Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szerintem akkor már Pesten nem fog hó esni (délelőtt azért esett)...
Nagyon remélem mert mostanság meló meló hátán volt és jó lenne már egy börzézés. Na meg nem csak az hogy börze hanem az ismerős arcok akivel mindig ott találkozok.
![]()
Én az idei találkozóra mennék és ha minden klappol ott leszek.
Itt a Csallóközben is esett, utána havazott azután meg havas eső esett. Hozzá még fújt a szél, hogy biztos a buszmegállóban a tető alatt is mindenki elázzon, úgy nézett ki a busz, mintha öntött ürgéket szállítana, mindenki bőrig volt ázva.
![]()
Délelőtt Budán sem volt semmi: a 22-es busz a Kuruclesi úttól feljebb nem ment, de. 10ó-kor arrafelé +1 C volt (igaz, hogy árnyékban).
Azt hiszem hó ügyben nyertünk. A Mátra teljesen bedugult!
Megkérnék valakit hogy legyen szíves írni lac12345 nick nevű felhasználónak egy privátot hogy nézze meg a beállításait, mert az üzeneteit ugyan el tudom olvasni, de nem tudok rájuk válaszolni mert hibaüzenetet kapok.
Köszönöm.
Most ne vedd gonoszságnak de ezt pont "kitartás" nicknévvel írod így vicces.
![]() ![]()
Kitartás! El fog olvadni!
![]()
Nálunk így néztek ki a tulipánok.
Szép. (pedig nem is hóvirág). Nálunk a gyümölcsfáknak is betett. A négy éve ültetett őszibarack és cseresznye fám termését valószínű az idén sem fogom megkóstolni.
A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2017
Kolléga is azt mondta, hogy ha most sem lesz termés, kivágja a diófát, meg mindent. Feleslegesen metszette most is meg. Azért reméljük lesz termés.
Két napja raktam ki egy esp8266 ot . Egy hőszenzor a szabadba egy a fóliába. A fólia hőmérséklete mos fordul mínuszba . Szerencsére a palánták még nincsenek kitelepítve.
Küldtem neki üzenetet és hiba nélkül elment. Értesítelek ha válaszolt.
Sziasztok!
Annak ideén tele volt a youtube meg a net az egy kerekes egyensúlyozó robotokkal! Mint egy gördeszka, középen egy kerék! De most sehol nem találok! Csak a 2 kerekes álló robotot! Esetleg tudja valaki hol lehet fellelni őket? ![]()
Még nincs válasz, de azóta nem is járt az oldalon.
Biztosan egy kerékre emlékszel?
Annak a fizikai kivitelezése is nehézkes, nem kerék, hanem gömb kellene alá....
Ilyenekre gondolsz? onewheel balancing robot szavakat használtam csak.
Ilyenre gondolok!
Ebből volt rengeteg prototipus fent ! 20-30 centis deszka kis motor öcsipaneles elektronika és ki normál girot ki pedig rc heliből bontott girót használt!
De akárhogy turom nem találok egyet se, pedig a régi gépemen vagy 10-13 lementett video volt róla meg áramkör meg stb stb
Szia! Ez nem robot, hanem egykerekű elektromos gördeszka. Ha így keresed sok a találat.
Igen tudom hogy ez gördeszka!
De ezt csak a "szerkezet" kinézet miatt linkeltem hogy így néztek ki csak picibe...
Elektronikai játék volt! Otthon barkácsolták!
Na mindegy... kezdek paranoid lenni, remélem valahol rábukkanok aztán be rudom linkelni!
Értem. A link miatt hittem, hogy erre gondolsz.
Nem tudom tudtad-e, de a youtube videókból lehet kedvenceket gyűjteni. Megnézendő videók, kiemelt videók stb. Érdemes használni, mert gépfüggetlen. Melyik része az amire kíváncsibb lennél? Mert én baromi sokfélét találtam. Inkább a bőség zavara a jellemző.
Igen... mostmár tudom... de ez kb 4-6 éve volt!
Esetleg találtál olyat is amit irtam? ![]()
Nehéz kihámozni melyik része érdekel téged éppen. Én csak tippet tudok adni. Mivel nekem gyenge az angolom. Kigondolom mit is keresek, majd google fordítóba beírom és az angol kulcsszavak alapján eddig mindent megtaláltam, amit kerestem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |