjg válasza sany hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

A lányom imádja. Mi kidobtuk. Kinek, hogy.
(#) Bakman válasza pjg hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Ez nagyon jó válasz.
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Svédországban, társasházban közös mosógépek vannak, és persze szárítógépek is. Befoglalod, lemész, aztán felhozod a tiszta és száraz ruhát...

Fregoli nem volt a lakásban...
(#) Dióda válasza Sam Seed hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Utoljára mikor beszéltem vele mondta hogy beteg lett . Reméljük nem komoly a baja.
(#) sany válasza pjg hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Akkor még gondolkozok rajta ...
(#) gernerakos válasza sany hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Szerintem felesleges, szárítóra akasztva úgyanúgy megszárad a ruha, és nem használtál feleslegesen áramot. Ha sürgős valamit megszárítani, akkor télen radiátorra, nyáron a napra tesszük...
(#) Kovidivi válasza gernerakos hozzászólására (») Nov 19, 2016 / 1

Az asszony tud vele időt spórolni, pl. két kisgyerek mellett néha wc-re is nehéz eljutni. Így nem kell se kiteregetni, se beszedni, csak összehajtogatni. Nem foglalja a ruhaszárító a lakás hasznos területét, és télen nem fog folyni az ablakról a víz. Több fős család esetén pedig több ruhaszárító is kellene, ami rengeteg helyet elfoglal, vagy pedig folyamatos a ruha beszedés-kiteregetés. Mi éppen most akarunk beszerezni egyet. Hátránya egyedül, hogy áramot fogyaszt. Télen nem gond, a felhasznált meleg nem vész kárba. Még néhány érv: ha van kisbaba a lakásban, akkor a ruha is nagyon gyorsan cserélődik, leeszi, leissza, stb, sűrűn kell mosni. Teregetni meg nem mindenki tud a szabadtéren. Télen amúgy sem érdemes minusz 1 fok alatt Vagy szélviharban, esetleg esőben Plusz a pókok mindig rámásznak a ruhára, vagy a kutyaszőr, ha van a közelben. Egyszer egy kismadár került a lakásba a beszedett ruhákkal
A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2016
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Nyilván nem a 150 ezres kategória.
(#) nagym6 válasza Kovidivi hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Mi is gondolkodtunk rajta, télen lakásban a szárítási pára folyik mindenen. Azt nem tudom, a szárításkor kinyert vízzel mi lesz. Mert ha azt kifújja a lakásba, akkor csak részmegoldás nekünk. Vagy lukon ki a szabadba, vagy talán lecsapatja egy hűtött felületre, nem tudom.
(#) Gafly válasza nagym6 hozzászólására (») Nov 19, 2016 /

Lyukon ki a szabadba.
Jó, ott meleg is megy...
Következő: »»   2667 / 3692
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem