Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2721 / 3649
(#) jani1987 válasza Petyaa hozzászólására (») Márc 26, 2017 /

Nem ez volt a "mivel fogjak rá?" probléma?
(#) Petyaa válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2017 /

Igen, jól emlékszel ez volt
(#) jani1987 hozzászólása Márc 27, 2017 /

Ez a fajta rögzítési mód nem stabil. Van valami ötletetek?
(#) Petyaa válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 27, 2017 /

40x40x2-3mm-es lemez két-két furattal, + önmetsző csavar?
(#) kocsgab002 válasza kameleon2 hozzászólására (») Márc 27, 2017 / 1

Nos, megtörtént a művelet, kijött a szakember, és 80 papírért cserébe 32 lyukat furt ki 80-100mm között. Kb. 6 óra alatt megvolt. Én azt mondom, hogy nekem megérte, mert haladni kell a felújítással, és én ezt kb 4 hétig fúrtam volna..
A hozzászólás módosítva: Márc 27, 2017
(#) zolika60 válasza kocsgab002 hozzászólására (») Márc 28, 2017 /

Arról nem is beszélve, hogy a többi lakó mennyire örül ennek.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 28, 2017 /

Megszületett a végső megoldás többszöri áttervezés után.
(#) Stewe válasza kocsgab002 hozzászólására (») Márc 28, 2017 /

Az majdnem három méter furat betonba, átszerelésekkel...
Befontad volna a szemöldöködet, mire ezt megcsinálod, és még a szerszám is a te zsebednek fáj. Nem mondom baráti árnak, de megérte.
(#) Kovidivi válasza kocsgab002 hozzászólására (») Márc 28, 2017 /

Visszavonom azt a kijelentésem, miszerint nem hívnék ki szakembert! Jó döntés volt. 32 lyuk nem kevés!
(#) kowi hozzászólása Márc 28, 2017 /

Sziasztok! Access-hez (adatbázis) nem ért valamelyikőtök? egy táblából kellene lekérdezni azokat a neveket amibe nincs benne pl:a csiga
(#) kowi válasza kowi hozzászólására (») Márc 28, 2017 /

Közben rájöttem
(#) Kovidivi hozzászólása Márc 28, 2017 / 2

Helló. Jó lenne, ha az ember értékelni tudná a fórumtársait, de úgy, hogy csak saját magának látszódjon. Pl. aki segít, szimpatikis, annak a neve mellett lenne valami jó szimbólum, a másik, aki mindenkivel kötekszik és nagyképű, annál mondjuk egy kis ördögfej. Így ha fél év múlva meglátom a hsz.-át, egyből tudnám, hogy neki nem kell semmit segíteni, nem érdemli meg A rosszak neveit úgysem jelzi meg az ember, a jókét már könnyebb, de mindkettőböl olyan sok van...
(#) pjg válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

JA! Tegyünk rá "csillagot"
Viszont az index fórumon van olyan lehetőség, hogy megjelölhetek akárki, akinek nem akarom látni a hozzászólásait.
A hozzászólás módosítva: Márc 29, 2017
(#) zolika60 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 29, 2017 / 2

Nem olyan egyszerű ez. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, így jobb és rosszabb hozzászólásai is. Ha egy két hozzászólás alapján valakit "ördögnek" minősítesz el sem olvasod az újabb hozzászólásait, így nem is tudhatod, hogy esetleg számodra is hasznos dolgot ír. Ha meg valaki mindig "ördög" azt előbb utóbb úgy is megjegyzed.
(#) Gafly válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Idézet:
„Nem olyan egyszerű ez. Mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, így jobb és rosszabb hozzászólásai is.”

Mikor és milyen anyagot fogyasztott előtte.
Éppen melyik "user"-ként regisztrálva kommentel.
Stb...
(#) Ge Lee válasza pjg hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Ez olyankor a legnagyobb szívás, amikor pont az a hsz segítette volna a legtöbbet, amit emiatt nem látsz.
(#) pjg válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Öngól!
(#) nagym6 válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Szerintem amit nem akar látni, onnan úgysem segítő hozzászólás jönne.
(#) Kovidivi válasza Ge Lee hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Én nem mondtam, hogy el legyen rejtve a hsz. Csak tudjam, hogy az az ember mondjuk agresszív, vagy szóra sem méltó.
(#) Stewe válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

A szükségessége kérdéses, de ha valami használható kell, akkor lehetne egy három jegyű minősítő kód, ami megjelenhetne a név mellett.
Stewe XYZ
X:moderátori pontszám (1-9)
Y:közösségi pontszám (mások saját értékeléséből képzett érték)
Z:saját értékelés
A saját menüben a megjelenítési beállításoknál mindenki beállíthatná, kikre nem kíváncsi.

Tudom, hogy ez hatalmas meló és az egész fórummotort érintené, de ez lenne a minimum, hogy értelme legyen.
(#) Kovidivi válasza Stewe hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Olyan értékelésnek nem szabad nyílvánosnak lennie, amit mások készítettek. Csak amit én beállítok, azt láthatom, és csak én. Én erre gondoltam. Sok munka lenne még így is.
(#) jani1987 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Ilyen alapon oda lehetne rakni, hogy üzlet alkalmával mennyire korrekt az illető.
(#) ronin75 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Vegyél egy füzetet, tartsd a géped mellett és ird fel a rossz, gonosz, kötekedő alakokat Kezdd velem.
Szerintem átlagban kb. 20-30 ember az, akivel találkozhatsz a téged érdeklő, érintő témákban, topikokban. Ez egy osztálynyi ember, ezt nem olyan nehéz észben tartani. Vagy az osztálytársaidra is cimkét ragasztottál? Másrészről aki kötekedik, az vagy kötekedni jár ide, vagy éppen "segíteni" akar (az más kérdés, hogy nem a te szád ize szerint), tehát ő soha az életben nem fog itt segitséget kérni, tehát segítened sem kell neki soha. De ilyen alapon, akkor csak a nem tudom mennyi like-kal rendelkezőknek segíts, mert őket találja a társaság is érdemesnek erre.
Vagy fiatal vagy, vagy nem érdekelt a történelem. Az, hogy ilyesmi valakinek eszébe jut, az egy dolog. De az, hogy még érdemesnek találja, hogy egy nyilt fórumon ki is nyilatkoztassa, az elgondolkodtató. Bár azok után, hogy valaki egy másik topikban a Taigetoszt visszaállítását javasolta, és még like-okat is kapott, nincs csodálkozni való.
(#) nagym6 válasza ronin75 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Akadnak nyomdafestéket sem tűrő privát üzenetek segítő hozzászólásra nekem is, másoknak is, ezért vannak akiket ki kell kerülni.
(#) zolika60 válasza ronin75 hozzászólására (») Márc 29, 2017 /

Egy hegyet nem kell visszaállítani. Mondjuk az ottani szokás sem volt olyan rémes, mint ahogy a legtöbb ember fejében él.
Idézet:
„A hivatalos gyakorlat
A spártai apának – ha gyermeke valami testi fogyatékossággal született (vagy „idétlen” volt, idétlen=időtlen, azaz koraszülött), és nem akarták felnevelni – el kellett mennie a törzsének (phülé) véneihez, és az ő döntésük szerint kellett eljárnia. Ha a vének úgy ítélték meg, hogy a gyermeket nem kell felnevelniük, akkor a szülők kivitték a Taigetoszhoz, és letették az úgynevezett Apothetaira [2] és – a görög gondolkodás szerint – nem megölték a gyermeket, hanem „adtak neki egy esélyt”. Ugyanis ezt a helyet mindenki ismerte, így azok, akiknek nem volt gyermekük, kijártak erre a helyre, és elvihették a kitett csecsemőt. Így a gyermekkitételnek ritkán volt halálos áldozata.”
Az idézet a Wikipédiáról származik.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 29, 2017 /

Meg van eredeti nyelven a Gadjo dilo című film de a felirat fájlt nem tudom hozzáadni pedig azonos címet kaptak.
(#) jani1987 hozzászólása Márc 30, 2017 /

Off topikból bejelentés alapján hozzászólás törölve de melyik?
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Márc 30, 2017 /

Azt csak te tudhatod, ha visszaolvasol, hogy melyik nincs már.
(#) Kovidivi hozzászólása Márc 30, 2017 / 1

Fejlesztési ötletekbe lenne való: Ha telefonról szeretnék pl. témát értesítésre jelölni, akkor rákattintok a nyílra, ekkor megjelenik a menü, de azonnal el is tűnik. Ha elég gyors vagyok, akkor rá tudok kattintani a megfelelő menüpontra, de csak többszöri próbálkozásra sikerül. Gépről már ha a nyílra teszem a kurzort, lenyílik a menü, ha rákattintok, lenyílik újra majd eltűnik, ezután megjelenik ismét a menü, mivel a kurzor a nyíl fölött áll. Telefonról ez a "nyíl fölött állok" rész hiányzik, ott csak kattintani lehet, utána azonnal el is tűnik a menü.
A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2017
(#) zolee1209 válasza Kovidivi hozzászólására (») Márc 30, 2017 /

Én egy több, mint 5 éves, android 2.x.x rendszert futtató telefont használok opera mini böngészővel. Annak van "spóroló üzemmódja", "kiváló" és "extrém" opciókkal, adatmennyiséget csökkent valami módon, ehhez annyira nem értek. Az extrémet használom többnyire, mert így fogy a legkevesebb az adatkeretből. Így a nyilas menü egyáltalán nem jön elő. Ha a kiváló üzemmódban van, akkor kattintással előjön a menü, de nekem ott is marad...
Következő: »»   2721 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem