Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Postázod is?
Ha a címzett állja a postaköltséget, természetesen igen.
Ha a posta is játszik, akkor engem érdekelne.
Szerk: engem is érdekelne. A hozzászólás módosítva: Feb 3, 2017
Hello Erobi82!
Engem érdekelne a Proxim, amennyiben megoldható a posta. (Természetesen a költségét állom, P.Ü-ben a részleteket.)
Szia!
Mint írtam,sajnos nincs posta.Semmi időm nincs ilyesmire,örökké a meló... Ne haragudj ezért
Szia!
Vasárnap délután bármikor jó,a repülő híd mellett lakom. Kazinczy lakótelep.
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy Viewsonic P75f+ katód sugár csöves monitor. Működőképes. A képernyőn van egy tükröződés gátló bevonat ami részben lekopott. Postázni nem szeretném. Adatlapomon látni hogy hol lakom. Üdv. A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2017
Megértem hogy miért nem írtad ki
OK! Írok pm-et.
Rendben, beszéljük meg a részleteket.
A nyertes: otvenkilenc fórumtárs. (Első érdeklődő.)
Használd egészséggel! A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2017
Sziasztok!
Február 12-ig ingyen elvihető egy Samsung Samtron 96b monitor. 18" képátló, 80/100-nál magasabb fényerő és kontraszt beállítással kisebb igényű alkalmazásokhoz jó lehet. Kb 20kg, 46x46x48cm, egyéb adatok elérhetők itt. Postázni nem tudom, átvehető Budapesten, Csepelen.
Sziasztok
Megint rámolgattam egy kicsit és előkerült néhány dolog amire nincs szükségem , hogy mi működik mi nem azt nem tudom !!!Természetesen ingyen vihető ! Üdv
Lemaradtam megint,de ha nem viszik akkor érdekelne
Igen sajnos elvitték !
Rám maradt pár morze kúpos fúró.
Ha valaki ténylegesen tudja használni szívesen neki adom. (Postázni annyira nem szeretném)
Szia!
Érdekelne de sajnos csak postával. Hányas morse kúpos? Üdv.
Ha a közelemből nem viszi el senki akkor te leszel az első. Jó a kérdés Mit mérjek?
Rendben, kössz. Elvileg egy számnak kell a szárban beütve lenni.
Pedig a postát fizetem
Szia!
Lecsapnék rájuk. A kollégám hevesi,elmenne érte a héten. Köszönöm előre! István
Kössz de ahogy látom nekem tárgytalan mert mennek érte.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |