Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Elsőre mink is a gyűrű egy darabjára gondoltunk, de a gyűrű négyszög keresztmetszetű, a talált "stift" meg henger. Olyan mint a görgőcsapágy egy kis görgője. Még nem vizsgáltuk át a gépet, hogy honnan hiányozhat. Amit előbb megnéztem szerencsénk van, a hengernek nincs baja, csak a hengerfejben van egy kis nyom, ahol a "stift" vége belevert. Szerencsére elhanyagolható méret, remélem megússzuk egy új dugattyúval és két gyűrűvel. Túl gyakran nem használjuk, két évente van több napot (max. 4-5), illetve minden évben pár napot (max. 2-3), azon kívül csak áll. Fafeldolgozó gatterből vásárolunk kötegelt széldeszkát, a köteg van vágva a láncfűrésszel, mintha egy vastag rönkfa volna. Sokkal haladósabb, mint egyesével körfűrészen.
Nem lehet, hogy a hajtókar alsó, vagy felső tűgörgős csapágyának egy görgője?
Ez egy kicsit hosszú. Majd Csökmőn elmesélem.Vagy Zsákán? Vagy hol?
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Ha 30Eur minek irsz ide? Egy óra alatt megkeresed. Ha nem, dobd ki.
pjg-nél lesz a találat. Ha hajtókar-főtengelyé, akkor szakműhelyben főtengely széthúzással cserélhető a hiányos tűgörgős csapágy. Ha hajtókar felső, az könnyen cserélhető otthon.
Ez a hiba akkor komoly, ha a Kèrdezö èlete mùlik rajta. Szerintem unatkozik. Ennyi erövel ènis megkèrdezhetném, hogy miért gözöl a trágya mikor lapátolják..
Igazad van. Èn most unatkozok. A Kérdezö meg két napja.
Komoly dolgok ezek. ( most mikor 13- án a villanykapcsolòk megtisztîtásának ünnepe van.) Szóhoz sem jutok. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Üdv! Szerintetek egy 5.5mm átmérőjű notebook csatlakozó belemenne a foglalatba, aminek gyárilag 4,9mm az átmérője?
Állandóan megtörik a 4,9mm-es, és derékszögűben csak 5,5mm-es van.
Nem.
4,9 mm? Mit mértél, a dugó külső, vagy az anya belső átmérőjét? Milyen notebookról van szó? Tudtommal létezik 4,7mm átmérőjű dugó, de a tüske átmérője is érdekes. A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2017
Elnézést rosszul fogalmaztam
. A mostani dugó külső átmérője 4,9mm benne a tüske 1mm. Ezt szeretném leváltani olyannal aminek a külső átmérője 5,5mm. Egy Samsung rv508 notebook-é.
Meleg lesz hétvégén,aki esetleg az árnyékban szeretne ülni a szabadban ezzel folyamatosan oda parkolhat.
Ilyen. Két oldalt ajtó, italtartó. Középen fölül lenyíló bárszekrény. Alul 3 fiók.
A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2017
Szorítóval összehúzni csavarás előtt, aztán kis szappan vagy gépzsír a menetre. Mint az álom - úgy szalad bele.
Léteznek úgíynevezett adapterkészletek, amikben hasonló, 90o adapterek vannak. Az 5,5 biztosan nem megy bele, inkább 4,5 vagy 4,7 átmérővel kellene keresni.
Erről nincs képed? Biztos jól sikerül a bizonyítványod alapján.
Én el tudom képzelni a mellékelt ábra alapján is.
Kis szerencsével annyit lehetne rajta "kommentálni", hogy a "bal ajtó" kocsit lóg, húzzál a a csavaron... A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2017
Elképzelni én is eltudom, de mégis kíváncsi vagyok rá, hogy az övé hogyan sikerült. Nem kommentálni szeretném, csak érdekel.
Ha már egy fényképen látnánk bármi hibát, akkor nem lett volna 5-ös.
Sziasztok! Légyszi ne adjatok több negativot. Nem tudok miatta aludni.
Hihetetlen hogy csak kíváncsi vagyok és nem hibát keresek?
Segítséget kérek: ha nagyritkán hozzászólok, és valami linket, vagy beszúrást (kisebbet, mint 2MB) akarok betenni, jóideje nem sikerül. Mi lehet az oka, lehet, hogy én bénázok?
Köszönöm!
Lehet, hogy a böngésződdel van a baj. Nekem ilyen problémám nincs.
Lesz kép, de csak 25-e után lehet elhozni. Hátha addig valaki megóvja a vizsgát. Kis türelem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

.