Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Most már nálam is így működik, de reggel még nem így volt.
![]()
Ez egy újítás, mint ahogy az is, hogy ha az apróban a szabályok ellen vétenek, az elsőre 5 nap hirdetésmegvonást jelent az elkövetőnek, és addig feljelentgetni sem tud másokat bosszúból. Másodjára ez már egy hónappal jutalmazódik. És gondolkodunk az állandóan feljelentgetők nevesítésén is.
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2017
Ezt a letiltóst be kellene vezetni a notórius anti-helyes írók ellen is.
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2017
Ezt kézzel kell kigyomlálnunk.
![]() Mondjuk sokat segítene, ha a társaság az ilyen hozzászólásokat figyelmen kívül hagyná, és egyszerűen az illetőt ily módon kirekesztené.
És ha megvárod, míg a buborék a képbe ér?
![]() Nem egy egyszeri, megismételhetetlen témával foglalkozol. A beállításokra valóban kell néhány másodperc, de azt egyszer beállítod és mehetnek a buborékok.
A buborékok nem túl hosszú életűek, a várakozás agyonvágja a bulit.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 7, 2017
Pontosan, pláne ha lengedező szellő is rásegít!
Ezzel egyetértek, bár én másként képzelném el a bubik fotózását.
![]() Ezért sem értem teljesen, amit Zsombor írt, ez alapján írtam a válaszomat. Idézet: „Amúgy pedig gyorsan kell a buborékokat követni, maximum(!) egy másodperc alatt pedig nem lehet a beállításokat elvégezni!” Én nem követném a bubikat, a kamera fix helyen lenne. Az a "várakozás", ami a bubi képbe kerülése miatt keletkezik, számomra egyenlő azzal, mintha a levegőben lévőt próbálnám levadászni. Ha neki így jó, vagy könnyebb, csinálja nyugodtan, nincs ellenemre ez a módszer. Csak nem értem, mi az a beállítás, amit minden kép elkészítéskor el kellene végezni, amire nincs az a maximum egy másodperc, mert addigra kipukkad a bubi? ![]()
A megoldás kulcsa a sorozatfelvétel. A profik is így csinálják, pl. a kapus, és a labda kapcsolatát fényképezve. Aztán kiválasztják a legjobbnak ítélt képet.
A fényképezőgépnek amúgy is van több kevesebb késleltetése, nemigen van más lehetőség. Megnyomod a gombot, mire exponál, már szét is pukkadt a bubi.
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami kisméretű hobbi kategóriáu felsőmarót? Illetve valamien rezgő vagy dekopír fűrészt? Az főképpen nyák vágásra 2-4 rétegeltlemez és max 5 milis plexi vágásra! Köszönöm
Kb most maradtál le ezekről a LIDL-ben. Nagyon jó ár/értékarányú gépek.
Szia! Én már CNC-t használok, de... a Bosch rezgőtárcsás fűrésze is jó kis eszköz, nem csak nyák, de hab, vagy műanyagok vágására is. Kár, hogy nem ismertem előbb, mert egyenest vágni szintekkel jobb a dekopírnál. Sokkal szebb a vágás éle. A plexi azért gázabb, mert ahogy melegszik a vágóeszköz, úgy kezd taknyosodni. CNC-vel is csak víz alatt tudom a legszebben forgácsolni, kenődés nélkül. Vagy nagyon alacsony fordulat kell hozzá. Kézifűrésszel is szépen darabolható, csak ne melegedjen.
Na ezzel adtál egy ötletet... mert errefelé a Lidl-nek van webshopja! Megis nézem!
Köszönöm!
Hát amire nekem kell arra valoban tökéletes gépeket árul a Lidl.
ParkSide meg Einhel van a webshopjukba. multi gépek is 20-28€ ért! Azokat még atrágom melyiket is vegyem! Viszont a felsőmaro még mindig kérdéses! Mert abbol csak nagyokat találok!
Sziasztok.
Öntapadós matt papírra lehet lézernyomtatóval nyomtatni? Nem fog roncsolódni a ragasztó (esetleg a nyomtató) ahogy a forró hengerek között átmegy? Előre is köszönöm a tapasztaltak válaszát!
Gyártanak kifejezetten lézernyomtatóba való öntapadós papírt, stancolva. Az is fontos, hogy hordozót mindenhol takarja a papír.
Itt van két féle is. Ezek nem túl nagyok. Bővebben: Link
Cégnél használok rendszeresen ilyen papírt, lézernyomtatóval. Elosztószekrény feliratokra, stb. Nem szokott baj lenni vele.
Sőt még Forte 9x12-es fénykép papírra is lehet nyomtatni. Igaz a fénytől idővel öregedni kezd.
A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2017
Igen, ez is egy lehetőség, vannak események, amikor nincs más lehetőség.
Az alábbi kép 4 éve készült, persze azóta másként vágnám. ![]()
Köszönöm mindenkinek a választ sikerült a nyomtatás.
![]()
Sziasztok!
Kérlek engedjétek meg hogy tletek kérjek gyors segítséget... Adott 5 méterniy dekor led szalag, amit egy dimmelős érintő kapcsolóval használok. A gondom az, hogy lekapcsolt állapotban is nagyon-nagyon halványan világít a led szalag. (egy-egy led picit láthatóban de nagyon halványan mindegyik) Ennek mi lehet az oka? Tudnám valahogyan orvosolni? Az érintgombnak van egy állandó halvány világítása, hogy sötétben is meglehessen találni... talán ez a gond forrása Köszönöm a tippeket! A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |