Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kulcslyuk?
Memár.... !! Bár levélbedobón keresztül már én is hallottam.... ![]()
Nálunk meg pont fordítva van. A szobafestő kontárkodik kaparadzsaként, legalábbis a 30 év alatti csajszik ezt mondják. Otthon... ( bocsika... )
Ha nem annyira jó az ecset, a negyvenes jobb.
Felénk meg autót szerel. A kipufogón keresztül cserél gyertyát.
Szerintem hamar bedobnád a törölközőt napi 30 - 40 beteg lyuk láttán.
Akkor ez valami új trend? Állítólag valamelyik kórházban hasonlóan hátulról támadva végzik a szemműtéteket...
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2017
Sziasztok. Rendszám alapján lehetséges autót megkeresni? Elég lenne csak pár adat róla.
A rendőrség tudja csak megnézni. Más nem hiszem.
A hozzászólás módosítva: Márc 13, 2017
Nálunk SK-ban meglehet nézni rendszám alapján a futott km-t, pontos típust, VIN számot. Ezekszerint nálatok ilyesmi nincs? Egy kamerának a felvételéről kellene megállapitom a rendszámtáblát, de az első két betű kétséges, ezért gondoltam hogy keresgetéssel meglehetne találni.
Ha kárt okozott neked az illető, add át a felvételeket a rendőrségnek, azok eljárnak az illetővel szemben. Nem véletlen nem lehet hozzáférni érzékeny adatokhoz egyszerű földi halandónak.
Nem nekem okozott kárt hanem "cukorkát" árult gyerekeknek a falunkban. Rendőrség már tud róla, de úgysem lesz semmi nyomozás utána...
És mit csinálnál vele ? Vennél tőle Te is?
Gondolom 1-2 jól irányzott dicséretet elhelyezne a pacekján.
![]()
Az elgondolás jó. Dicséretes. Viszont vannak következmények, ami már nem igazán logikusak és főleg nem kellemesek. Megfelelő előképzettség és támogatottság hiányában nem szerencsés egy ilyen buliba beszállni (így ötven fölött már nagyon meggondolnám).
Rendszámot kértek, felvételekre azt mondták hogy azzal nem fognak foglalkozni.
Hidd el nem bántásnak szántam! Lehet hogy kissé (vagy nem is kicsit) cinikus vagyok, de a Te oldaladat megértem. A szerv (nemi ?) hozzáállását viszont elítélem!
Átvertek 100€-val. Lényeg csak annyi hogy egy összetört mobilt küldtek, egy új helyett. Feljelentést tettem. 5 perc alatt megvolt a célszemély. Felkeresték, letagadta, és ennyivel le is zárták az ügyet.
Strandtolvajt Füreden feljelentették, a tihanyi révnél a kamera jelezte, a déli parton le is kapcsolták.
Nem mindegy milyen kamera....
Az tudja valaki, hogyan hogyan lehet megnézni az új privát üzeneteket?
![]() Az nem ér, hogy ráklikkelünk ![]()
Tegnap nekem még a szokásos módon sikerült.
Tegnap még nekem is.
Ez van. Akinek fontos az úgyis megtalál...
Egy kedves barátom lányának a diploma munkájához kellene minél több ember, aki kitölti ezt a kérdőívet. Kérem, hogy aki érez ehhez affinitást tegye meg. Előre is köszönöm.
Én is végigvittem, az eleje sűrű,a vége viszont hál isten szellős volt már a kérdésekkel. Örülök hogy segíthettem.
![]()
Nyomj a böngésződben egy Ctrl + F5 kombinációt, hátha csak összekutyulódott valami a háttérben.
![]()
Nem trükk ez, csak valahogy ki kell zárni a "vakon" kitöltőket. Ellentmondásos válaszcsoportot kizárja az értékelő program.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |